الآن این جوری که من می بینم مشکل بچه ها اینه که اپن سوزه رفته زیر پرچم یه توزیع دیگه و چون مثلا طرف اپن سوزه کار می کنه و فکر می کنه انجمن اوبونتو فقط مال اوبونتوئه دیگه به فکرش نمی رسه که اینجا هم مشکل اپن سوزه کارا رو هم حل می کنن(شاید حق هم داره!)
دوست عزیز بحث من و خیلی های دیگه سر اینکه باید برای سوزه بخش های کاملا مشخص و تفکیک داشته باشیم با پشتیبانی قوی نه اینکه ی بخش داشته باشیم براش که همه نوع سوالات رو با بیل یکجا بریزیم.!
من موندم این اپن سوزه چی داره که انقدر بعضیا بهش تعصب دارن؟
نه واقعا چی داره نسبت به اوبونتو؟
هیچ وقت تعریف جهان از دیدکسی که تو خونه نشسته با تعریف کسی که جهان گردی کرده قابل قیاس نیست.خیلی مشتاقی بفهمی چی داره برو ی بار حداقل محیطش رو ببین (البته اگه کاری ب جز ترول گذاشتن بلد باشی
)
من خودم طرفدار سوزه نیستم ، فعلا هم قصد نصب کردنش رو ندارم(خاطره داغون شدن هاردم بعد از نصب سوزه یادم نرفته )
علیرضاااا جون از تو بعیده که اینجوری فرافکنی کنی! عزیزم یادمه تو همون پستی که مشکل هاردت رو گذاشته بودی خودتم به این نتیجه رسیده بودی که مشکل هیچ دخلی به سوزه نداشته..!!! دیگه تو هر چی جلو نباشه تو بخش دیسک و فرمت های هارد دیسک ی فرسخ جلوتره (اشارم به سیستم فایلbtrfs هست )
از دوستان جدا خواهش می کنم کل کل های بچه گانه در مورد توزیع هاتون رو ببرید جای دیگه چیزیم که زیاده پست های این شکلی..
به نظرم حرف ساسان کاملا منطقی ه . ماهایی که هم فکریم برای راه اندازی فرومی برای سوزه باید شروع کنیم به کار.به نظرم اگه بشه یه قرار حضوری برای این کار بذاریم زودتر به نتیجه میرسیم. اگه تا الان جمعیت سوزه کارها به اونقدری که باید برسه نرسیده بخاطر همین نداشتن سایتی جامع براشه که ملت نترسن و ی پله پاشون رو بالاتر بذارن