0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
مینت رو پیشنهاد نمیکنم و از بقیه هم میخوام این کارو نکنن . فکر کنم مینت مارو از فلسفه و هدف نرم افزار آزاد دور میکنه...
نقلقول از: amin/~: در 14 دی 1392، 11:12 بظمینت رو پیشنهاد نمیکنم و از بقیه هم میخوام این کارو نکنن . فکر کنم مینت مارو از فلسفه و هدف نرم افزار آزاد دور میکنه...چرا دوست عزیز؟دانلودش که رایگانه
"نرمافزار آزاد" درباره آزادی است، نه قیمت. برای درک بهتر باید به معنای "آزاد" در "آزادی بیان" فکر کنید، نه در "آبجو مجانی". “free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free beer”.
نقلقول از: الهه.آتش در 14 دی 1392، 11:15 بظنقلقول از: amin/~: در 14 دی 1392، 11:12 بظمینت رو پیشنهاد نمیکنم و از بقیه هم میخوام این کارو نکنن . فکر کنم مینت مارو از فلسفه و هدف نرم افزار آزاد دور میکنه...چرا دوست عزیز؟دانلودش که رایگانه فکر کنم اصل موضوع رو هنوز دنبال نکردی پیشنهاد میکنم یه سر به این سایت بزنی و فلسفه ی وجودی نرم افزار آزاد رو بخونی. با ایده هاشون آشنا بشی.www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.htmlکد: [انتخاب]"نرمافزار آزاد" درباره آزادی است، نه قیمت. برای درک بهتر باید به معنای "آزاد" در "آزادی بیان" فکر کنید، نه در "آبجو مجانی". “free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free beer”.
پس پیش به سوی دانلود اوبونتو