انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طریقه ی نصب؟؟  (دفعات بازدید: 1652 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین bat

• Full Member
  • *
  • ارسال: 121
طریقه ی نصب؟؟
« : 20 دی 1392، 06:19 ب‌ظ »
واسه نصب کردن یه برنامه ۴ تا راه به نظرم میرسه.کسی میتونه با دلیل و مقایسه برتری های اینا رو نسبت به هم توضیح بده؟؟

۱:دانلود از مخازن اوبونتو
sudo apt-get install ....
2:دانلود از مخازن غیره
sudo add-apt-repository ppa:...

sudo apt-get update && sudo apt-get install ...

۳:دانلود فایل .deb از خود سایت سازنده
و نصب اون به صورت دستی(معمولا توسط gdebi)

4:دانلود source code و compile اون
معمولا تو ۳ مرحله انجام میشه اول به پوشه کد cd کنین بعد به ترتیب دستورات زیر رو بزنین:
./configuremakesudo make install

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
پاسخ : طریقه ی نصب؟؟
« پاسخ #1 : 20 دی 1392، 06:38 ب‌ظ »
هیچ تفاوت اساسی و عمده‌ای ندارن
برنامه‌هایی که تو مخازن اوبونتو وجود دارن تست شده و مطمئن هستن.
اگر برنامه‌ای توی مخازن نباشه ولی مخزن داشته باشه خب کار معقولانه اینه که آدم بره مخرنش رو add کنه و از راه مخزن اقدام به نصب کنه، چون در این حالت update های بعدی برنامه خودشون notification میدن که ما هم هستیم.
اگر برنامه‌ای مخزن هم نداشته باشه خب باید رفت پکیج اون نرم‌افزار رو دانلود و نصب کرد.
دیگه اگه فایل .deb هم نداشت باید رفت کامپایلش کرد.

دقت کنید که برخی از نزم‌افزار ها چون open source نیستن سورس برنامه وجود نداره.

تفاوت روش‌های نصب توی راحتی اونا و دلایل جزیی هست که بالا اشاره کردم

آفلاین bat

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 20 دی 1392، 07:00 ب‌ظ »
خب وقتی کامپایل میکنیم مگه compiler نرم افزار رو optimize شده واسه سیستم compile نمیکنه؟؟یعنی فرقی بین کدی که رو یه سیستم دیگه compile شده با کدی که رو سیستم خودت compile شده نیس؟؟
البته میدونم یه کم سوالم احمقانس ولی قبلا شنیده بودم compile کردن بهتره میخواستم مطمین شم.

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
« پاسخ #3 : 20 دی 1392، 07:22 ب‌ظ »
خب وقتی کامپایل میکنیم مگه compiler نرم افزار رو optimize شده واسه سیستم compile نمیکنه؟؟یعنی فرقی بین کدی که رو یه سیستم دیگه compile شده با کدی که رو سیستم خودت compile شده نیس؟؟
البته میدونم یه کم سوالم احمقانس ولی قبلا شنیده بودم compile کردن بهتره میخواستم مطمین شم.

تا حالا ندیدم و نشنیدم که فرقی داشته باشه.
احیانا اگر اشتباه میگم دوستان تصحیح بفرمایند.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #4 : 21 دی 1392، 03:55 ب‌ظ »
نقل‌قول
درسته. از نظر تئوری پردازنده باینری که خودش ساخته رو سریع‌تر از باینری‌ها دیگه می‌خونه ولی این تفاوت تو سیستم‌های جدید خیلی خیلی کم و قابل چشم پوشیه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین bat

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 دی 1392، 12:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
درسته. از نظر تئوری پردازنده باینری که خودش ساخته رو سریع‌تر از باینری‌ها دیگه می‌خونه ولی این تفاوت تو سیستم‌های جدید خیلی خیلی کم و قابل چشم پوشیه.
ممنونم.