انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش نصب TeamViewer 9 از طریق ترمینال  (دفعات بازدید: 2702 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milade67

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
سلام دوستان من میخواستم که teamviewer نصب کنم که هر چه قدر در سافت سنتر سرچ کردم چیزی نبود مجبور شدم از سایت خود نرم افزار دان بزنم البته به خاطر جالب بودن کار با ترمینال من این نرم افزار را از طریق ترمینال دان کردن ولی هر کاری کردم موفق به نصب آن از طریق ترمینال نشدم مجبور شدم بوسیله همان سافت سنتر نصبش کنم که نصب هم شد.
ولی من دوست دارم طریقه نصب آن را از طریق ترمینال انجام بدهم تا همیشه هر برنامه را که قصد نصب آن را داشتم از طریق ترمینال نصب کنم اگه ممکنه دوستان یک توضیحی در این مورد به دهند ممنون میشم
در ضمن من اطلاع چند از مخازن ندارم اصلا نمی دونم چی هست؟ کجا هست؟ و چندتا هست؟  ;D

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
پاسخ : آموزش نصب TeamViewer 9 از طریق ترمینال
« پاسخ #1 : 26 دی 1392، 11:11 ق‌ظ »
سلام دوستان من میخواستم که teamviewer نصب کنم که هر چه قدر در سافت سنتر سرچ کردم چیزی نبود مجبور شدم از سایت خود نرم افزار دان بزنم البته به خاطر جالب بودن کار با ترمینال من این نرم افزار را از طریق ترمینال دان کردن ولی هر کاری کردم موفق به نصب آن از طریق ترمینال نشدم مجبور شدم بوسیله همان سافت سنتر نصبش کنم که نصب هم شد.
ولی من دوست دارم طریقه نصب آن را از طریق ترمینال انجام بدهم تا همیشه هر برنامه را که قصد نصب آن را داشتم از طریق ترمینال نصب کنم اگه ممکنه دوستان یک توضیحی در این مورد به دهند ممنون میشم
در ضمن من اطلاع چند از مخازن ندارم اصلا نمی دونم چی هست؟ کجا هست؟ و چندتا هست؟  ;D
جواب همه ی سوالات توی این لینک هست :)
http://wiki.ubuntu-ir.org/InstallingSoftware#head-b5ca388c3a9a4c923bcb20a7f4ec6d27db129955

اینم ببین بد نیست،به کارت میاد بعدا:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69122.msg575877.html#msg575877

فقط نصب از روی سورس رو نگفته که اونم توی انجمن هست،بگردی پیدا می کنیش!
« آخرین ویرایش: 26 دی 1392، 11:16 ق‌ظ توسط Yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #2 : 26 دی 1392، 12:40 ب‌ظ »
مجبور شدم بوسیله همان سافت سنتر نصبش کنم که نصب هم شد.
برای نصب فایلهای deb از ترمینال اگر سرچ می کردی به جواب می رسیدی. متاسفانه عادت نداریم با جستجو جواب بگیریم ولی عادت داریم چند روز منتظر یک جواب بشینیم:
sudo dpkg -i file.deb

آفلاین milade67

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #3 : 26 دی 1392، 06:10 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایتون
ولی بهرحال فراموش نکنید که من یک تازه واردم و اگه سوالی می پرسم بدونید هیچ چیزی راجب اون نمی دونستم که پرسیدم  :(

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #4 : 29 دی 1392، 12:16 ق‌ظ »
اگر می دونستی و می پرسیدی که می شدی ترول!
به هر حال مهم نیست. عادت کردیم!