انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مردی که عاشق سیستم عامل کامپیوترش شد!!!  (دفعات بازدید: 5766 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
یکی از فیلم های راه یافته به اسکار امسال، فیلم او (Her) است. داستان این فیلم که ساخته ی Spike Jonze است، در مورد یک نویسنده خجالتی است که عاشق سیستم عامل کامپیوتر خود می شود که سامانتا نام دارد سامانتا یک سیستم عامل فوق هوشمند است که با این نویسنده حرف میزند، احساسات او را میفهمد و ....نمیدونم چرا دوست دارم اگر روزی قراره همچین سیستم عاملی ساخته بشه، از نوع لینوکس باشه...نظر شما چیه؟

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
یکی از فیلم های راه یافته به اسکار امسال، فیلم او (Her) است. داستان این فیلم که ساخته ی Spike Jonze است، در مورد یک نویسنده خجالتی است که عاشق سیستم عامل کامپیوتر خود می شود که سامانتا نام دارد سامانتا یک سیستم عامل فوق هوشمند است که با این نویسنده حرف میزند، احساسات او را میفهمد و ....نمیدونم چرا دوست دارم اگر روزی قراره همچین سیستم عاملی ساخته بشه، از نوع لینوکس باشه...نظر شما چیه؟

ممنون بابت مطلب، این فیلم رو نمیشناختم.ساخته شدن همچین سیستم عاملی به هوش مصنوعی مرتبطه و شاید تا اون موقع یه 30 الی 40 سالی طول بکشه.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|

معلومه از نوع لینوکسه. دست کمش گرفتید. صد در صد اپن سورسه!

آفلاین hossein.8386

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : مردی که عاشق سیستم عامل کامپیوترش شد!!!
« پاسخ #3 : 19 بهمن 1392، 01:29 ب‌ظ »
با نظرت موافقم فقط یکم سخته لینوکس هنوز تو ایران اینطور که باید جا نیفتاده

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #4 : 23 بهمن 1392، 12:23 ق‌ظ »
امیدوارم گنو/هرد باشه چون هم سرعت و هم کیفیت بهتری داره به خاطره ریزهسته بودنش ! حیف که روند توسعه اش کنده.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 23 بهمن 1392، 12:04 ب‌ظ »
امیدوارم گنو/هرد باشه چون هم سرعت و هم کیفیت بهتری داره به خاطره ریزهسته بودنش ! حیف که روند توسعه اش کنده.
اتفاقا سرعتش 5% از هسته یکپارچه کمتره،و به علت معماریش توسعش زمانبره.

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
« پاسخ #6 : 24 بهمن 1392، 11:11 ق‌ظ »
: ))))
ممنون به خاطر اطلاع رسانی.
اسم این فیلم رو شنیده بودم ولی موضوعش رو نمی دونستم. حالا دیگه باید نگاهش کنم  ;D
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #7 : 24 بهمن 1392، 04:49 ب‌ظ »
متاسفم که نا امیدتون میکنم اما پیاده سازی همچین چیزی ارتباطی با سیستم عامل نداره ها!

چیزی در حد اطمینان میگه که این سرویس ها از آی بی ام شروع میشن. سرویس های ابری که واتسون های قدرتمند تر شده در اختیار مردم میزارن و شاید برای توسعه دهندگان هم api داشته باشه که از استعداد احساسات و هوش واتسون تو برنامه هامون استفاده کنیم.قاعدتا گوگل هم کم نمیاره در این زمینه و نمیزاره بیگ بلو تنها باشه.

البته نمونه ی ساده ترش الان هست مثل سیری اپل یا گوگل ناو و فکر نکنم برای رسیدن روزِ ابراز احساسات و ارتباط نزدیکتر با گجتهامون زمان زیادی مونده باشه :)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 24 بهمن 1392، 06:47 ب‌ظ »
: ))))
ممنون به خاطر اطلاع رسانی.
اسم این فیلم رو شنیده بودم ولی موضوعش رو نمی دونستم. حالا دیگه باید نگاهش کنم  ;D
حتما ببینش..علاوه بر بحث تکنیکی، موضوع تاثیر تکنولوژی بر تنهایی انسان هم خیلی خوب نمایش داده شده..من که لذت بردم از فیلم..

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
« پاسخ #9 : 24 بهمن 1392، 08:01 ب‌ظ »

زیرنویسش رو داری به من بدی خیلی وقته دانلودش کردم ولی زیرنویسش رو پیدا نکردم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 24 بهمن 1392، 09:00 ب‌ظ »
اون ۵ درصد رو از کجا آوردید؟‌ :)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 24 بهمن 1392، 09:20 ب‌ظ »

زیرنویسش رو داری به من بدی خیلی وقته دانلودش کردم ولی زیرنویسش رو پیدا نکردم
متاسفانه ندارم. من بدون زیرنویس دیدم. من روی DVD خریدم. اونجا هم زیر نویس نداشت.

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 24 بهمن 1392، 09:26 ب‌ظ »

منبع لطفا.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 25 بهمن 1392، 02:05 ب‌ظ »
متاسفم که نا امیدتون میکنم اما پیاده سازی همچین چیزی ارتباطی با سیستم عامل نداره ها!

چیزی در حد اطمینان میگه که این سرویس ها از آی بی ام شروع میشن. سرویس های ابری که واتسون های قدرتمند تر شده در اختیار مردم میزارن و شاید برای توسعه دهندگان هم api داشته باشه که از استعداد احساسات و هوش واتسون تو برنامه هامون استفاده کنیم.قاعدتا گوگل هم کم نمیاره در این زمینه و نمیزاره بیگ بلو تنها باشه.

البته نمونه ی ساده ترش الان هست مثل سیری اپل یا گوگل ناو و فکر نکنم برای رسیدن روزِ ابراز احساسات و ارتباط نزدیکتر با گجتهامون زمان زیادی مونده باشه :)

اگر تعامل با کاربر از طریق یک برنامه باشه این برنامه را میشه درون یک سیستم عامل هم پیاده سازی کرد،در اولین پستم گفتم که تا رسیدن به اون زمان حداقل 30 تا 40 سال زمان میبره،الان ابر رایانه واتسون تا حدودی میتونه کاری که در این فیلم نمایش داده شده را انجام بده این یعنی از لحاظ دانش نرم افزاری به اون حد دست پیدا کرده ایم و فقط بحث پردازشش است که با وجود مبحث رایانش کوانتومی که تا 30 الی 40 ساله دیگه خیلی فراگیر میشه میتوان رایانه های کوانتومی ای ساخت که بتوانند همچین برنامه ای را پردازش کنند.

اون ۵ درصد رو از کجا آوردید؟‌ :)

منبع لطفا.

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,82067.msg717127.html#msg717127

آفلاین haman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
« پاسخ #14 : 26 بهمن 1392، 02:28 ق‌ظ »
با نظرت موافقم فقط یکم سخته لینوکس هنوز تو ایران اینطور که باید جا نیفتاده
مگه همه دنیا ایرانه؟