انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو برای ادامه کار می خواهد چکار کند؟  (دفعات بازدید: 6860 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • سایت دانلود آریایی
سلام خسته نباشید مطمئنا اینجا افرادی که با ویندوز کار می کنند باید کم باشه
من هم با ویندوز xp کار کردم هم 7 و هم 8

اگر بخوام ویندوز رو با اوبونتو مقایسه کنم
اوبونتو از اکس پی و ویندوز 7 بسیار بهتر است و اگر بگند به من بین ویندوز 7 و اوبونتو یکی رو انتخاب کن صد در صد اوبونتو رو انتخاب می کنم

ولی اگر به من بگند بین ویندوز 8 و اوبونتو یکی رو انتخاب کن صد در صد ویندوز 8 رو انتخاب می کنم با اینکه می دونم ویندوز 8 خیلی از جاهاش کپی از لینوکس و مخصوصا اوبونتو هست.

حالا می خواستم بدونم اوبونتو برای مقابله با ویندوز 8 و همینطور ویندوز 9 که طبق شایعات و... قراره سال 2014 رونمایی و در سال 2015 منتشر بشود و حتی روزهای کنفرانس مایکروسافت هم اعلام شده و بنده مطمئنم ویندوز 9 تحولی در نسل ویندوز ها ایجاد خواهد کرد تا بتونه با سیستم عامل های نو ظهور و قدیمی که دارند کم کم به رقیب های بسیار بزرگ ویندوز تبدیل می شوند مقابله کنه. چکار می خواهد بکند.

ایا در گرافیک سیستم قرار نیست تغییری داده بشه

سرعت اون نمی خواهد بیشتر بشه

و...

منتظر جوابهای شما هستم
 ;)

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
سلام.
به نظرت کدوم قسمت ویندوز هشت از اوبونتو بهتره؟
اتفاقا اکثر افرادی که من میشناسم از ویندوز هشت بدشون میاد و ویندوز هفت رو ترجیح میدن.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
ولی اگه به من بگن بین ویندوز ۷ و ۸ کدوم رو انتخاب میکنی صددرصد ۷ رو انتخاب میکنم اگه دلایلو خواستی بهت میگم
اما منظورت از دو گزینه بعد رو نفهمیدم اینکه نمیخواد گرافیکش رو بهتر کنه؟ اگه منظورت جلوه های بصری هست که صدها میزکار مختلف پر زرق و برق برای خود اوبونتو و کلا گنو لینوکس وجود داره و اگه نه منظورت درایور سخت افزاری هست اون کار رو باید شرکت های سازنده سخت افزار فکری براش بکنن.
و در مورد سرعت معلوم نیست منظورت چیه؟ شاید تنها چیزی که میشه سریعتر کرد سرعت بوت وگرنه در بقیه موارد تقریبا به حداکثر خودش رسیده سرعت و دیگه از لحاظ نرم افزاری کاریش نمیشه کرد و باید سخت افزار بهتر استفاده کرد مثل استفاده از هاردهای ssd
« آخرین ویرایش: 23 دی 1392، 07:40 ب‌ظ توسط tdhmh »

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
من صد در صد اوبونتو رو انتخاب می کنم. چون ویندوز پولیه و من کلا از کرک خوشم نمی یاد و بعد هم با این تحریم ها اصلا متروی ویندوز ۸ (خط ۸ مترو از کامپیوتر تا مایکروسافت!) کار هم نمی کنه و مایکرو سافت با این خط مترو جاسوسی می کنه!

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
اوبونتو ویندوز نیست و هیچ ربطی هم به ویندوز نداره، پس ظاهر نمی تونه ملاک مناسبی برای انتخاب بین این دو باشه .
البته اگه خیلی اصرار دارین می تونید یه نگاه به تاپیک عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس هم بزنید .

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
چرا فکر میکنی با اومدن ویندوز 9 یا حتی چه میدونم ویندوز 100  ، موجودیت گنو/لینوکس تهدید میشه . اگر قرار بر این بود الان اینجایی که هستیم نبودیم .
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • سایت دانلود آریایی
نگاه کنید من با اوبونتو 13.10 کار کردم

سیستمم هم تقریبا سخت افزارش خوبه

رم 4

گرافیک 2

سی پی یو ای 5

و هاردمم هیچ مشکلی نداره

از قابلیت هایی که تونسته ویندوز 8 خیلی خوب بشه
1- سرعت بالا اومدن ویندوز به کمتر از 5 ثانیه رسیده به طوریکه کافیه شما کلید پاور رو بزنید تا بتونید با ویندوز بازی اجرا کنید و یا برید تو اینترنت

2- بخش های خوبی مثل ویندوز استور و پیام رسان و پی دی اف خوان و... اضافه کرده که مثل اوبونتو باشه و خود ویندوز این امکانات رو داشته باشه سرعت کار باهاش عالی شده

3- اپ های اختصاصی ویندوز 8 که بسیار کاربردی و عالی هست

4- بخش کاشی ها که بسیار متفاوت کرده ویندوز 8 رو و کار با اون رو اسون کرده

دلیل اینکه کاربرا بین ویندوز 8 و 7 ویندوز 7 رو انتخاب می کنند اینه که ویندوز 8 رو بلد نیستند و نمی تونند باهاش کار کنند وگرنه کسی که ویندوز 8 رو کاربردی بلد باشه به دلیل اسونی بیش از حدشم شده دور و بر ویندوز 7 نمی ره

در مورد اوبونتو هم من وقتی اوبونتو رو نصب کردم چند مشکل داشتم

1- بعضی نرم افزار ها مثل فروشگاه نرم افزارش خود به خود حذف شد مجبور شدم با نوشتن یک کد تو ترمینال دوباره نصبش کنم

2- هنگ زیاد می کرد

3- سی پی یو همیشه درگیر بود و همش فن سی پی یو روی دور بالا می چرخید در صورتی که در ویندوز موقعی که اساسن بلک فلگ اجرا می کنم اینقدر فن سی پی یو به کار نمیوفته

4- یکی از مشکلات دیگرشم اینه که سیستمش مثل ویندوز یکپارچه نیست و فکر کنم یکی از دلایل مشکلاتی که داره هم همین هست که چون سیستمش یکپارچه نیست با سخت افزار های معمولی مشکل داره

5- سرعتش مشکل داشت و خیلی سرعتش نسبت به ویندوز کم بود. حالا نمی دونم مشکل از کجاست

6- یک مشکل دیگر اوبونتو هم ترمینالش هست چرا که بیشتر کاربرا الان دیگه از این محیط ها دیگر استفاده نمی کنند و دوست دارند همه چیز با همون رابط کاربری گرافیکی انجام بشه و مایکروسافت نقش این بخش رو تقریبا به صفر رسونده ولی اوبونتو هنوز به این بخش محتاج است

و...

منظورم از زدن این حرف ها این بود که جواب دوستان رو بدم هم اونایی که می گفتند ما ویندوز 7 رو انتخاب می کنم نه 8 رو هم اون دوستی که گفت دلیل انتخاب ظاهر نمی تونه باشه من منظورم فقط ظاهر نبود بلکه موارد بالا هم بود

در مورد اون دوستمونم که گفت محیط مترو چون تحریم هستیم کار نمی کنه کاملا غلط هست و فقط ویندوز استور کار نمی کنه که درست کردن اون هم کاری نداره در مورد جاسوسی هم باید بگم جاسوسی امری نیست که فقط مربوط بشه به مایکروسافت و گوگل و یاهو و... اینها چون بزرگند صداش توی جهان می پیچه جاسوسی های کوچیکی هم حتی ممکنه در لینوکس انجام بگیره که ممکنه اهمیتش بسیار بالاتر از اون یکی های دیگر باشه ولی ممکنه هنوز صداش در نیومده باشه و یا چون کوچیک بوده باشه صداش به ما نرسیده باشه ;)
« آخرین ویرایش: 23 دی 1392، 10:27 ب‌ظ توسط ariaieboy »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
سیستم عاملی موفق خواهد بود
-نرم افزارها چه تخصصی و مهندسی و گرافیک و... چه تفریحی
-امنیت
-مطابق با ابزارهای پرتابل(تبلت و..)
-دسترسی به فضاهای کلود
-ارزان قیمت یا رایگان بودن
-تنوع و شخصبی سازی
و غیره

بنابر سطح دسترسی ها و تفاوت ها ،امروز ما چند سیستم عامل شناخته شده داریم.
جالبه که کروم بوک ها (در امریکا) که  سیستم عامل کروم روشون نصبه استقبال خوبی شده.

بنابراین هر کدام رو بهر کاری ساختند.

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
نگاه کنید من با اوبونتو 13.10 کار کردم

سیستمم هم تقریبا سخت افزارش خوبه

رم 4

گرافیک 2

سی پی یو ای 5

و هاردمم هیچ مشکلی نداره

از قابلیت هایی که تونسته ویندوز 8 خیلی خوب بشه
1- سرعت بالا اومدن ویندوز به کمتر از 5 ثانیه رسیده به طوریکه کافیه شما کلید پاور رو بزنید تا بتونید با ویندوز بازی اجرا کنید و یا برید تو اینترنت

2- بخش های خوبی مثل ویندوز استور و پیام رسان و پی دی اف خوان و... اضافه کرده که مثل اوبونتو باشه و خود ویندوز این امکانات رو داشته باشه سرعت کار باهاش عالی شده

3- اپ های اختصاصی ویندوز 8 که بسیار کاربردی و عالی هست

4- بخش کاشی ها که بسیار متفاوت کرده ویندوز 8 رو و کار با اون رو اسون کرده

دلیل اینکه کاربرا بین ویندوز 8 و 7 ویندوز 7 رو انتخاب می کنند اینه که ویندوز 8 رو بلد نیستند و نمی تونند باهاش کار کنند وگرنه کسی که ویندوز 8 رو کاربردی بلد باشه به دلیل اسونی بیش از حدشم شده دور و بر ویندوز 7 نمی ره

در مورد اوبونتو هم من وقتی اوبونتو رو نصب کردم چند مشکل داشتم

1- بعضی نرم افزار ها مثل فروشگاه نرم افزارش خود به خود حذف شد مجبور شدم با نوشتن یک کد تو ترمینال دوباره نصبش کنم

2- هنگ زیاد می کرد

3- سی پی یو همیشه درگیر بود و همش فن سی پی یو روی دور بالا می چرخید در صورتی که در ویندوز موقعی که اساسن بلک فلگ اجرا می کنم اینقدر فن سی پی یو به کار نمیوفته

4- یکی از مشکلات دیگرشم اینه که سیستمش مثل ویندوز یکپارچه نیست و فکر کنم یکی از دلایل مشکلاتی که داره هم همین هست که چون سیستمش یکپارچه نیست با سخت افزار های معمولی مشکل داره

5- سرعتش مشکل داشت و خیلی سرعتش نسبت به ویندوز کم بود. حالا نمی دونم مشکل از کجاست

6- یک مشکل دیگر اوبونتو هم ترمینالش هست چرا که بیشتر کاربرا الان دیگه از این محیط ها دیگر استفاده نمی کنند و دوست دارند همه چیز با همون رابط کاربری گرافیکی انجام بشه و مایکروسافت نقش این بخش رو تقریبا به صفر رسونده ولی اوبونتو هنوز به این بخش محتاج است

و...

منظورم از زدن این حرف ها این بود که جواب دوستان رو بدم هم اونایی که می گفتند ما ویندوز 7 رو انتخاب می کنم نه 8 رو هم اون دوستی که گفت دلیل انتخاب ظاهر نمی تونه باشه من منظورم فقط ظاهر نبود بلکه موارد بالا هم بود
من ویندوز 8 رو نصب نکردم و نظری نمی دم دربارش ولی بقیه موارد:
2-من آخرین باری که پیغام کرش دیدم رو یادم نمیاد(اوبونتو12.04.3 دارم)
3-الآن که دارم تایپ می کنم درصد سی پی یو رو نوشته 2 درصد
4-منظورتو از یکپارچگی نفهمیدم ولی من هیچ مشکل سخت افزاری ندارم،هیچی
5-اکثر کار هایی که با ترمینال انجام می شه با رابط گرافیکی هم می شه انجام داد ولی ما چون توی ترمینال راحت به سیستم می گیم چی می خوایم و موقع توضیح دادن به بقیه به جای این که بشینیم توضیح بدیم فلانجا فلان آیکن فلان شکلی ... می گیم توی ترمینال بزن فلان
 :)
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
سرعت بوتش غیرواقعیه. دسکتاپ رو سریع نشون میده ولی لود اصلی تازه اون موقع شروع میشه. سعی کن تا رسیدی به دسکتاپ یه بازی رو اجرا کنی تا بفهمی به صورت غیرعادی طول میکشه.
نقل‌قول
تو این مواقع به htop بگیر تا بفهمی کدوم برنامه پردازنده‌ات رو مشغول خودش کرده.
نقل‌قول
چه سخت افزارهایی؟
نمی‌دونم توزیع‌های دیگه غیر از اوبونتو رو تست کردی یا نه ولی به شدت توصیه می‌کنم فدورا با میزکار گنوم ۳.۱۰ رو تست کنی. تصاویرش رو این‌جا ببین.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
بهتر بود مینوشتی ویندوز برای ادامه کار می خواد چیکار کنه؟!

به قول بهروز "چرا فکر میکنی با اومدن ویندوز 9 یا حتی چه میدونم ویندوز 100  ، موجودیت گنو/لینوکس تهدید میشه . اگر قرار بر این بود الان اینجایی که هستیم نبودیم ."

کسانی که از گنو لینوکس استفاده میکنند فقط مزایای فنی رو در نظر نمیگیرند بلکه فلسفه پشت گنو لینوکس هم براشون اهمیت بسیار بالایی داره پس بلفرض اگر فرض بگیریم فقط فرض بگیریم که ویندوز بعدی از هر لحاظ یک انقلاب و جهش بالا در مقایسه با ویندوزهای قبلی خواهد بود تغییری در کاربران گنو لینوکس ایجاد نخواهد شد ،ضمنا اوبونتو بهترین توزیع لینوکس نیست توزیعهای خیلی بهتری هم وجود داره مانند فدورا و اپن سوزه که مشکلات اوبونتو را ندارند.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین TakCl

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
به نظر بنده استفاده از ویندوز اصلا خوب نیست به قول دوستان حتی اگر ویندوز ۱۰۰ بیاد
ویندوز هم باید بابت خودش پول بدی
بعد که خودشو نصب کردی خود ویندوز بهت میگه برای امنیت بیشتر باید انتی ویروس هم نصب کنید
بعد هم باید پول انتی ویروس بدی !!!
خوب این واقعا مسخره هست دیگه

سیستم عامل اوبونتو یک سیستم عامل متن باز هست نیازی نیست همه کار ها را شرکت اوبونتو انجام دهد شما با کمی جستجو در اینترنت میتوانید هر تغییری در ان ایجاد نمایید
از نظر سرعت هم که مشکلی ندارد که نیاز به ارتقا داشته باشد

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
به نظر بنده استفاده از ویندوز اصلا خوب نیست به قول دوستان حتی اگر ویندوز ۱۰۰ بیاد
بعد که خودشو نصب کردی خود ویندوز بهت میگه برای امنیت بیشتر باید انتی ویروس هم نصب کنید

سیستم عامل اوبونتو یک سیستم عامل متن باز هست نیازی نیست همه کار ها را شرکت اوبونتو انجام دهد شما با کمی جستجو در اینترنت میتوانید هر تغییری در ان ایجاد نمایید

منظورت شرکت Canonical بود دیگه؟ ;D

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
ضمنا اوبونتو بهترین توزیع لینوکس نیست توزیعهای خیلی بهتری هم وجود داره مانند فدورا و اپن سوزه که مشکلات اوبونتو را ندارند.
الان دنبال راه‌اندازی Flame War هستید؟ :)

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان

منم الان دارم از اوبونتو استفاده می‌کنم و این متن رو میذارم
از خرداد اومدم سمتش اوایل برام تا باهاش اخت بشم سخت بود اما الان بهش وابسته شدم در کنار این بصورت دو بوت ویندوز ۸.۱ رو نصب کردم اما حدود دوماه سمتش نرفتم (اون باری که رفتم فقط برای بازی بود همین  8) )
خب شما مجبور نیستی گنو/لینوکس نصب کنی و استفاده کنی اینجا دنیای آزاد هستش