انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دستور اتصال و قطع اتصال به اینترنت بوسیله ترمینال  (دفعات بازدید: 2750 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soheil08

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
سلام دوستان

از اینترنت ADSL استفاده می‌کنم.میخوام بدونم دستوری هست که کامپیوتر رو از اینترنت disconnect و connect کنه؟
مثلا بتونم بزنم :
sleep 110m
دستور وصل شدن

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
به چه شکلی به اینترنت وصل میشین ؟
اینترنت داخل مودم تنظیم شده ؟ یا به صورت کانکشنی متصل میشین ؟

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
بله،همونطور که ali.abry گفتند باید شکل اتصال به اینترنت رو بگید،اگر از Network Manager برای اتصال به اینترنت استفاده میکنید با استفاده از رابط خط فرمان آن nmcli میتوانید به اینترنت وصل و disconnect بشید،مثلا برای disconnect کردن رابط:

nmcli dev disconnect iface eth1

به جای eth1 نام رابط را بنویسید و یا خود کانکشن را به اینصورت disconnect کنید:

nmcli con down id esmeconnection

برای اتصال به اینترنت :

nmcli con up id esmeconnection

با cron هم میتوانید زمانبندی کنید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین soheil08

• Jr. Member
  • *
اینترنت داخل مودم تنظیم شده. من هیج کانکشنی نساختم.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
پس مودمتان را از اول کانفیگ کنید تا با استفاده از کانکشن سیستم عامل به اینترنت متصل شود.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
پس مودمتان را از اول کانفیگ کنید تا با استفاده از کانکشن سیستم عامل به اینترنت متصل شود.
چرا از نو کانفیگ بکنه ؟ خودتون که دستور درست رو بهشون دادین دیگه با دستور اولی که دادین میتونه از eth0 دیسکانکت بشه که اینترنت دیگه از مودم نگیره . دستور کانکت شدنش رو هم با کمک man pagش میسازن دیگه .

البته دستور ifconfig هم هست ولی همون دستور نتورک منیجر رو استفاده کنین بهتره که مشکلی پیش نیاد

آفلاین soheil08

• Jr. Member
  • *
ممنون از دوستان ولی
الان چی شد؟ چه کدی رو باید بزنم؟
یادمه توی فدورا یه دستوری بود کارت شبکه رو خاموش و روشن می‌کرد. این جا از اون دستورا نیست؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
دوستمون که دستورش رو گفتن این برای خاموش شدن هستش :
nmcli dev disconnect iface eth1

از دستور ifconfig و ifdown ifup ip هم میتونی استفاده کنی .

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *

چرا از نو کانفیگ بکنه ؟ خودتون که دستور درست رو بهشون دادین دیگه با دستور اولی که دادین میتونه از eth0 دیسکانکت بشه که اینترنت دیگه از مودم نگیره
. دستور کانکت شدنش رو هم با کمک man pagش میسازن دیگه .

البته دستور ifconfig هم هست ولی همون دستور نتورک منیجر رو استفاده کنین بهتره که مشکلی پیش نیاد

خوب اینطوری هر دفعه که سیستم عامل بالا بیاد مودم به اینترنت وصل میشه در حالیکه ممکنه نیازی به اینترنت نداشته باشند و باید دستور disconnect شدن رابط را هر دفعه تکرار کنند.که هم وقتشونو میگیره و هم برای ISP شون یک بار اضافی ایجاد میشه.کانفیگ مودم کار سختی نیست آموزش هاش تو اینترنت هست.

ممنون از دوستان ولی
الان چی شد؟ چه کدی رو باید بزنم؟
یادمه توی فدورا یه دستوری بود کارت شبکه رو خاموش و روشن می‌کرد. این جا از اون دستورا نیست؟
ربطی به فدورا نداره تو هر توزیع گنو لینوکس میتونید یک سخت افزار رو با قطع دسترسی به ماژولش (module) قطع کنید،اگر خواستید بگید تا راهنماییون کنیم.

آفلاین soheil08

• Jr. Member
  • *
ممنون می‌شم راهنمایی کنید

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
ابتدا باید ببینید رابطتون از چه درایوری (ماژول) استفاده میکنه؟‌ ساده ترین راه اینه که روی Network Management در پنل کلیک میکنید و از اونجا ماژول در حال استفاده برای رابط را میبینید و یا از طریق ترمینال با استفاده از ethtool :

ethtool -i esmerabet

قبل از اینکه ماژول را بردارید رابط را خاموش کنید:

/sbin/ifconfig interfacename down

سپس ماژول رابط را با دستور زیر بردارید:

/sbin/modprobe -r modulename
بعد از برداشتن ماژول اگر خواستید دوباره آن را برگردانید آپشن remove را بردارید :

/sbin/modprobe modulename
وقتی ماژولی را به این شکل برمیدارید بعد از restart سیستم عامل دوباره اجرا میشود.

مگر اینکه ماژولی را در blacklist برنامه modprobe بگذارید تا وقتی سیستم عامل بالا آمد آن ماژول را اجرا نکند و اگر خواستید به صورت دستی آن ماژول را اضافه کنید.خواستید بگید اینم توضیح بدم.
« آخرین ویرایش: 29 دی 1392، 12:56 ب‌ظ توسط تازه وارد »

آفلاین soheil08

• Jr. Member
  • *
سلام ممنون از راهنماییاتون

من نام ماژول رو نمی‌تونم پیدا کنم. کد
ethtool -i esmerabetرو هم زدم اول می‌گفت که نصب نیست. نصبش کردم، بازم نام ماژول رو نمیده و می‌گه :Cannot get driver information: No such device

این پایین کنار ساعت علامت وصل شدن به اینترنت هست. اون‌جا اسم connection منو wired connection 1 نشون می‌ده.
توی network management هم نوشته wiredconnection.
با این نام امتحان کردم ولی درست نبود. درضمن من از مینت استفاده می‌کنم ولی فکر نکنم زیاد با اوبونتو فرق داشته باشه.

/sbin/modprobe -r wiredconnection
FATAL: Module wiredconnection not found.

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *

چرا از نو کانفیگ بکنه ؟ خودتون که دستور درست رو بهشون دادین دیگه با دستور اولی که دادین میتونه از eth0 دیسکانکت بشه که اینترنت دیگه از مودم نگیره
. دستور کانکت شدنش رو هم با کمک man pagش میسازن دیگه .

خوب اینطوری هر دفعه که سیستم عامل بالا بیاد مودم به اینترنت وصل میشه در حالیکه ممکنه نیازی به اینترنت نداشته باشند و باید دستور disconnect شدن رابط را هر دفعه تکرار کنند.که هم وقتشونو میگیره و هم برای ISP شون یک بار اضافی ایجاد میشه.کانفیگ مودم کار سختی نیست آموزش هاش تو اینترنت هست.

تو network manager یک گذینه داره connect automaticaly اگر این گذینه رو تیکش رو نزنن دیگه وقتی سیستم میاد بالا اوتومات متصل نمیشه .

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
سلام ممنون از راهنماییاتون

من نام ماژول رو نمی‌تونم پیدا کنم. کد
ethtool -i esmerabetرو هم زدم اول می‌گفت که نصب نیست. نصبش کردم، بازم نام ماژول رو نمیده و می‌گه :Cannot get driver information: No such device

این پایین کنار ساعت علامت وصل شدن به اینترنت هست. اون‌جا اسم connection منو wired connection 1 نشون می‌ده.
توی network management هم نوشته wiredconnection.
با این نام امتحان کردم ولی درست نبود. درضمن من از مینت استفاده می‌کنم ولی فکر نکنم زیاد با اوبونتو فرق داشته باشه.

/sbin/modprobe -r wiredconnection
FATAL: Module wiredconnection not found.

ethtool -i esmerabet
-دوست عزیز این کلمه ای که نوشتم رو لااقل یکبار میخوندید تا بفهمید به انگلیسی نوشتم اسم رابط یعنی اسم رابط را در اینجا بنویسید نه اینکه خود این کلمه رو همینطوری کپی پست کنید!
-خوب من فکر میکردم ethtool به صورت پیش فرض نصب هست ولی روشهای دیگه ای هم در ترمینال هست مانند دستور nm-tool ،این دستور اطلاعاتی راجع به رابطهای شبکه مثل نام درایور(module)به شما میده.

یک دستور دیگه nmcli dev list iface eth1 است که به جای eth1 نام رابط مورد نظر را بنویسید، این دستور اطلاعاتی کاملتر به شما میده.
« آخرین ویرایش: 30 دی 1392، 12:38 ب‌ظ توسط تازه وارد »