انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یونیتی، گنوم یا KDE؟  (دفعات بازدید: 3398 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
یونیتی، گنوم یا KDE؟
« : 21 دی 1392، 01:38 ب‌ظ »
سلام به همگی!
می خواستم بدونم همون یونتی روی اوبونتو 12.04 خوبه یا گنوم یا KDE بریزم ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید

پ.ن:
KDE 4 کی میاد؟
چند تا دیدم می گفتن که اعلام شده انقلابیه و از این جور حرفا...
قضیه چیه؟ ???
« آخرین ویرایش: 21 دی 1392، 01:58 ب‌ظ توسط Yasin.mehdizade »

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
پاسخ : یونیتی، گنوم یا KDE؟
« پاسخ #1 : 21 دی 1392، 01:51 ب‌ظ »
بستگی به سلیقه و قدرت کامپیوترت داره.
مثلا با این که من KDE رو به‌خاطر این‌که امکانات زیادی داره و میشه هر کاری که خواستم باهاش انجام بدم. ولی به‌خاطر کامپیوتر ضعیفی که دارم ، از LXDE به خاطر سبکیش استفاده می‌کنم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #2 : 21 دی 1392، 01:52 ب‌ظ »
به نظر من اگه تازه کار هستی و کانفیگ سیستمت جواب میده(رم و سی پی یو کافیه) به نظر من هر سه تاش رو امتحان کن ببین با کدومش حال میکنی!!بد نیست یه مدت هم با هر کدوم کار کنی
یه سرچ تو انجمن بکنی یه تاپیک مفصل درباره نظرات دوستان درباره هر کدوم رو پیدا میکنی
من شخصا خودم XFCE رو به سه تاشون ترجیح میدم
« آخرین ویرایش: 21 دی 1392، 01:56 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #3 : 21 دی 1392، 01:54 ب‌ظ »
تاپیک و باز کردم یه لحظه فک کردم از دریچه ماشین زمان رد شدم و به گذشته برگشتم! :o

سلام.
یونیتی 12.04 نداریم. اوبونتو 12.04 داریم. البته الان آخرین نسخه اوبونتو 13.10 هست و چند ماه دیگه هم 14.4 ریلیز میشه.
کی دی ای الان توی ورژن فک کنم 4.11 و اندیه و قراره به زودی ورژن 5 اون ارائه بشه.
گنوم هم اگه اشتباه نکمک دور و بر ورژن 3.10 باید باشه.

این بحث ها هم سلیقه ایه. اگه من بگم کی دی ای خوبه به خاطر نظرات و نیاز های خودمه که ممکنه اصلا با افکار شما توی یه مسیر نباشه.
شما اگه واقعا میخاید بفهمید که کدوم خوبه ، یکی یکی همه رو خودتون تست کنید تا متوجه بشید کدومشون برای شما خوبه.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 21 دی 1392، 01:55 ب‌ظ »
به نظر من اگه تازه کار هستی و کانفیگ سیستمت جواب میده(رم و سی پی یو کافیه) به نظر من هر سه تاش رو امتحان کن ببین با کدومش حال میکنی!!بد نیست یه مدت هم با هر کدوم کار کنی
یه سرچ تو انجمن بکنی یه تاپیک مفصل درباره نظرات دوستان درباره هر کدوم رو پیدا میکنی
والا سرچ کردم جای این که راهنمایی بشم بدتر گیج شدم!
انقدر که گنومی ها به کی دی ای ها می تازن و برعکس.
از سرچ کردن که چیزی به دست نیاوردم 8)

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 21 دی 1392، 01:57 ب‌ظ »
تاپیک و باز کردم یه لحظه فک کردم از دریچه ماشین زمان رد شدم و به گذشته برگشتم! :o

سلام.
یونیتی 12.04 نداریم. اوبونتو 12.04 داریم. البته الان آخرین نسخه اوبونتو 13.10 هست و چند ماه دیگه هم 14.4 ریلیز میشه.
کی دی ای الان توی ورژن فک کنم 4.11 و اندیه و قراره به زودی ورژن 5 اون ارائه بشه.
گنوم هم اگه اشتباه نکمک دور و بر ورژن 3.10 باید باشه.

این بحث ها هم سلیقه ایه. اگه من بگم کی دی ای خوبه به خاطر نظرات و نیاز های خودمه که ممکنه اصلا با افکار شما توی یه مسیر نباشه.
شما اگه واقعا میخاید بفهمید که کدوم خوبه ، یکی یکی همه رو خودتون تست کنید تا متوجه بشید کدومشون برای شما خوبه.
درست می گین. منظورم اوبونتو 12.04 بود که روش پیش فرض یونیتی نصبه.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #6 : 21 دی 1392، 01:58 ب‌ظ »
میبینی که سلیقه ای!
:D
الان هم بعید نیست دوباره اینجا دعوا بشه :D
هر سه تاش رو تک تک یه مدت باهاش کار کن خود به خود سلیقت تو رو به اون سمت میبره

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
« پاسخ #7 : 21 دی 1392، 05:25 ب‌ظ »
فقط و فقط بستگی به سلیقه‌ی هر شخص داره.
بعضی‌ها زیبایی رو بیشتر دوست دارن و بعضی‌ها سبکی رو. بعضی‌ها دوست دارن میزکارش روان اجرا بشه بعضی‌ها دوست دارن که بشه هرکار میخوان باهاش بکنن.
 طبق سلیقه‌ی شخصی خودم و تجربه‌ای که با اکثر میزکارها داشتم Gnome رو پیشنهاد میکنم. این میزکار تعادل رو در بین همه‌ی موارد بالا حفظ کرده و کار کردن باهاش راحتی خاصی حودش رو داره.

جدایی از همه‌ی این حرف‌ها هر کسی خودش باید با تجربه کردن میزکارهای مختلف تصمیم بگیره که از کدوم یکی استفاده کنه.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #8 : 21 دی 1392، 05:51 ب‌ظ »
میبینی که سلیقه ای!
:D
الان هم بعید نیست دوباره اینجا دعوا بشه :D
هر سه تاش رو تک تک یه مدت باهاش کار کن خود به خود سلیقت تو رو به اون سمت میبره

منم همین کار کردم اول کلی نظر خوندم دیدم همه از همه تعریف می‌کنن توی این مدت تک‌تک نصب کردم...
الان که در خدمتت هستم با یونیتی‌ام و تا اونجایکه می‌دونم حالا‌حالاها سراغ دسک دیگه نمی‌رم...

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #9 : 21 دی 1392، 07:34 ب‌ظ »
سلام
زیبایی، سرعت، هماهنگی با برنامه‌ها، متفاوت بودن از دیگر سیستم‌عامل‌ها، دسترسی سریع(میانبر) و ...
عامل‌هایی هستن که باعث میشه هرکی یه چیزی رو پیشنهاد کنه.

منم زیبایی نسبی در عین سادگی، سرعت نسبی، هماهنگی بالا با برنامه‌ها، متفاوت از ویندوز بودن و میانبرهای فوق العاده‌ی یونیتی را به همه تا حال ترجیح دادم. از لحاظ عملکرد هم کم نداره. مثلا بزرگنمایی تمام صفحه ، ذره بینی، میانبر برای دستورات، گوشه‌های صفحه، لانچر، پنل، هود، دش و ... را هم بخوای استفاده کنی همه‌ی اینها باهم فقط توی یونیتی خوب و کامله، علتش همینه که سیستم‌عامل پرطرفداری مثل اوبونتو برای تازه وارد و حرفه‌ای از یونیتی استفاده میکنه.

اما خب سرعت lxde عالی و بی نظیره. گرافیک kde و gnome بالاست و ... که بازم نسبت به توضیحات بالا برای شخض من یونیتی بهترین بوده
:) :)

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 21 دی 1392، 07:54 ب‌ظ »
منم زیبایی نسبی در عین سادگی، سرعت نسبی، هماهنگی بالا با برنامه‌ها، متفاوت از ویندوز بودن و میانبرهای فوق العاده‌ی یونیتی را به همه تا حال ترجیح دادم. از لحاظ عملکرد هم کم نداره. مثلا بزرگنمایی تمام صفحه ، ذره بینی، میانبر برای دستورات، گوشه‌های صفحه، لانچر، پنل، هود، دش و ... را هم بخوای استفاده کنی همه‌ی اینها باهم فقط توی یونیتی خوب و کامله، علتش همینه که سیستم‌عامل پرطرفداری مثل اوبونتو برای تازه وارد و حرفه‌ای از یونیتی استفاده میکنه.

فقط؟!! اگر با Gnome کار کنید اون کلمه‌ی فقط رو برمیدارید.
unity فقط یه پوسته هست که روی gnome سوار شده (البته با یکم تغییرات) مثل gnome-shell که یک پوسته برای زیباتر کردن gnome هستش.

قبلا اوبونتو هم به صورت پیش‌فرض از Gnome استفاده میکرد ولی به دلیل یک سری اتفاقات و اختلافات و نظرات متفاوت آقای استالمن فتوا دادن که "الیوم استعمال Gnome حرام میباشد" و این شد که کنونیکال یه میزکار ساخت به نام unity بر پایه‌ی gnome

Gnome و unity شباهت‌های زیادی دارن ولی از بعضی جهات تفاوت‌هایی هم دارند. مثلا unity سنگینتر از Gnome هستش و مصرف باتری بیشتری داره (مصرف باتری رو تجربه کردم)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #11 : 21 دی 1392، 08:12 ب‌ظ »
قبلا اوبونتو هم به صورت پیش‌فرض از Gnome استفاده میکرد ولی به دلیل یک سری اتفاقات و اختلافات و نظرات متفاوت آقای استالمن فتوا دادن که "الیوم استعمال Gnome حرام میباشد" و این شد که کنونیکال یه میزکار ساخت به نام unity بر پایه‌ی gnome
استالمن فتوا داد؟؟ فکر کنم مارک شاتل‌ورث بوداااا فتوا داد «الیوم استعمال تنباکو گنوم حرام می‌باشد و استفاده کنندگان مرتد و در حکم محارب با امام زمان می‌باشند»

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 21 دی 1392، 08:18 ب‌ظ »
استالمن فتوا داد؟؟ فکر کنم مارک شاتل‌ورث بوداااا فتوا داد «الیوم استعمال تنباکو گنوم حرام می‌باشد و استفاده کنندگان مرتد و در حکم محارب با امام زمان می‌باشند»

والا مطمئن نیستم مهم فتواشه ;D

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #13 : 21 دی 1392، 08:23 ب‌ظ »

من گنوم رو با پوسته گنوم شل خیلی دوست دارم بخصوص افزونه هاش و روش نصبشون . سادگی و زیباییش همراه با امکانات کاملی که داره آدم رو خسته نمی کنه .
اما نمی تونم محیط KDE  رو تحمل کنم و زیاد از حد شلوغ و به هم ریخته است (از نظر من )
یونیتی رو هم می تونم تحمل کنم ولی علاقه آنچنانی بهش ندارم .
علیرضا درست می گه همشون رو نصب کنن ببین کدومش برات راحتره و با شرایطی که داری جور در میاد .

;D ;D ;D
وای سلمان سلمان سلمان !
امان از دست تو !‌ ;D 8)

آفلاین vahidjj

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #14 : 21 دی 1392، 09:13 ب‌ظ »
خداییش منم بعد چند وقت هنوز نتونستم دسکتاپمو انتخاب کنم هر چند وقت یه بار عوضش میکنم الان هم بطورهمزمان هم سینامون دارم هم xfce هم کی دی ایی
نمیتونم یکیشونو انتخاب کنم خیلی سخته انصافا فقط میدونم نمیتونم با یونیتی وگنوم شل کار کنم
کاش یکی ۲تا دسکتاپ بیشتر نبود تا انقد تصمیم گیری سخت نبود :( :'(