انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشارکت در انتخاب نام برای لینوکس‌مگ  (دفعات بازدید: 5930 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
سلام دوستان عزیز،

در صدد انتخاب یک نام فارسی جهت نشریه "ماهنامه گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد" هستیم.
اگر تمایل به مشارکت دارید می‌توانید به صورت آزاد پیشنهادات خود را در بُرد عمومی ترلو مطرح نمایید:
https://trello.com/c/GiuZEt6p

(پی‌نوشت: اگر در ترلو اکانت ندارید می‌توانید با حساب کاربری گوگل نیز لاگین نمایید)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
گاف لام نون : گنو لینوکس نرم افزار

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
ماهنامه گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد

بهترین نام همینه!!! لطفا همینو انتخاب کنید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
سلام دوستان عزیز،

در صدد انتخاب یک نام فارسی جهت نشریه "ماهنامه گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد" هستیم.
اگر تمایل به مشارکت دارید می‌توانید به صورت آزاد پیشنهادات خود را در بُرد عمومی ترلو مطرح نمایید:
https://trello.com/c/GiuZEt6p

(پی‌نوشت: اگر در ترلو اکانت ندارید می‌توانید با حساب کاربری گوگل نیز لاگین نمایید)
برادر توکلی! چرا trello ؟ جای بهتر نبود؟ ( خودم جایی بهتر نمی‌شناسم ، فقط سوال برام پیش اومد)
هرچی کمتر تو این سایتا عضو بشم حالم بهتر میشه ! والا

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
دوستان عزیزم لطفا نظرات خود را فقط و فقط در ترلو اعلام نمایید، در غیر این صورت نظرات شما توسط تیم نشریه دیده نمی‌شود!

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
این تیم نشریه است که باید وقت بگذاره بیاد اینجا رو بخونه تا بتونه از فکر دیگران بهره ببره نه اینکه برای ما شرط تعیین کنه باید بیای فلان جا نظر بدی

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
پاسخ : مشارکت در انتخاب نام برای لینوکس‌مگ
« پاسخ #6 : 03 بهمن 1392، 12:55 ب‌ظ »
این تیم نشریه است که باید وقت بگذاره بیاد اینجا رو بخونه تا بتونه از فکر دیگران بهره ببره نه اینکه برای ما شرط تعیین کنه باید بیای فلان جا نظر بدی

سلام دوست عزیز،

همین که بنده دارم این‌جا به شما پاسخ می‌دهم یعنی نظرات شما در این‌جا نیز برایمان مهم است، اما این که خواهش می‌کنم که همه نظراتشان را در یک جا بدهند به دلیل آن است که در یک جا شما می‌توانید نظرات دیگران را نیز بخوانید و حتی باعث ایجاد ایده‌ای برای شما بشود.

اگر ترلو را برای این کار انتخاب نمودیم به خاطر آن است که این سیستم برای انسجام و هماهنگی کارها ساخته شده است و بسیار از فروم بهتر است! فیس‌بوک هم نیست که بگویید عضویت در آن‌جا حریم شخصی شما را زیر سوال می‌برد! همچنین با اکانت گوگل هم می‌توانید وارد شوید و نظرتان را ثبت کنید...

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 03 بهمن 1392، 03:28 ب‌ظ »
البته همین که بدون ایجاد اکانت در اونجا نمی‌شه نظری داد، باعث می‌شه افرادی مثل من علاقه‌ای به نظر دادن نداشته باشند.
و در مورد حریم شخصی، کلا «اجبار» به عضویت در هر سایتی و نیاز به دادن یک سری اطلاعات پایه‌ای (در اینجا ایمیل)، می‌تونه حریم شخصی رو زیر سوال ببره :)

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #8 : 03 بهمن 1392، 05:13 ب‌ظ »
البته همین که بدون ایجاد اکانت در اونجا نمی‌شه نظری داد، باعث می‌شه افرادی مثل من علاقه‌ای به نظر دادن نداشته باشند.
و در مورد حریم شخصی، کلا «اجبار» به عضویت در هر سایتی و نیاز به دادن یک سری اطلاعات پایه‌ای (در اینجا ایمیل)، می‌تونه حریم شخصی رو زیر سوال ببره :)

+موافقم

اما این مشکل رو حل شده باید بدونیم :) فقط به این دلیل که راه چاره ی دیگه ای نداریم نمی‌شه از دنیا فاصله گرفت.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #9 : 03 بهمن 1392، 09:03 ب‌ظ »
معین جان حرف شما درست هست. ولی می‌شه از وب‌گاه‌هایی زیر که رایانامه‌ی موقت (۲۰ دقیقه‌ای) می‌دن استفاده کرد.
http://emeil.ir
http://fakeinbox.com

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #10 : 03 بهمن 1392، 09:53 ب‌ظ »
معین جان حرف شما درست هست. ولی می‌شه از وب‌گاه‌هایی زیر که رایانامه‌ی موقت (۲۰ دقیقه‌ای) می‌دن استفاده کرد.
خوب کار سخت‌تر شد. برای پیشنهاد یک نام، اول می‌رم توی یک سایت ثبت‌نام می‌کنم که یک ایمیل موقت داشته باشم، بعد توی سایت بعدی با ایمیل موقتم ثبت‌نام می‌کنم، حالا می‌تونم نامم رو پیشنهاد بدم!

روش درست کار به نظر من اینه که امکان این کار رو در سایتی گذاشته می‌شد که نیاز به ثبت‌نام نداشته باشه :)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
« پاسخ #11 : 03 بهمن 1392، 10:02 ب‌ظ »
غلطی کردم گفتما
آقا هر چی دوست داری بذار
فقط یه چیزی بده بیرون ما بخونیم

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #12 : 03 بهمن 1392، 11:26 ب‌ظ »
مشارکت در انتخاب نام؟؟
نام انتخاب کردن دیگه مگه مشارکت میخواد! هر چی بذارید حتی مثلا «چغندر»، اگر محتوای خوبی داشته باشه من یکی که می خونم و کاری به اسمش ندارم.

روش درست کار به نظر من اینه که امکان این کار رو در سایتی گذاشته می‌شد که نیاز به ثبت‌نام نداشته باشه :)
اگر سرویسی با قابلیت بدون ثبت نام می شناسی معرفی کن.

ولی می‌شه از وب‌گاه‌هایی زیر که رایانامه‌ی موقت (۲۰ دقیقه‌ای) می‌دن استفاده کرد.
http://emeil.ir
http://fakeinbox.com
اگر سرویسه سرش به تنش بیارزه و سیستم اسپم گیر درست حسابی داشته باشه باید این سرویسهای ایمیل موقت رو بلاک کرده باشه!

خوب کار سخت‌تر شد. برای پیشنهاد یک نام، اول می‌رم توی یک سایت ثبت‌نام می‌کنم که یک ایمیل موقت داشته باشم
برای ایمیل موقت داشتن ثبت نام نیاز نداره!

این گیر غیرمنطقی به رویکرد منطقی تیم نشریه رو نمی فهمم.
اینکه اونها محل رو مشخص کنند عقلا منطقیه! مشکل شماها با کجای قضیه است دقیقا؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
« پاسخ #13 : 04 بهمن 1392، 07:39 ق‌ظ »
برای ایمیل موقت داشتن ثبت‌نام نیازه، همینجوری که یک دفعه از رو هوا آدرسش که تو ذهنت نمیاد که، باید بری توی سایتش، بزنی من می‌خوام یک ایمیل موقت داشته باشم، بعد بهت ایمیل میده. به این روند میگن ثبت‌نام :)

سرویس‌های معادل زیاده. برای مثال، کافی بود یک وبلاگ وردپرس روی سایتشون نصب می‌کردند، کامنت‌های یک پست نیازی به ثبت‌نام نداره.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #14 : 09 بهمن 1392، 11:22 ق‌ظ »
-----------------------------ویرایش شد----------------------
همون بهتره نظرم رو نگم!!!
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1392، 11:29 ق‌ظ توسط xubuntu4iran »