mansoorhasani @
با بنچمارکهایی که گرفته شده ثابت شده در همه ی زمینه ها به جز گیم لینوکس سریعتر از ویندوز و مک هست اگر سیستم عامل لینوکس شما سرعت کمی داره به اینخاطره که بهینه نیست! ضمنا اوبونتو جزو سنگینترین توزیعهاست! یکبار سیستمتو ری استارت کن و وقتی بالا اومد نرم افزاری رو اجرا نکن و میزان استفاده از رمتو از طریق ترمینال ببین و اینجا بگو،من از اپن سوزه 13.1 , 64 بیت آپدیت شده استفاده میکنم و میزان استفاده از رمم بین 300 تا 320 هست هنگامیکه سیستم بالا اومده.
ممنون میشم این توضیح بدین کدوم بنچمارک ها و کدوم "همه ی زمینه ها" !! با منبع
در ضمن اگر یه سیستم در همه ی زمینه ها سریع تر باشه پس تو game هم هست! چون صرفا یه برنامه ای رو سیستم عامله! (فکر کنم منظورت این بوده game درست حسابی نداره درسته؟ )
در ضمن ۲: لینوکس فقط هسته ی سیستم عامله نه خودش.
-پردازش موازی،سرعت پردازش اطلاعات در زمینه یفشرده سازی و عکس،صوت و تصویر،Multi - Tasking و .... لینک یک زیر یکی از آخرین بنچمارکهایی که جدیدا در این مورد دیدم البته بنچمارکش روس نسخه های قدیمیه و نمیدونم خودشون بنچمارک گرفتند و یا از جایی نقل قول کردند
http://www.tabnak.ir/fa/news/361565/%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-mac-%D9%88-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-بازیهای رایانه ای از API برای ارتباط با سخت افزارها استفاده میکنند و متاسفانه اکثر بازیها در حال حاظر از API انحصاری دایرکست استفاده میکنند ولی OpenGL آزاده ولی در زمینه بازی روی PC فعلا کمتر مورد توجه و بازیهای رایانه ای که برای لینوکس عرضه میشند به خاطر استفاده از OpenGL پردازش بالاتری رو میطلبند چون به اندازه کافی بهینه نیستند ولی اگر شرایط یکسان بود یعنی دایرکس آزاد و متن باز اونوقت بازیها در لینوکس سریعتر و روانتر از ویندوز اجرا میشدند.
-ضمن تشکر بابت این یادآوری یا ... باید بگم قبل از ورودم به دنیای آزاد و متن باز راجع به لینکس،گنو و خیلی موارد دیگه مانند سیستم عامل مطالعه داشته ام و اطلاعاتم راجه به سیستم عامل،هسته سیستم عامل و مسائل مرتبط با اون اگر از جنابعالی بیشتر نباشه کمتر نیست و میدونم لینوکس یک هسته سیستم عامله و با جمع شدن با ابزارهای گنو میشه یک سیستم عامل گنو لینوکس!!!
:| ولی بعضی مواقع برای کوتاه کردن پست و به علت کمبود وقت از نوشتن گنو صرف نظر میکنم! و لطفا اینو به بزرگی خودتون ببخشید وبه حساب جهالت نگذارید! :|
در مورد بنچمارک اگر واقعا هدف شما دونستن این مطلب بود با سرچ Linux windows benchmark میتونستید به نتایج خوبی برسید.
مصرف رم ربطی به سبک یا سنگین بودن سیستم نداره (مگر اینکه بیش از ۹۰ در رم رو اشغال کنید). من هم ۴ گیگ رم دارم و به ندرت بیش از ۲ گیگش رو سیستم استفاده میکنه (مگر وقتی که ویرچوال باکس در حال اجراست که خودش ۱.۵ گیگ رو اشغال میکنه). اگر زمان بوت طولانیه جواب این رو بزارید (دقیقن بعد از بوت سیستم)
dmesg
روی سیستم های High End پانصد مگابایت یا یک گیگابایت رم در حال استفاده ممکنه تاثیر محسوسی در سرعت نداشته باشه ولی در سیستم های ضعیف و قدیمی هر چه قدر رم و CPU کمتری در حال استفاده باشه سرعت کاربری یعنی اون چیزی که به چشم میبینیم و برامون محسوسه افزایش پیدا میکنه،این یک مساله بدیهیه حالا چون
من این حرفو زدم یکدفعه همه جبهه میگیرند :|
انصافا اگر با من مشکلی دارید(منظورم فقط شما نیست) بیاد بگید که فلانی ما به این دلایل ازت خوشمون نمیاد تا لااقل بدونم چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا سعی کنم برطرفشون کنم و دیگه جایی تکرارشون نکنم.