انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیستم عاملی برای کارهای روزمره و افرادی که نمیخواهند با سیستم سر و کله بزنند  (دفعات بازدید: 5487 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
سلام دوستان
موضوع از این قراره که برای تشویق کردن دوستانم به سیستم عامل لینوکس و فرهنگ سازی به دنبال یه سیستم عاملی هستم که افرادی که سطح دانش پایینی دارند و کارشون فقط یه فیس بوک و چک کردن ایمیل و گشت و گذار در وب هستند و وقت و دانش سر و کله زدن با سیستم عامل رو ندارند به دنبال یه سیستم عامل مناسب براشون میگردم
سیستم عاملی که سبک باشه نیازی به تغییر نداشته باشه و فقط چند تا برنامه مورد نیاز برای اینکار ها نهایتا یه برنامه تبدیل فرمت باشه و اینها رو داشته باشه  چیزی سراغ دارید که معرفی کنید؟ یه چیزی تو مایع های دسکتاپ متروی ویندوز رو فرض کنید فقط همون باشه با همین نرم افزار هایی که روز مره استفاده میکنیم
مثلا kopete firefox kerio blutooth و ...
اگه همچین سیستمی موجود نیست نظرتون در رابطه با ایجاد همچین سیستم عاملی چی هستش؟
فقط دوستان مینت رو معرفی نکنید که خودم میدونم
مثلا سیستم عامل مد نظره من آندرویده که برای pc اوکی شده و جوابگوی همه ی این کارها هستش اما متسفانه فقط نرم افزار های اندرویدی ساپورت میشه که این خوشایند نیست یا کروم که خیلی بهتر از اندرویده اما هنوز کار داره
یه چیزی باشه که جامع ایرانی رو علاقه مند کنه نه اینکه بیشتر از لینوکس متنفرش کنه
ممنونم

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
توزیع Zorin به نظرم میتونه جالب باشه.

ظاهر رو خیلی شبیه ویندوز کرده ولی ویندوز نیست :D

برای افرادی که ترس از محیط جدید دارند هم مناسبه ;D

بعد که خودشون خوششون اومد و راه افتادند کم کم میتونند بیان توزیع های پیشرفته تر ;)
« آخرین ویرایش: 27 دی 1392، 02:30 ق‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573

بعد که خودشون خوششون اومد و راه افتادند کم کم میتونند بیان توزیع های پیشرفته تر ;)

میتونم بپرسم چرا انقدر حجمش بالا هست؟
اندروید فقط 200 مگ حجم داره این 1 گیگ و نیم اما باز خوبه و به کارم نزدیک شده
میتونید لینکی چیزی هم بدید که من مطالعه کنم تا بتونم یه خورده این سیستم عامل رو شخصی تر کنم؟

آفلاین salari88

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5

من zorin کار کردم باگ زیاد داره کمی هم سنگینه زیاد مورد قبول نیست.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
سلام دوستان
موضوع از این قراره که برای تشویق کردن دوستانم به سیستم عامل لینوکس و فرهنگ سازی به دنبال یه سیستم عاملی هستم که افرادی که سطح دانش پایینی دارند و کارشون فقط یه فیس بوک و چک کردن ایمیل و گشت و گذار در وب هستند و وقت و دانش سر و کله زدن با سیستم عامل رو ندارند به دنبال یه سیستم عامل مناسب براشون میگردم
سیستم عاملی که سبک باشه نیازی به تغییر نداشته باشه و فقط چند تا برنامه مورد نیاز برای اینکار ها نهایتا یه برنامه تبدیل فرمت باشه و اینها رو داشته باشه  چیزی سراغ دارید که معرفی کنید؟ یه چیزی تو مایع های دسکتاپ متروی ویندوز رو فرض کنید فقط همون باشه با همین نرم افزار هایی که روز مره استفاده میکنیم
مثلا kopete firefox kerio blutooth و ...

برای این هدف هیچی بهتر از LMDE نیست.
یکبار برای همیشه نصب می کنی و از همون لحظه اول همه چی آمادست.
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1393، 10:51 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
همین اوبونتو از همه بهتره! برای این کارهایی که گفتی جواب میده اگه خود کاربر اهل انگولک کردن سیستم نباشه مشکلی هم قاعدتا پیش نمی یاد فقط بعد از نصب یکی باید بشینه سیستم رو کانفیگ کنه

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
منم اوبونتو و مینت رو پیشنهاد میدم

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
ابونتوی آماده. که کدک‌های صوتی تصویری و چیزهای مورد نیاز دیگه رو داشته باشه. کلا آماده استفاده یاشه

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
اگر خیلی علاقه به ویندوز دارید react os رو که بر پایه ویندوز هست رو نصب کنید

http://www.reactos.org/

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
اگر خیلی علاقه به ویندوز دارید react os رو که بر پایه ویندوز هست رو نصب کنید

http://www.reactos.org/
من یه بار react os رو بارگیری کردم تا بتونم نصب و روش اینترنت اکسپلورر رو نصب کنم ولی نصب نشد و همون اول کار ارر داد. فکر کنم هنوز نسخه پایدارش منتشر نشده

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
خب اگر شما نتوبنستید،دلیل بر این نیست که هیچ کس دیگر هم نتونه.ایشون میتونند آزمایش کنند

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
خب اگر شما نتوبنستید،دلیل بر این نیست که هیچ کس دیگر هم نتونه.ایشون میتونند آزمایش کنند
من کی گفتم هیچ کس دیگه نمی‌تونه نصب کنه. مشخصا با سیستم من سازگار نبود و هیچ صفحه‌ای واسه نصب نیومد و همون اول کار ارر داد و ربطی به توانایی در نصب به نظرم نداشت. من صرفا تجربه‌ای که با react os داشتم رو گفتم. هیچ جبهه گیری  با react os نداشتم و اتفاقا خیلی خوشحال میشم پیشرفت کنه. و اگه شما نصبش کردین خوشحال میشم تجربتون رو با من به اشتراک بگذارید.

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
خوب دوست من به این شکل نمیشه به کاکرد لینوکس نگاه کرد در هر صورت به مرور زمان کاربر نیاز به نرم افزار های متفاوتی پیدا میکند و در هر صورت رفع مشکل را باید بیاموزد که در ویندوز هم مسله به همین شکل است.
فکر میکنم خود ubuntu راحت  ترین گزینه برای یک کاربر تازه کار هست کما اینکه کلا هدف ubuntu بردن لینوکس به میان مردم عادی بوده که موفق هم شده در این هدف.
به نظر من گزینه بهتری نمیابید.
« آخرین ویرایش: 25 فروردین 1393، 10:49 ب‌ظ توسط toti »