0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: haghighati در 09 دی 1392، 06:48 بظسلام سالار من یه مشکل موقع آپدیت ابونتپو 12.4 دارم و این ارور رو میده:Check if you are using third party repositories. If so disable them, since they are a common source of problems.Furthermore run the following command in a Terminal: apt-get install -fکه عدش توی ترمینال همون کاری رو که میگه انجام میدم و این ارور میاد:E: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?لطفن کمکم کن چکار کنم ممنون از لطفتکد: [انتخاب]sudo apt-get updatesudo apt-get -f installاگه اروری داد بزارش.
سلام سالار من یه مشکل موقع آپدیت ابونتپو 12.4 دارم و این ارور رو میده:Check if you are using third party repositories. If so disable them, since they are a common source of problems.Furthermore run the following command in a Terminal: apt-get install -fکه عدش توی ترمینال همون کاری رو که میگه انجام میدم و این ارور میاد:E: Could not open lock file /var/lib/dpkg/lock - open (13: Permission denied)E: Unable to lock the administration directory (/var/lib/dpkg/), are you root?لطفن کمکم کن چکار کنم ممنون از لطفت
sudo apt-get updatesudo apt-get -f install
تو software & sources تیک Cdrom with (تیک آخر) رو برداربعد وارد تب Other Software بشو و تیک اونی که توش dl.google داره(هر چن تا که هس) بردارحالا تو ترمینال بزن:کد: [انتخاب]sudo apt-get updatesudo apt-get remove libreoffice-calc libreoffice-draw libreoffice-impress libreoffice-gtk libreoffice-gnomesudo apt-get -f installsudo apt-get install libreoffice
sudo apt-get updatesudo apt-get remove libreoffice-calc libreoffice-draw libreoffice-impress libreoffice-gtk libreoffice-gnomesudo apt-get -f installsudo apt-get install libreoffice
شما دو تا مشکل داشتی!یکی مخازن بود یکی هم نیازمندی ها، مخازن لینکایی هستن که نرم افزارا از اونجا دانلود میشن، شما یه لینک سی دی رام داشتین بدون اینکه ازش استفاده کنید و حتی تو سیستمتون باشه! یه گوگل داشتید که تحریم و مشکل پروتوکول ها دست به دست هم دادن تا نتونید ازش استفاده کنید، چاره ی کار هم از قسمت اول تا دستور update (بروز رسانی مخازن) بوددومین مشکل مربوط به نیازمندی ها بود، به هر نحو اشتباهی لیبره آفیس رو از روش هایی جز مخازن نصب کرده بودید و برای سیستم شما مشکل ایجاد کرده بود، شما هم پاکشون کردید و نسخه ی مخازن رو نصب کردید.حالا برای اینکه برای بقیه هم مفید باشیم تمام پستای مفید (پست مشکل و راه حل و این پست که دلیلشه) رو نقل قول کنید و تو انجمن بزارید تا آیندگان استفاده کنن