انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (حــــل شد ) سؤال در مورد حجم پارتیشن های مورد نیاز برای نصب Ubuntu  (دفعات بازدید: 3253 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
سلام به تمامی دوستان.

--- من میخوام اوبونتو رو نصب کنم.

من برای نصب , یک پارتیشن خالی با حجم 7.5 گیگابایت رو در نظر گرفتم.

موقع نصب , برای هر کدوم از شاخه های swap و / و home چقدر فضا انتخاب کنم؟

RAM سیستمم هم 256 مگ هست.

--- هر کدوم از قسمت های swap , ext3 , home  باید logical باشن یا primary ؟

با تشکــــــر.
« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1387، 03:00 ب‌ظ توسط amir.varasteh »

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
برا ی swap حدود 512
و بقیه رو برای / انتخاب بگزارید. یعنی ۷ گیگ. با توجه به حجم کمی که دارید، پیشنهاد می کنم که پارتیشن home رو جدا نکنید.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
برا ی swap حدود 512
و بقیه رو برای / انتخاب بگزارید. یعنی ۷ گیگ. با توجه به حجم کمی که دارید، پیشنهاد می کنم که پارتیشن home رو جدا نکنید.

ببینید.من 7800 مگ پارتیشن خالی دارم و میتونم تا 10 گیگ افزایشش بدم.

512 مگ برای swap میذارم.

4 گیگ برای /  و بقیشو برای home.

موقع نصب برای swap و / و home باید انتخاب کنی که Logical باشه یا Primary.

چیکار کنم؟ کدوماش رو Primary و کدوماش رو Logical انتخاب کنم؟
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1387، 12:29 ق‌ظ توسط amir.varasteh »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
نیازی به استفاده از Primary نیست همون Logical رو انتخاب کنید در ضمن وقتی حجم کمه غیر از سواپ و پارتیشن روت پیشنهاد نمیشه و اما تو مورد اول اگر احیانا میخواهید ویندوز خودتون رو پاک کنید و سیستم عامل روی پارتیشن اول باشه همون پارتیشن اولی باید به شکل روت / و همچنین Primary باشه و گرنه تو شرایط همزیستی مسالمت امیز ویندوز و لینوکس که معمولا ویندوز رو پارتیشن C هست باید بقیه پارتیشنها Logical و فعلا از نوع Ext 3  از چند ماه دیگه Ext 4
باشه بدلایلی ...

موفق باشی

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
نیازی به استفاده از Primary نیست همون Logical رو انتخاب کنید در ضمن وقتی حجم کمه غیر از سواپ و پارتیشن روت پیشنهاد نمیشه و اما تو مورد اول اگر احیانا میخواهید ویندوز خودتون رو پاک کنید و سیستم عامل روی پارتیشن اول باشه همون پارتیشن اولی باید به شکل روت / و همچنین Primary باشه و گرنه تو شرایط همزیستی مسالمت امیز ویندوز و لینوکس که معمولا ویندوز رو پارتیشن C هست باید بقیه پارتیشنها Logical و فعلا از نوع Ext 3  از چند ماه دیگه Ext 4
باشه بدلایلی ...

موفق باشی

با سلام مجدد.

لطف کنید به این 4 تا سؤال هم پاسخ بدید.(شرمنده اگر سؤالاتم سطح پایین هست.آخه دفعه ی اولمه که دارم لینوکس نصب میکنم.)

--- من موقع نصب,7500 مگ رو , 512 مگ برای swap و بقیش رو برای / در نظر بگیرم و به home هم نیازی نیست.هر دو تا پارتیشن رو logical انتخاب کنم. درسته ؟

--- بودن یا نبودن home چه فرقی داره ؟

--- من میخوام یک XP داشته باشم و یک اوبونتو به صورت جداگانه.منظور شما از همزیستی مسالمت آمیز همینه آره ؟

--- آیا احتمال فرمت شدن هارد وجود داره ؟ به نظر شما نیازی هست از کل هارد backup بگیرم ؟

با تشکــر از زحمات شما.
« آخرین ویرایش: 05 بهمن 1387، 12:34 ق‌ظ توسط amir.varasteh »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

۱- محدودیت خاصی نیست
۲-برای اینکه اطلاعات شخصی شما در پارتیشن جدایی باشه که اگر نیاز به نصب مجدد شد بتونید از اونها استفاده کنید
اگر پارتیشن جدایی نگیرید جزو / روت حساب میشه و اگر خواستید می تونید ازش بکاپ بگیرید و بعد از نصب محتویاتش رو سر جاش کپی کنید

۳-بله
۴- اگر شما اشتباه نکنید مشکلی پیش نمیاد :)
ممکنه بوت لودر ویندوزتون رو خراب کنید که با یه cd  win به راحتی میشه تعمیرش کرد و بعد دوباره گراب لینوکس رو تعمیر کرد
پارتیشن هاتون رو هم دقت کنید  که اشتباهی پارتیشن دیگه ای رو پاک نکنید
اگر بی دقتی نکنید مشکلی پیش نمیاد :)

backup هم هیج وقت ضرر نداره :) و شاید روزی به دردتون بخوره
اگر براتون سخت نیست حداقل برای نیاز آیندتون هم بد نیست از چیزهای خیلی مهمتون یه بکاپ داشته باشید:)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
عزیز نگرانی نداره  :) ابتدا یه پارتیشن swap بساز دو برابر حجم رم سیستمت مثلا اگه رم شما 512 هست پس میشه تا 1024 بزاری بعنوان سواپ بقیشم بزار با فرمت ext 3 و همچنین لوجیکال نقطه مونت اونو بزار / فقط بقول کرگدن حواست باشه اشتباهی یه پارتیشن دیگه رو اینکار رو نکنی سادست کلا درسته پارتیشن home برای اینده نگری خوبه ولی نه واسه ظرفیت پارتیشن شما همین دو تا پارتیشن رو بساز

موفق باشی

آفلاین Jaljakkeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
دوست عزیز اگه مشکلت حل شده که هیچ اما اگه هنوز مشکل داری بگو تا لینک آموزش کامل نصب و پارتیشن بندی رو واست pm کنم. در ضمن 256 مگ رم واسه کار کردن توی اوبونتو (نه خود اوبونتو) خیلی کمه.

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
برا ی swap حدود 512

بعدا میشه جدا کرد؟ میشه همین طوری پوشه home را تو یه اوبونتوی دیگه کپی و استفاده کرد؟

آفلاین saman.TF

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
دوست عزیز اگه مشکلت حل شده که هیچ اما اگه هنوز مشکل داری بگو تا لینک آموزش کامل نصب و پارتیشن بندی رو واست pm کنم. در ضمن 256 مگ رم واسه کار کردن توی اوبونتو (نه خود اوبونتو) خیلی کمه.

برای ماهم pm کن

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
برا ی swap حدود 512
بعدا میشه جدا کرد؟ میشه همین طوری پوشه home را تو یه اوبونتوی دیگه کپی و استفاده کرد؟
کپی که نه، میتونی پارتیشن رو برای اون اوبونتو هوم تعریف کنی یا اینکه محتویات یوزت رو داخل پوشه ی یوزر اون یکی اوبونتوت کپی کن تا هم پرونده های پیکربندیت بمونه هم پرونده هات

برای ماهم pm کن
نقل‌قول
« پاسخ #7 : 06 بهمن 1387، 02:15 ب‌ظ »
http://ubuntu-book.org
« آخرین ویرایش: 05 دی 1392، 03:50 ب‌ظ توسط سالار مقدم »