انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو برای ادامه کار می خواهد چکار کند؟  (دفعات بازدید: 6856 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
فقط به حاطره اینه که همه ی ما به خاطر فرهنگ غلط از ویندوز شروع کردیم کامپیوتر رو، همین!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
فقط به حاطره اینه که همه ی ما به خاطر فرهنگ غلط از ویندوز شروع کردیم کامپیوتر رو، همین!
خداییش رابطه‌ی بین فرهنگ مردم و ویندوز رو برای من توضیح بده. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
الان هرکی از ویندوز شروع کنه یعنی فرهنگ نداره؟  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
از خوبی‌های گنو/لینوکس‌ها همین بس که فردا دارم می‌رم با یک عدد گوشی اندرویدی + اوبونتو ( کنار اندروید ) + مقداری وقت ( بعد از امتحانات ترم و تصحیح برگه‌های امتحانی و ... ) - میزکار و رابط گرافیکی و از این‌جور چیزای دست و پا گیر :
یک عملیات نفوذ به سیستم‌های ویندوزی مدرسه انجام بدم!
خب حالا ویندوزیا هر چی دارید رو کنید دیگه !!

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
از خوبی‌های گنو/لینوکس‌ها همین بس که فردا دارم می‌رم با یک عدد گوشی اندرویدی + اوبونتو ( کنار اندروید ) + مقداری وقت ( بعد از امتحانات ترم و تصحیح برگه‌های امتحانی و ... ) - میزکار و رابط گرافیکی و از این‌جور چیزای دست و پا گیر :
یک عملیات نفوذ به سیستم‌های ویندوزی مدرسه انجام بدم!
خب حالا ویندوزیا هر چی دارید رو کنید دیگه !!
مگه حرفت جوابم داره... 8)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
خداییش رابطه‌ی بین فرهنگ مردم و ویندوز رو برای من توضیح بده.
البته مشکل فرهنگی هم وجود داره. مثلا تنها برای تغییر اندازه عکس حتما باید از Photoshop استفاده کنیم چون امکانات خیلی زیادی داره و قوی‌تره ;)

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
البته مشکل فرهنگی هم وجود داره. مثلا تنها برای تغییر اندازه عکس حتما باید از Photoshop استفاده کنیم چون امکانات خیلی زیادی داره و قوی‌تره ;)

کلا ما ایرانیا به نیازهامون توجه نمی‌کنیم همیشه می‌خوایم قویترین و گرونترین چیز رو داشته باشیم و خودمونو به آب واتیش می‌زنیم

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
به نظر من بیشتر مشکل بیسوادی هست تا فرهنگ.منطقا اگه کسی بدونه با یه برنامه ۵۰۰ کیلوبایتی و در عرض چند ثانیه(خیلی کمتر از فتوشاپ)کارش راه میفته،دیگه چه کاریه که بره فتوشاپ استفاده کنه؟(مگه این که دم دست تر باشه)
فکر نمیکنم که سواد عمومی کامپیوتر هم جزو فرهنگ به حساب بیاد.و فکر هم نکنم که تو جاهای دیگه هم که مردم از فتوشاپ به جای یه برنامه دیگه استفاده نمیکنن،همچین سواد عمومی بالاتری داشته باشن.(البته فکر کنم شما بهتر بتونید در این مورد نظر بدید.)
حالا جریان چیه پس؟
کپی رایت.موقعی که طرف مفت و مجانی نرم افزار دورش ریخته،خوب راحت میره همونی که بیشتر اسمشو شنیده نصب میکنه.(در واقع کار راحت)
اصولا کسی نمیاد برای تغییر سایز یه عکس چند صد دلار خرج کنه.که اینجا هم بحث قانونه نه فرهنگ.اگه قانون کپی رایت باشه،دیگه طرف هم نمیتونه کرک کنه و پولشم که نمیاد هدر بده،در نتیجه میره همون ۵۰۰ کیلوبایتیه رو میگیره.(دوستان توجه کنید که کاری به درستی و نادرستی کپی رایت ندارم.)

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
به نظر من بیشتر مشکل بیسوادی هست تا فرهنگ.منطقا اگه کسی بدونه با یه برنامه ۵۰۰ کیلوبایتی و در عرض چند ثانیه(خیلی کمتر از فتوشاپ)کارش راه میفته،دیگه چه کاریه که بره فتوشاپ استفاده کنه؟(مگه این که دم دست تر باشه)
فکر نمیکنم که سواد عمومی کامپیوتر هم جزو فرهنگ به حساب بیاد.و فکر هم نکنم که تو جاهای دیگه هم که مردم از فتوشاپ به جای یه برنامه دیگه استفاده نمیکنن،همچین سواد عمومی بالاتری داشته باشن.(البته فکر کنم شما بهتر بتونید در این مورد نظر بدید.)
حالا جریان چیه پس؟
کپی رایت.موقعی که طرف مفت و مجانی نرم افزار دورش ریخته،خوب راحت میره همونی که بیشتر اسمشو شنیده نصب میکنه.(در واقع کار راحت)
اصولا کسی نمیاد برای تغییر سایز یه عکس چند صد دلار خرج کنه.که اینجا هم بحث قانونه نه فرهنگ.اگه قانون کپی رایت باشه،دیگه طرف هم نمیتونه کرک کنه و پولشم که نمیاد هدر بده،در نتیجه میره همون ۵۰۰ کیلوبایتیه رو میگیره.(دوستان توجه کنید که کاری به درستی و نادرستی کپی رایت ندارم.)
نیاز سنجی توی ما ایرانیها جا نیوفتاده این خب یه فرهنگ دیگه

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
توضیح که دادم.اینکه طرف نمیدونه با چه ابزاری راحت تر نیازش برطرف میشه،برمیگرده به سواد.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
این که دوستان میگن استفاده از ویندوز یا مثلا فتوشاپ دلیل فرهنگی داره درست نیست! دلیلش نبودن قانون کپی رایت و سواد کامپیوتری پایین است نه فرهنگ ! :-& هیچ ربطی به  فرهنگ نداره هروقت قانون کپی رایت رعایت بشه و کاربر مجبور باشه دست تو جیب مبارک کنه میره تحقیق میکنه ببینه چیز جایگزین کار راه‌انداز وجود داره یا نه؟!
« آخرین ویرایش: 25 دی 1392، 01:12 ق‌ظ توسط BijanRTW »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
این رو نباید فراموش کنیم که قانون می‌تونه فرهنگ رو بسازه. شاید دلیل اینکه در یک کشور خاص افراد تنها از خطوط عابر پیاده رد می‌شن یا اینکه توی رودخونه آشغال نمی‌ریزن بخاطر قانون باشه، نه بافرهنگ بودن افراد! که البته این می‌تونه بعد از مدتی نهادینه بشه و حتی اگر اون قانون هم نباشه، باز هم اون افراد این موارد رو رعایت بکنند.

موضوع فرهنگ خیلی پیچیده‌تر از اونیه که بخوایم با یکی دوتا پست اینجا تعریفش بکنیم و بگیم چی فرهنگ هست و چی نیست و چه چیزهایی روش تاثیر دارند.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
این رو نباید فراموش کنیم که قانون می‌تونه فرهنگ رو بسازه. شاید دلیل اینکه در یک کشور خاص افراد تنها از خطوط عابر پیاده رد می‌شن یا اینکه توی رودخونه آشغال نمی‌ریزن بخاطر قانون باشه، نه بافرهنگ بودن افراد! که البته این می‌تونه بعد از مدتی نهادینه بشه و حتی اگر اون قانون هم نباشه، باز هم اون افراد این موارد رو رعایت بکنند.

موضوع فرهنگ خیلی پیچیده‌تر از اونیه که بخوایم با یکی دوتا پست اینجا تعریفش بکنیم و بگیم چی فرهنگ هست و چی نیست و چه چیزهایی روش تاثیر دارند.

فکر کنم یه خورده بحث ها قاطی پاتی شد.ولی به هر حال به شدت با این پستتون موافقم.

آفلاین libre.yashar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • من royaflash ام . یاشار اسمعیل دخت
    • refrence of open source & gnu/linux
به نظر بنده استفاده از ویندوز اصلا خوب نیست به قول دوستان حتی اگر ویندوز ۱۰۰ بیاد
ویندوز هم باید بابت خودش پول بدی
بعد که خودشو نصب کردی خود ویندوز بهت میگه برای امنیت بیشتر باید انتی ویروس هم نصب کنید
بعد هم باید پول انتی ویروس بدی !!!
خوب این واقعا مسخره هست دیگه

سیستم عامل اوبونتو یک سیستم عامل متن باز هست نیازی نیست همه کار ها را شرکت اوبونتو انجام دهد شما با کمی جستجو در اینترنت میتوانید هر تغییری در ان ایجاد نمایید
از نظر سرعت هم که مشکلی ندارد که نیاز به ارتقا داشته باشد
موافقم ، الیته اوبونتو در هنگام نصب بسته های زیادی نداره و باید خودتون نصب کنید ، از درایور ها گرفته تا کدک ها . پیشنهادم استفاده از مینت یا اریو هست
من royaflash  ام .
  در صورت نیاز میتونید با شماره تلفن 09141100257 تماس بگیرید :)