حسین جان من همه .kde رو پاک کردم و تنظیم ها به حالت اصلی kde 4.2 تغییر کرد ولی قبل و بعد از این کار ویدگت launcher lancelot رو که اجرا میکنم صفحه بهم میریزه و ارور مربوط به باگ میاد و ویدگته اجرا نمیشه ولی در rc1 این ویدگت خیلی خوب اجرا میشد
سلام بهزاد جان چرا تیکه تیکه خب فول اپدیت کن خلاص
دو ستان یه خبری من اومدم امشب با یه دید همچی با شک به سری ۸.۱۰ کوبونتو ریختم دوباره
به این فکرم بودم یه تستی بزنم خب نظرم این بود نمیشه به سطح سرعت و پایداری سوزه برسه تو کا دی ای تا حالاش اینطوری بوده خب و اما چی دیدم وقتی فول اپدیتش کردم راستش همچی باور کردنی نبود برام که اینقدر سریع بتونه کار بکنه ببینید من سوزه رو همون ساعت انتشار این دسکتاپ اپدیت کردم زودتر از این تو مقایسه این دو به طرز عجیبی کوبونتو البته تو کا دی ای ۴.۲ نه قبلیا سریعتره و جدا پایداره خواستم اطلاع داشته باشید که تو ۴.۲ کوبونتو خیلی سریعتر و بهتر از اوپن سوزه ۱۱.۱ هست فکر کنم بدونیم بقد کفایت با هر دو شون کار کردم مطمپن باشید کاملا و با دید تردید امیز و دنبال یه اشکال بودن کوبونتو رو بررسی کردم جدا عالی شده وقتی پیشفرض این دو رو نصب کنید بی اپدیت اوپن سوزه خیلی قویتره ولی اگه هر دو رو اپدیت کنید خواهید دید که نمیتونه به گرد پای کوبونتو برسه
خواستم تجربه منو بدونید شاید بدردتون خورد
پاینده باشید
درود
چون الان تغریباً هر دو از یک نسخه استفاده می کنند ( با تغییرات بیسار کم نسبت به هم
)
و چون ساختار اوبونتو ( کوبی ) پایدار تر هست این اتفاق افتاده
تبم سوزه هنوز خیلی 4.2 رو تغییر نداده
به نظر منم کوبی بسیار kde خوبی داره
به خاطر اینکه از کرنل جدیدی استفاده می کنه و در کل خیلی به روز شده
البته من در چند تا پلاسما و دلفین مشکلاتی داشتم که برای همین برای کسانی که پایداری زبادی رو می خوان پیشنهاد می کنم ۴.۱.۴ استفاده کنند
ولی از نظر خودم امکانات جدیدش می ارزه به این چیزای کوچیک که آزار دهنده نیستن
و پایداریش رو بسیار بیشتر از ۴.۱.۲ می دونم