حسن جان اینو که میگی خیلی عالیه ولی یه مشکلی هست اینکه من میخوام نرم افزار هامو با ((یک کلیک تو اینستال)) نصب کنم که خودش کامل نصب کنه.حالا شما ((یک کلیک تو اینستال)) سراغ داری که مثلا کافعین و mplayer و ... رو بدون فیلتر بشه نصب کرد؟
ای تنبل خب یکی از همینا رو مخزن کن خب بعدش برو تو بخش Software Management تو YAST و اسم نرم افزار رو بزن اگه بود خب کلیک کن و apply کن
کاری نداره در ضمن اون رو یه کلیکی هم میشه البته اینم که گفتم گرافیکی بود خب ولی واسه اون روش کافیه ادرس مخزن رو قبلش بدی بعد رو همون فایل YMP کلیک کن و روش بزن خب اون دو کار میکنه اول اضافه کردن یه مخزنه و دوم بر اساس لیستی که توشه نصب میکنه خب وقتی تو قبلا مخزن رو دادی دیگه نیاز نیست دوباره بدی بزن مخزن اضافه نکنه فقط نصب کنه مثلا یه مثال تو میخوای دسکتاپ جدید کا دی ای رو با یه کلیک نصب کنی
خب رو همون نصب با کلیک کلیک کن و همچی وا شد پنجره اون یهو نکست نزن کاستمایز کن مخزن اضافه نکنه چون خودت قبلا کردی بعد اپلای کن که بر اساس لیستی که داره نصب کنه
میشه نصب با دو کلیک
البته خیلی مواقع جدا نیازی به این کار نیست مثلا شما وقتی میخوای درایور کارت گرافیک nvidia رو با یه کلیک نصب کنی خب میری تو این سایت
http://en.opensuse.org/NVIDIA و متناسب کارتت رو یکی از اون سه تا کلیک کن خودش مخزن اضافه میکنه و دانلود میکنه و نصب میکنه همه با یه کلیک ولی اگه مخزن رو دستی قبلا اضافه کردی اون وقت میشه دو کلیکی اون طور که گفتم پس روشهای اصلی شد :
۱-روش نصب با کلیک از تو سایتها اونطور گفتم
۲-نصب از طریق بخش مدیریت نرم افزار توی یاست
۳-روش نصب ترمینالی با دستور zypper install
موفق باشین