انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Qt  (دفعات بازدید: 1120 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iut.ali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
Qt
« : 20 دی 1392، 10:36 ب‌ظ »
با سلام میخواستم ببینم چطوری میشه تابع هایی رو که مثلا visual studio سابورت میکنه رو به Qt اضافه کرد چون Qt تو کار با مثلا رشته ها خیلی ضعیفه مثلا تابع strcmp رو هم که خیلی به کار میاد نداره حالا چطوری میشه اینا همه رو بدون نوشتن تابعشون اضافه کرد آیا !؟

:oops:

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : Qt
« پاسخ #1 : 21 دی 1392، 06:46 ق‌ظ »
#include <string.h>

در ضمن پیشنهاد می‌کنم یک کتاب آموزشی در مورد ++C رو بخونید و قدم به قدم پیش برید. اطلاعات پایه‌ای بسیار ضعیفی دارید و یک جای دیگه هم اطلاعات کاملا اشتباه در مورد برنامه‌نویسی و Qt داده بودید. ابتدا برنامه‌نویسی پایه‌ای بدون استفاده از هیچ کتابخونه‌ای رو یاد بگیرید، سپس سراغ Qt بیاید.

اگر نمی‌دونید با چه کتابی شروع کنید، من برنامه‌نویسی ++C رو با این کتاب شروع کردم و به نظرم کتاب بدی نیست (شاید کمی نیاز به پیش‌زمینه داشته باشه): لینک

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
« پاسخ #2 : 21 دی 1392، 01:36 ب‌ظ »
#include <string.h>

در ضمن پیشنهاد می‌کنم یک کتاب آموزشی در مورد ++C رو بخونید و قدم به قدم پیش برید. اطلاعات پایه‌ای بسیار ضعیفی دارید و یک جای دیگه هم اطلاعات کاملا اشتباه در مورد برنامه‌نویسی و Qt داده بودید. ابتدا برنامه‌نویسی پایه‌ای بدون استفاده از هیچ کتابخونه‌ای رو یاد بگیرید، سپس سراغ Qt بیاید.

اگر نمی‌دونید با چه کتابی شروع کنید، من برنامه‌نویسی ++C رو با این کتاب شروع کردم و به نظرم کتاب بدی نیست (شاید کمی نیاز به پیش‌زمینه داشته باشه): لینک

کتابی که جناب nixoeen معرفی کردن منبع مناسب و نسبتا کم حجمی هست علاوه بر کتاب هربرت شیلد بنده به شما کتاب زیر رو هم پیشنهاد می کنم:

http://www.naghoospress.ir/bookview.aspx?bookid=1485978

آفلاین nima nekoonam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
« پاسخ #3 : 22 دی 1392، 05:00 ب‌ظ »
عزیزم QString به اون خوبی !  :o