نگاه کنید من با اوبونتو 13.10 کار کردم
سیستمم هم تقریبا سخت افزارش خوبه
رم 4
گرافیک 2
سی پی یو ای 5
و هاردمم هیچ مشکلی نداره
از قابلیت هایی که تونسته ویندوز 8 خیلی خوب بشه
1- سرعت بالا اومدن ویندوز به کمتر از 5 ثانیه رسیده به طوریکه کافیه شما کلید پاور رو بزنید تا بتونید با ویندوز بازی اجرا کنید و یا برید تو اینترنت
2- بخش های خوبی مثل ویندوز استور و پیام رسان و پی دی اف خوان و... اضافه کرده که مثل اوبونتو باشه و خود ویندوز این امکانات رو داشته باشه سرعت کار باهاش عالی شده
3- اپ های اختصاصی ویندوز 8 که بسیار کاربردی و عالی هست
4- بخش کاشی ها که بسیار متفاوت کرده ویندوز 8 رو و کار با اون رو اسون کرده
دلیل اینکه کاربرا بین ویندوز 8 و 7 ویندوز 7 رو انتخاب می کنند اینه که ویندوز 8 رو بلد نیستند و نمی تونند باهاش کار کنند وگرنه کسی که ویندوز 8 رو کاربردی بلد باشه به دلیل اسونی بیش از حدشم شده دور و بر ویندوز 7 نمی ره
در مورد اوبونتو هم من وقتی اوبونتو رو نصب کردم چند مشکل داشتم
1- بعضی نرم افزار ها مثل فروشگاه نرم افزارش خود به خود حذف شد مجبور شدم با نوشتن یک کد تو ترمینال دوباره نصبش کنم
2- هنگ زیاد می کرد
3- سی پی یو همیشه درگیر بود و همش فن سی پی یو روی دور بالا می چرخید در صورتی که در ویندوز موقعی که اساسن بلک فلگ اجرا می کنم اینقدر فن سی پی یو به کار نمیوفته
4- یکی از مشکلات دیگرشم اینه که سیستمش مثل ویندوز یکپارچه نیست و فکر کنم یکی از دلایل مشکلاتی که داره هم همین هست که چون سیستمش یکپارچه نیست با سخت افزار های معمولی مشکل داره
5- سرعتش مشکل داشت و خیلی سرعتش نسبت به ویندوز کم بود. حالا نمی دونم مشکل از کجاست
6- یک مشکل دیگر اوبونتو هم ترمینالش هست چرا که بیشتر کاربرا الان دیگه از این محیط ها دیگر استفاده نمی کنند و دوست دارند همه چیز با همون رابط کاربری گرافیکی انجام بشه و مایکروسافت نقش این بخش رو تقریبا به صفر رسونده ولی اوبونتو هنوز به این بخش محتاج است
و...
منظورم از زدن این حرف ها این بود که جواب دوستان رو بدم هم اونایی که می گفتند ما ویندوز 7 رو انتخاب می کنم نه 8 رو هم اون دوستی که گفت دلیل انتخاب ظاهر نمی تونه باشه من منظورم فقط ظاهر نبود بلکه موارد بالا هم بود
در مورد اون دوستمونم که گفت محیط مترو چون تحریم هستیم کار نمی کنه کاملا غلط هست و فقط ویندوز استور کار نمی کنه که درست کردن اون هم کاری نداره در مورد جاسوسی هم باید بگم جاسوسی امری نیست که فقط مربوط بشه به مایکروسافت و گوگل و یاهو و... اینها چون بزرگند صداش توی جهان می پیچه جاسوسی های کوچیکی هم حتی ممکنه در لینوکس انجام بگیره که ممکنه اهمیتش بسیار بالاتر از اون یکی های دیگر باشه ولی ممکنه هنوز صداش در نیومده باشه و یا چون کوچیک بوده باشه صداش به ما نرسیده باشه