انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: {حل شد!}لینک دانلود Ubuntu help  (دفعات بازدید: 1036 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Jaljakkeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
{حل شد!}لینک دانلود Ubuntu help
« : 06 بهمن 1387، 02:26 ب‌ظ »
من دنبال لینک دانلود کامل help سایت خود اوبونتو میگردم. این لینک:
https://help.ubuntu.com/8.10/index.html
بدون شک این help بهترین منبع برای شروع اصولی با اوبونتواه. ممنون میشم کسی لینکشو پیدا کنه. منظورم تمامی صفحات html در قالب یه فایل زیپه.
« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1387، 09:29 ب‌ظ توسط Jaljakkeh »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: لینک دانلود Ubuntu help
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1387، 03:15 ب‌ظ »
دوست عزیز بهترین راه استفاده از Helpها، روش Online هست. مگه همین روش چه مشکلی داره؟ به‌فرض هم که این کار رو کردید، راه‌حل‌های پیشنهادی اکثرا یه سیستم Online رو مطلبن! مثلا نصب Online فلان نرم‌افزار یا مراجعه به وب‌سایت مرجع یا لینک‌هایی با توضیحات کامل تر.
بهر‌حال اگر اصرار دارید، این کار شدنیه. شما باید تک‌تک عنوان‌ها و زیر‌عنوانها رو باز کنید، اونا رو کپی کنید و در نرم‌افزار‌هایی مثل Open Office Writer وارد کنید و بعد بصورت PDF پویا Export کنید. حتی میتونید به قالب CHM تبدیل کنید. در مورد مجوز انتشار و کپی‌رایت هم در مورد این سایت بخصوص، نگران نباشید.
Godisnowhere

آفلاین Jaljakkeh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
پاسخ به: لینک دانلود Ubuntu help
« پاسخ #2 : 06 بهمن 1387، 09:28 ب‌ظ »
اصرار من به خاطر داشتن help آنلاین اوبونتو به صورت آفلاین این بود که اینترنتم دایال آپه و اگه بخوام به این صورت آنلاین کار کنم به صرفه تره برم یه استاد ارشد از یکی از دانشگاههای آمریکا استخدام کنم تا کمتر واسم خرج داشته باشه. در مورد ساختن این فایل هم که همونطور که گفتم خرجش زیاد میشه (پول اینترنت دایال آپ).
اما به چیز جالبی برخوردم. وقتی چندتا صفحه از help آنلاین اوبونتو رو با خود Help داخلی سیستم عامل اوبونتو مقایسه کردم دیدم دقیقا یکی هستن!!!! مشکلم خودبه خود حل شد.
از شما هم ممنون.