انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آیا ایرانی ها اپن سورس رو عمیقا درک کردن !!؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 4732 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین libre.yashar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • من royaflash ام . یاشار اسمعیل دخت
    • refrence of open source & gnu/linux
سوال اینه آیا در کشور ما ، افراد و سازمان ها معنای اپن سورس رو درک کردن یا استفاده ابزاری میکنن ؟
می دونیم اپن سور س یه فرهنگه آیا این فرهنگ در جامعه اپن سورس بدرستی انجام میگیره یا درک متفاوت و بومی از اپن سورس هست ؟
آیا جامعه ایران پذیرش و درک اپن سورس را داره ؟
من royaflash  ام .
  در صورت نیاز میتونید با شماره تلفن 09141100257 تماس بگیرید :)

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
منظورت رو بیشتر توضیح می‌دی؟

مثلاً چه کاری باید انجام بدن که نشونه‌ی درک کردن باشه؟
ویا منظورت از استفاده‌ی ابزاری چیه؟

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
منظورت رو بیشتر توضیح می‌دی؟

مثلاً چه کاری باید انجام بدن که نشونه‌ی درک کردن باشه؟
ویا منظورت از استفاده‌ی ابزاری چیه؟
اشتباه نکنم منظورش اینه که آیا همین طور که در ایران از نرم افزارهای آزاد و متن باز استفاده میشه اگر نرم افزاری را که برای رفع نیازشون نوشته اند کد منبعشو با یک مجوز آزاد منتشر میکنند؟ یا آیا از پروژه های آزاد و متن باز حمایت و درش مشارکت میکنند؟
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
اگه منظ.رش این باشه، خوب جواب منفیه.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
صبر کن از تمام ایرانی ها بپرسم ...

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
سوال اینه آیا در کشور ما ، افراد و سازمان ها معنای اپن سورس رو درک کردن یا استفاده ابزاری میکنن ؟
می دونیم اپن سور س یه فرهنگه آیا این فرهنگ در جامعه اپن سورس بدرستی انجام میگیره یا درک متفاوت و بومی از اپن سورس هست ؟
آیا جامعه ایران پذیرش و درک اپن سورس را داره ؟
خیر به هیچ وجه درک نکردن
انقدر تبلیغات تو این زمینه ضعیفه که من فکر میکردم باید برای کار کردن با اوبونتو مثل داس همش دستور تایپ کنم ولی وقتی با این انجمن اشنا شدم دیدم خیلی سیستم عامل خوبیه حتی بهتر از ویندوز و وقتی نصبش کردم فهمیدم که چقدر کار باهاش ساده هستش

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
اگه منظ.رش این باشه، خوب جواب منفیه.

چطور تا این حد با اطمینان پاسخ میدید؟

:o

سالار جان به جوابی که دادی یکم فکر کن!...آیا این حرفی که میزنی منطقی هست؟ من کاری ندارم که اصل سوال منطقی هست یا نه ولی حتی اگر سوال هم منطقی نباشه جواب شما هم دست کمی از اون نداره و تنها با این کار تنش ایجاد میکنید!

:|

حسن ختام برنامه!
کلی حرف پشت این شکلک پنهان شده دوستان...
جناب کیان از مبارزان همیشه در صحنه اسپم هستن...دستشون درد نکنه! ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دم‌ها توی کارخونه تولید انبوه نمی‌شن و برای همین هم فکرشون مثل هم نیست و بنابراین چیزهای مختلف رو به گونه‌های متفاوتی درک می‌کنن. پس پرسش‌هایی مثل «آیا ایرانی‌ها فلان»، «آیا امریکایی‌ها بیسار»، «آیا زن‌ها ایکس»، «آیا سیاهپوست‌ها ایگرگ» و… از پایه اشتباهه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بی نام تا اطلاع ثانوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 401
هرکسی باید از خودش شروع کنه
فقط همین

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
درک کردن یه چیز هست
عمل کردن یه چیز دیگه
ایرانی ها خوب آمار که نمیشه گرفت ولی تا جایی که دیدم به شخصه توی جامعه (از اون جماعتی که نمیدونن ویندوز و سیستم عامل با هم چه فرقی دارن که بگذریم )خیلی ها اصلا نمیدونن نرم افزار آزاد و نرم افزار اپن سورس چی هست تازه کسایی که آشنا هستن برخی هاشون فلسفه گنو و ... رو نمیدونن یا دارای اطلاعات اشتباه و ناقص ازش هستن و یه عده هم هستن که با این که همه چیشو میدونن ولی خوب خودشون فقط استفاده میکنن و اگه چیزی تولید کنن دلشون نمیاد آزاد و یا کاملا آزاد ارائه کنن (البته این مورد زیاد به ایران مربوط نیست مردم معمولا استفاده میکنن خیلی از شرکت ها و ... همشون محصولاتشون رو کاملا محفوظ نگه میدارن برای خودشون و یا برمیدارن و تغیراتی میدن روی برنامه های آزاد و بازنشر نمیکنن توی ایران هم یا توسعه دهنده کم داریم که برنامه آزاد از توش خیلی کم در میاد یا این که نسبت به مردمان دیگه مهربان تر هستن  :) البته وضعیت اقتصادی و شغلی نامناسب و ... توی ایران هم بی تاثیر نیست
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
من هر کسی رو میبینم وقتی بهش میگی کامپیوتر میگه ویندوزت چیه سون یا 8
اکثرا فکر میکنن لینوکس یه سیستم برای افراده خاصه

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
البته یه چیزی هست که من هم اوایل آشناییم متوجه نبودم
این که قرار نیست ما همه رو بیاریم و لینوکسی کنیم و همه کسایی که از ویندوز استفاده میکنن به دلیل عدم آشناییشون با گنو/لینوکس یا درک نکردن فلسفش و ایناش نیست !
خودتون رو با هم کیش کردن دیگران آزار ندین ! اگر خواستار گسترش و پیشرفت گنو لینوکس و فرهنگش هستین میتونید کار های تبلیغی انجام بدین نوشته ای مطلبی توی وبلاگی توی شبکه اجتماعی مطئنا کسی که علاقه داشته باشه و کنجکاو باشه میره دنبالش
قرار نیست همه همه چیز رو درک و یا قبول بکنن شاید خیلی ها کلا مخالف همچین ایدئولوژی و تفکری باشن و ...
البته این که توی ایران توی زمینه معرفی کم کاری شده و خیلیا که ممکن بیان و استفاده کنن اطلاعات درستی ندارند درست ولی تو این سال های اخیر با پیشرفت نرم افزار های آزاد و ایجاد گروه ها و همایش ها و تبلیغات کم کم این مورد برطرف میشه و هر کی علاقه مند باشه میاد سمتش
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین libre.yashar

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 51
  • من royaflash ام . یاشار اسمعیل دخت
    • refrence of open source & gnu/linux
البته یه چیزی هست که من هم اوایل آشناییم متوجه نبودم
این که قرار نیست ما همه رو بیاریم و لینوکسی کنیم و همه کسایی که از ویندوز استفاده میکنن به دلیل عدم آشناییشون با گنو/لینوکس یا درک نکردن فلسفش و ایناش نیست !
خودتون رو با هم کیش کردن دیگران آزار ندین ! اگر خواستار گسترش و پیشرفت گنو لینوکس و فرهنگش هستین میتونید کار های تبلیغی انجام بدین نوشته ای مطلبی توی وبلاگی توی شبکه اجتماعی مطئنا کسی که علاقه داشته باشه و کنجکاو باشه میره دنبالش
قرار نیست همه همه چیز رو درک و یا قبول بکنن شاید خیلی ها کلا مخالف همچین ایدئولوژی و تفکری باشن و ...
البته این که توی ایران توی زمینه معرفی کم کاری شده و خیلیا که ممکن بیان و استفاده کنن اطلاعات درستی ندارند درست ولی تو این سال های اخیر با پیشرفت نرم افزار های آزاد و ایجاد گروه ها و همایش ها و تبلیغات کم کم این مورد برطرف میشه و هر کی علاقه مند باشه میاد سمتش
با نظرت موافقم ولی باید در جامعه رفرنس و اصلی برای این مفاهیم باشه . برای نمونه کشورهای دیگه سازمان هایی وجود دارند که بانی این کار ها هستند در کشور ما foss.ir و iranfoss.ir بود الان کجاست ؟ چرا به تاریخ پیوست ؟؟
من royaflash  ام .
  در صورت نیاز میتونید با شماره تلفن 09141100257 تماس بگیرید :)

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
:o

سالار جان به جوابی که دادی یکم فکر کن!...آیا این حرفی که میزنی منطقی هست؟ من کاری ندارم که اصل سوال منطقی هست یا نه ولی حتی اگر سوال هم منطقی نباشه جواب شما هم دست کمی از اون نداره و تنها با این کار تنش ایجاد میکنید!
اصلا منظورتو نفهمیدم! سوال میگه که "آیا ایرانی ها اپن سورس رو عمیقا درک کردن؟" خوب این سوال از ریشه اشتباست، آدم ها یکی نیستن که همه همزمان درک کنن یا نکنن، ایرانی ها با خارجی ها فرقی ندارن، خیلی از خارجی ها هم درک نکردن. خیلی از ایرانی ها هم درک نکردن، در عوض خیلی ها هم درک کردن. آیا به این سوال کلی میشه پاسخ داد؟ نه! من تمام این جملات رو تو یک جمله خلاصه کردم اتفاقا از نظر خودم کاملا هم پاسخم منطقی بود. از نظر من بقیه هم که جواب میدن(نه درک نکردن و ما باید فلان کنیم و ...) دارند شعار میدن.