به نظرم کاربران اپن سوزه بیان سمت اوبونتو خیلی بهتره
من موندم این اپن سوزه چی داره که انقدر بعضیا بهش تعصب دارن؟
نه واقعا چی داره نسبت به اوبونتو؟
\\/فقط اوبونتو
به نظرم امین داره درست می گه،به جز تیکهی کامیونیتی لینوکس ریویو،فکر کنم اگه دوباره راه بیفته عالی میشه!
الآن این جوری که من می بینم مشکل بچه ها اینه که اپن سوزه رفته زیر پرچم یه توزیع دیگه و چون مثلا طرف اپن سوزه کار می کنه و فکر می کنه انجمن اوبونتو فقط مال اوبونتوئه دیگه به فکرش نمی رسه که اینجا هم مشکل اپن سوزه کارا رو هم حل می کنن(شاید حق هم داره!)
فکر کنم کامیونیتی لینوکس ریویو بهترین راه حله! لینوکس کارا هم خیلی پراکنده نمی شن!
من ناراحتیم به خاطر این نیست بله از این ناراحتم که تمام فعالیتهای این انجمن که شاید فقط نصفش مربوط به اوبونتو باشه تمامش داره میره به کام کنونیکال و اوبونتو با اینکه اصلا لیاقتشو ندارند!! از طرفی هدف من و همینطور خیلیهای دیگه از فعالیت تو اینجور انجمنها کمک به گنو هست نه صرفا یک توزیع خاص، پس چه بهتر در جایی فعالیت کنیم که متعلق به یک توزیع خاص نباشه و اسم اونو یدک نکشه بلکه خودش رو برای گنو/لینوکس بدونه و با این نام فعالیت کنه!
من نظرمو یکی دوبار گفتم و بعضی از دوستان هم تاییدش کردند ولی میبینم که باز حرفهای تکراری و قبلی زده میشه،نظر من به طور خلاصه اینست که برای
توزیها یک انجمن به زبان مورد نظر جزو انجمن رسمی همان توزیع ایجاد بشه!
اما اگر هدف کمک به
گنو هست همه یکجا با نام گنو/لینوکس جمع بشیم و فعالیت کنیم که با شرایطی که داریم community.linuxreview.ir بهترین مکانه! برای رفع فیلترش صحبتهای جناب Masoud.m قانع کننده بود و من نمیخوام به خاطر رفع فیلترش خدای نکرده به مشکلی بربخورند پس بهتره که یک subdomain براش ایجاد بشه و مطالب و پستهایی که تا کنون در community.linuxreview.ir زده شده را
منهای مطالبی که منجر به فیلتر شده را به آن subdomain منتقل کنند،نمیدانم از نظر فنی اینکار امکان پذیر هست یا نه ولی اگر باشه اینطوری فعالیتهای قبلی آن انجمن هم حفظ میشه.