انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شوت شوت در زمینه برنامه نویسی! تصمیم گرفتم یاد بگیرم. (عنوان ویرایش شد)  (دفعات بازدید: 2617 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tirdad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
یکسری موضوعات اخیری که برام پیش اومده، باعث علاقه م به برنامه نویسی شده بود و با این پست خیلی شدیدتر شده! از دوستم پرسیدم با node.js می شه برنامه نویسی رو شروع کرد که نمی دونست (@آقای دانشجوی رشته کامپیوتر با توئم ها، خجالت بکش) و آدرس اینجا رو داد!

ترم سوم درسی داشتیم به نام مبانی کامپیوتر که ابتدا با فلوچارت شروع می شد و بعد الگورتیم، جبر بول، بعد کمی پاسکال که ترم تموم می شد.
برای یادگرفتن پایه های برنامه نویسی همین روند دانشگاهی کافیه؟ اگر نه با چه کتابی/فیلم آموزشی شروع کنم؟

بعد که خواستم زبان انتخاب کنم چی انتخاب کنم؟ خودم به وب خیلی علاقه دارم مخصوصا از وقتی با وردپرس سایت زدم و حتی مجبور شدم با firebug یک قالبی رو برای سایتم rtl  کنم  :o node.js چیه؟ می شه node رو به عنوان اولین زبان انتخاب کرد؟
عحله ای ندارم و فعلا به عنوان کار بهش نگاه نمی کنم.
« آخرین ویرایش: 15 دی 1392، 11:12 ق‌ظ توسط tirdad »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
...
برای یادگرفتن پایه های برنامه نویسی همین روند دانشگاهی کافیه؟ ...
کافی نیست ولی لازمه وقتی بدونی باقی راه رو خودت به راحتی پیش میری ولی وقتی ندونی فهمش با خوندن کتاب و دیدن فیلم سخته (برا من که اینطور بود) شروع با کلاس خیلی خوبه

آفلاین POo

• Full Member
  • *
  • ارسال: 180
  • 12.04, debian testing
آقا این چه عنوانیِ آخه!  ;D
node.js یک مجموعه api که برای راه اندازی سرور استفاده میشه و برای به کار بردنش باید جاوا اسکریپت هم بلد باشین. در واقع استفاده از جاوا اسکریپت در سمت سرور هست. کاربرد های خاص خودش رو داره چون الان جو اپلیکیشن نویسی با جاوا اسکریپت و html5 راه افتاده و استفاده در وب اپلیکیشن و ...
برای نمونه این رو ببین:
http://browserquest.mozilla.org/

http://www.littleworkshop.fr/browserquest.html
پس زبان برنامه نویسی نیست، در واقع برای یکپارچه تر کردن کد های سمت سرور با کدهای سمت کاربرِ و هنوز در حال پیشرفت و تغییر هست. و قبل از یادگیری باید به کاربردش هم دقت کنید.
پ.ن : خودم هم چند وقتِ در پی یادگیری و کاربرد node.js هستم.
----------
در مورد انتخاب زبان هم دوستان مطالبی زیادی در همین انجمن نوشتن.
ولی به عنوان پیشنهاد پایتون زبان ساده و همه فن حریفی هست:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,79932.0/topicseen.htmlظاهرا فریم ورک twisted پایتون هم از نظر کاربرد شبیه به node.js هست.
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت     ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
اگه تاحالا کد نزدی اصن دیگه اسم node.js رو نیار  ;D

بهترین زبان واسه یادگیری همون پایتونه :)  یادگیریش خیلی آسونه. syntax ساده و جذابی داره. فوق العاده قدرتمنده و بهترین چیزی که داره documentation :)

پیشنهادی که دارم course های آنلاینه ... بگرد course های خوبی پیدا می‌کنی . با این کلید واژه می‌تونی سرچ کنی:
learning python for beginners

این سایت فوق العاده است:
https://www.coursera.org/course/programming1

هر هفته تمرین بهت میده و یه امتحان تستی هم می‌گیره ... موفق باشی ( فقط امیدوارم همینجوری جو نگیرتت دو روز دیگه ولش کنی  ;D)

آفلاین tirdad

• Newbie
  • *
:دی
می خواستم با یک تکنولوژی روز وب شروع کنم:‌همه جا اسم node.jsبود!

این پایتون که پیشنهاد می دید با وب هم سروکار داره؟

فقط امیدوارم همینجوری جو نگیرتت دو روز دیگه ولش کنی  ;D)
اگر زبانی انتخاب کنم که با وب سروکار داشته باشه بعیده علاقه م بریزه!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
بله با پایتون هم میشه با وب کار کرد منتهی فعلا زیاد تو بورس نیست.

اگه برنامه نویسی یاد بگیرید تغیر زبان چندان کار مشکلی نیست.با توجه به توضیحاتتون احتمالا پایتون بهتر از بقیه باشه.
« آخرین ویرایش: 14 دی 1392، 11:38 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
:دی
می خواستم با یک تکنولوژی روز وب شروع کنم:‌همه جا اسم node.jsبود!

این پایتون که پیشنهاد می دید با وب هم سروکار داره؟

فقط امیدوارم همینجوری جو نگیرتت دو روز دیگه ولش کنی  ;D)
اگر زبانی انتخاب کنم که با وب سروکار داشته باشه بعیده علاقه م بریزه!

اولا یادگیری زبان ( اون جوری که تو منظورته) ختم میشه به یادگیری syntax زبان. ینی سه جهار روز روش وقت بذاری راه میفتی. فقط سه جهار روز !!!!! اما واسه برنامه نویس شدن ... خدا پشت و پناهت ;D در نتیجه شما اگه پایتون رو یادبگیری ... هفته بعد می‌تونی C رو یادبگیری و الی آخر.
من خودم به وب علاقه دارم چند سال پیش رفتم دنبال HTML CSS PHP ... به عنوان یه دوست این چند تا پیشنهاد منو دنبال کن:
۱ - HTML رو یاد بگیر اول
۲- CSS رو یاد بگیر
۳- PHP  رو شروع کن

HTML و CSS که فکر کنم بلدی ... سعی کن اصولی یاد بگیری . اینکه خودت چند تا سایت رو انگول کردی فایده نداره. بعد از اون PHP رو شروع کن (برنامه نویسی سمت سرور) . اینجوری راه میفتی ... خودت که می‌گی علاقه داری. یا حتی می‌تونی از همین الان به جا اینکه وقتتو سر پایتون بذاری، مستقیم بری سراغ php . فکر کنم بهتر باشه.

ویرایش: دومامنش یادم رفت :دی
« آخرین ویرایش: 14 دی 1392، 11:46 ب‌ظ توسط amin/~: »

آفلاین tirdad

• Newbie
  • *
اینا همه درست. الگوریتم رو با چه کتابی شروع کنم؟ (یک جزوه 20 صفحه ای از کلاس مبانی کامپیوتر هنوز دارم !)
فکر کردم که الگوریتم و پایتون رو همزمان جلو ببرم. یعنی وقتی الگوریتم نویسی حلقه و یا شرط ها رو می خونم سعی کنم، همون مباحث رو از python/php هم بخونم و مثالهای الگوریتم رو با برنامه بنویسم و اجرا کنم.
« آخرین ویرایش: 15 دی 1392، 11:33 ق‌ظ توسط tirdad »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
الگوریتم یه چیزیه
شرطها و حلقه ها یک چیز دیگه
شما ریاضی دبیرستان رو بدانی میتونی یک ربان برنامه نویسی یاد بگیری
برای جستارهای پیشرفته دانستن ساختار رایانه یا سیستم عامل و کمی هم کار کرد سخت افزار نیاز  هست وگرنه آغاز کار رو یک دبیرستانی هم میتونه پیش ببره
الگوریتم چگونگی حل یک مسئله و پرسش هست و بیشتر شما درش از ریاضی و کمی شبه کد ( شبیه یکی از زبان های برنامه نویسی ) بهره میبری و مثلا تو الگوریتم شرط و حلقه و کار با کلاس ها و اینها نیستش

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
اینا همه درست. الگوریتم رو با چه کتابی شروع کنم؟ (یک جزوه 20 صفحه ای از کلاس مبانی کامپیوتر هنوز دارم !)
فکر کردم که الگوریتم و پایتون رو همزمان جلو ببرم. یعنی وقتی الگوریتم نویسی حلقه و یا شرط ها رو می خونم سعی کنم، همون مباحث رو از python/php هم بخونم و مثالهای الگوریتم رو با برنامه بنویسم و اجرا کنم.

فعلا سراغ الگوریتم نرو . واسه شروعت می‌گما
یادگیری زبان و برنامه نویسی و حلقه ها و شرط ها ربطبی به الگوریتم نداره.
اما ایده ی خودت هم خوبه. می‌تونی هر سوالی از هر کتابی یا هر جزوه ای رو که دیدی، با PHP پیاده کنی، اینجوری با جزیات زبان آشنا می‌شی و به مشکلات بیشتری برمی‌خوری.
یه کتاب PHP فارسی بخر، از اولش شروع کن، مثل بچه خر خون ها یه هفته ای تا آخرشو برو . بیشتر از اون چیزی که فکر کنی یاد میگیری ... ببین کی گفتم  :D

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
پیوند بالا، بدلیل ناقض کپی‌رایت بودن توسط ناظر انجمن حذف شد.
« آخرین ویرایش: 23 دی 1392، 04:32 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
به عنوان کسی که با زبان هایی مثل
python - c++ - delphi - c# - php
کار کرده و با سینتکسشون آشنایی داره میگم بهترین زبان برای شروع پاسکال و دلفیه(یکیین)

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
یکسری موضوعات اخیری که برام پیش اومده، باعث علاقه م به برنامه نویسی شده بود و با این پست خیلی شدیدتر شده! از دوستم پرسیدم با node.js می شه برنامه نویسی رو شروع کرد که نمی دونست (@آقای دانشجوی رشته کامپیوتر با توئم ها، خجالت بکش) و آدرس اینجا رو داد!

ترم سوم درسی داشتیم به نام مبانی کامپیوتر که ابتدا با فلوچارت شروع می شد و بعد الگورتیم، جبر بول، بعد کمی پاسکال که ترم تموم می شد.
برای یادگرفتن پایه های برنامه نویسی همین روند دانشگاهی کافیه؟ اگر نه با چه کتابی/فیلم آموزشی شروع کنم؟

بعد که خواستم زبان انتخاب کنم چی انتخاب کنم؟ خودم به وب خیلی علاقه دارم مخصوصا از وقتی با وردپرس سایت زدم و حتی مجبور شدم با firebug یک قالبی رو برای سایتم rtl  کنم  :o node.js چیه؟ می شه node رو به عنوان اولین زبان انتخاب کرد؟
عحله ای ندارم و فعلا به عنوان کار بهش نگاه نمی کنم.

عزیز دلم باید مشخص کنی که میخوای مهندس تو کارت باشی یا یکی که به node مسلطه و تمام!

اولا قبل از اینکه با node شروع به برنامه نویسی کنی نیاز داری با جاوا اسکریپت کاملا آشنا باشی، اونم جاوااسکریپت v8 کروم که حسابی فیچر و حالت ها بهش اضافه شده و با توجه به لینکی که دیدم از وبلاگ جادی گذاشتی نیاز داره که کمی با مباحث شبکه و tcp/ip آشنایی داشتی باشی و همچنین تجربه ی برنامه نویسی فانکشنال و آبجکت اورینتد داشته باشی تو جاوااسکریپت و بعدش  تجربه ی کار با سیستم های مدیریت دیتابیس nosql مثل mongodb که معمولا هرجا که نود ران شده یک عدد دیتابیس غیررابطه ای هم اونجا داره چشمک میزنه که منم عین node پرفورمنسم عالیه
بعد از اینا میرسی به node که منابع خیلی کمی واسش هست(نسبت به سایرین) و چند ماه پیش که دنبال منابع میگشتم فقط چنتا کتاب از oreilly و sitepoint و manning پیدا کردم که بعضیاشون برای شروع خیلی خوب بودن...

اینا فقط واسه این بود که node یاد بگیری نه اینکه یه برنامه نویس حرفه ای باشی...
« آخرین ویرایش: 24 دی 1392، 07:32 ق‌ظ توسط داریوش ! »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub