هر کار تازه ای حتی اگر هم تکراری باشه ، با خودش هزارتا فکر و ایده جدید میاره.
من هم خیلی دوست دارم یک انجمن واحد برای گنو/لینوکسی های فارسی زبان با دسته بنده خوب برای توزیع ها باشه. یه جوری که بشه تقریبا همه رو راضی کرد. مثلا زیرانجمن های اصلی برای همه توزیع های محبوب و یه بخش هم برای توزیع های کمتر محبوب ، حتی بخشی میتونه باشه برای BSD و یا غیرآزادها.. به نظر میاد یه سایت با یک پرتال خوب و حرفه ای برای اخبار و اطلاع رسانی (یه پرتال خوب و خفن مثل سایت های تجاری) و یک انجمن با امکانات خوب (حداقل یه دکمه تشکر!) برای شروع میتونه خوب باشه. راستش اولش طمع کردم و دوست داشتم اینجورسایتی مال خودم باشه
اما بعدش که فکر کردم دیدم اینجور سایتی رو نمیشه یک نفری و با نظر یک نفر چرخوند آخه کاربراش قرار کسایی باشن که همه چیز رو دوست دارن جوری که خودشون دوست دارن تغییر بدن (گیک های لینوکسی!) و به این فکر افتادم که اگه قراره اینجورچیزی ایجاد بشه همه با کمک هم درستش کنن و نظر همه توش وجود داشته باشه و سایت صاحب و مالک خاصی نداشته باشه. اینجوری کاربرها احساس مالکیت میکنن و اگه قراره روزی یه دور تو هر انجمنی بزنن اونجا رو روزی چند بار ببینن چون توی ساختنش وجود داشتن و عضوی ازش هستن.
مثلا سایت خوب linuxreview.ir یه پرتال خبری خیلی خوبه که اگه یه انجمن خوب پشتش باشه میتونه خیلی بهتر بشه. یه چیزی شبیه این و تو ذهنتون بیارید.
چک کردم آدرس هایی مثل gnu--nilux.ir و linux-gnu.ir و باز هستن.
میتونیم از همینجا شروع کنیم :
نظرسنجی برای انتخاب اسم و آدرس انجمن
نظرسنجی برای پیدا کردن افراد برای انجام کارها (مدیریت ، نظارت ، پشتیبانی مالی و... )
نظرسنجی برای بخش بندی سایت ( مشخص کردن قسمت خبری و انجمن و دانلود و هرچیزی که به ذهنتون میرسه )
نظرسنجی برای بخش بندی انجمن ( بخش های کلی و زیر انجمن ها و شمای کلی کاری در انجمن برای پوشش یا عدمم پوشش قرار دادن فلان و فلان )
نظرسنجی برای هرچیزی دیگه ای که لازم بدونید.
من هم اینجا مشارکت رایگانم رو برای کمک در طراحی سایت و انجمن و بقیه بخش ها اعلام میکنم.