انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: میزکار محبوب KDE4.2 اتشار یافت و در مخازن کوبونتو قرار گرفت  (دفعات بازدید: 12929 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
اول تبریک دوم میشه KDE 4.2 رو اوبونتو 8.04 نصب بشه؟اگه میشه توضیح بدید ممنون میشم.
بله.
ابتدا مخزن زیر رو اضافه کنید:
برای بسته های deb.
deb http://ppa.launchpad.net/kubuntu-experimental/ppa/ubuntu hardy main
برای بسته های منبع
deb-src http://ppa.launchpad.net/kubuntu-experimental/ppa/ubuntu hardy main
(اولیش اصلی هست و دومی به درد من و شما نمی خوره!)
بعد هم sudo apt-get update و بعد از اون هم آپگرید ;D
از راهنمای آقای Hossein-mec استفاده کنید.

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
من قبلا کی دی را در کنار گنوم در اوبونتو داشتم . الان مخازن را اضافه کردم و همون کارهایی که گفتید انجام دادم رستارت کردم و بعد از صفحه اسپلش پیغام ارور گرافیک داد که مثل این که دراویر ان وی دی ای را نمی شناسه.روی پیغام بک آپ کلیک کردم و از بک آپ استفاده کرد و مشکل لو گرافیک حل شد، الان در کی دی ای اصلا نوار بالای صفحه را ندارم ، در گنوم هم روی علامت آپدیت پر نوار بالا کلیک میکنم میاد و در قسمت حجم آپدیت ها نوشته 0 و هیچ کدوم از آپدیت ها را نمی تونه سلکت کنه !
وقتی گزینه انیستال آپدیت را میزنم یکمی که میره جلو این پیغام میاد :
E: /var/cache/apt/archives/kde-window-manager_4%3a4.2.0-0ubuntu1~intrepid1~ppa5_i386.deb: trying to overwrite `/usr/share/kde4/apps/kconf_update/plasma-add-shortcut-to-menu.upd', which is also in package kdebase-workspace-data
E: /var/cache/apt/archives/systemsettings_4%3a4.2.0-0ubuntu1~intrepid1~ppa5_i386.deb: trying to overwrite `/usr/lib/kde4/kcm_colors.so', which is also in package kdebase-workspace-bin

مشکل کجاست چه کار باید بکنم ؟  ??? ???

آفلاین محمد جواد قدیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • پاینوکس
سلام.
اول با تاخیر تبریک.
دوم اینکه ویکی کمی ناقصه! منظورم آموزش نصب کی دی ای روی اوبونتو هست!
بعد از اضافه کردن مخزن باید کلیدش رو هم اضافه کنیم. چون خودم به این مشکل برخوردم گفتم اینجا بگم. اگر طبق دستورات ویکی بریم جلو بعد از آپدیت میگه واسه این مخزن کلید معتبر نیست.
کافیه با بعد از اضافه کردن مخزن با دستور زیر کلیدش رو هم اضافه کنیم :
gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 493B3065 && gpg --export -a 493B3065 | sudo apt-key add -موفق باشید.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
سلام.
اول با تاخیر تبریک.
دوم اینکه ویکی کمی ناقصه! منظورم آموزش نصب کی دی ای روی اوبونتو هست!
بعد از اضافه کردن مخزن باید کلیدش رو هم اضافه کنیم. چون خودم به این مشکل برخوردم گفتم اینجا بگم. اگر طبق دستورات ویکی بریم جلو بعد از آپدیت میگه واسه این مخزن کلید معتبر نیست.
کافیه با بعد از اضافه کردن مخزن با دستور زیر کلیدش رو هم اضافه کنیم :
gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 493B3065 && gpg --export -a 493B3065 | sudo apt-key add -موفق باشید.

+1

ممنون از یاد آوریتون. راهنما تصحیح شد.

آفلاین ali54

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان

لطفا راهنمایی کنید که چگونه فایل kde 4.2 را دانلود کنم و در ابونتو نصب کنم من با ویندوز دانلود میکنم نه لینوکس
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1387، 01:30 ب‌ظ توسط ali54 »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
دیروز دیسکی که خوده تیم توسعه کا دی ای با همکاری تیم ناول میسازه بررسی میکردم که با اوپن سوزه 11.1 رو با KDE 4.2 یه تیکه پیشفرض دادن که قبلا تصاویرش رو گذاشتم اونم چون یه تیکه توسط خوده تیم اصلی توسعه دهنده هاش تهیه همیشه فوق العاده از اب در میاد

اینو دانلود کرده بودم میخواستم یه توزیع که خودش با این کا دی ای جدید باشه پیشفرض ببینم چطوری میشه  8)

خیلی نرم افزار ها البته توش بود که هنوز تو 4.2 KDE که میبینید نذاشتن و تستی بوده که قاتی 4.2 گذاشته بودن توش

تا حدی داشتم اینده کا دی ای رو میدیدم  ;D

مثلا K3B جدید رو  و یا اون KDevelop 4  کافیین جدید با ساپورت کارت DVB بیشتر و انواع تلویزیون دیجیتال و اون KOffice  هم برام جالب بود نسخه جدیدش ابزار ویرایش عکس Krita و گوگل گجتها هم پیشفرض بود و ..... که در اینده تو کا دی ای میبینید

با این سیر سریع پیشرفتها اینده جنبش گنو خیلی زیباست

در ضمن پست دوم با مخزن بهتر برای اوپن سوزه 11.1 ویرایش شد اینجا هم دو باره ماله هر دو دیسترو رو میزارم چون ماله خونواده اوبونتو هم تا حدی ویرایش شده یه جا میزارم مشخص باشه

توی openSUSE 11.1 رو این لینک کلیک کنید تا نصب اتوماتیک اغاز بشه

اینم که خب ماله خانواده Ubuntu بود

http://wiki.ubuntu-ir.org/kde4.2installation

و اینک برای دبیان 4و 5 و پارسیکس عزیز

ابتدا این مخزن رو اضافه کنید

deb http://ftp.de.debian.org/debian/ sid main
سپس با دستور su  و پسورد به حالت روت وارد بشید و بعدش

apt-get update
و حالا

apt-get install kde4
پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 09 اسفند 1387، 05:17 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
حسن جان من یکی دو روزه نصبش کردم و خیلی عالیه ولی kaffeine4 رو نتونستم کدک براش دست و پا کنم  ::)
خوبیش هم اینه که سوزه ۱۱.۱ هست و من dvd رو گذاشتم و همه چی رو نصب کردم
ولی بسته هاش از سوزه اپدیت خودم قدیمی تره (فکر کنم یکی دو ساعت  :D ) ولی از سوزه خودم خیلی پایدار تره  :)
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • ارسال: 171
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
سلام
من همه کارهایی که گفته شد رو انجام دادم
بعد از ریستارت سیستم. گرافیک سیستم کاملا بهم ریخت و حتی امکان Login هم وجود نداشت!
بنابراین از منوی اول سیستم که چندین گزینه رو پیشنهاد میده. گزینه پایینتر رو انتخاب کردم (منظورم اینه که گزینه اولی شماره آخریش بالاتر رفته بود و گزینه بعدیش همون ورژن قبلی بود!)
و سیستم بالا اومد و دوباره update و upgrade کردم
تمام update ها رو گرفت و نصب کرد و مثلا upgrade کرد!     اما به ورژن 4.2 نرفت و همچنان موقع load کوبونتو مینویسه که ورژن 4.1   است!
مشکل کجاست و باید چیکار کنم؟!

به کجا چنین شتابان....

آفلاین sudotux

• *
سلام
بعد از ریستارت سیستم. گرافیک سیستم کاملا بهم ریخت و حتی امکان Login هم وجود نداشت!
بنابراین از منوی اول سیستم که چندین گزینه رو پیشنهاد میده. گزینه پایینتر رو انتخاب کردم (منظورم اینه که گزینه اولی شماره آخریش بالاتر رفته بود و گزینه بعدیش همون ورژن قبلی بود!)
تمام update ها رو گرفت و نصب کرد و مثلا upgrade کرد!     اما به ورژن 4.2 نرفت و همچنان موقع load کوبونتو مینویسه که ورژن 4.1   است!

این کار رو انجام دادید ؟

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
سلام

این کار رو انجام دادید ؟

چرا باید (کلید های Ctrl + Alt + F1 رو زد) و نمیشه همینطور معمولی log out کرد؟!
آحه بعد از زدن این کلید ها. صفحه مشکی میاد که هرچی username و password رو میزنم قبول نمیکنه!!

به کجا چنین شتابان....

آفلاین sudotux

• *
مهم اینه که از محیط گرافیکی خارج و وارد محیط متنی بشید و اون دستورات رو اجرا کنید. مطمئنید که یزور و پسورد رو درست وارد می کنید ؟ کیبورد رو چک کنید که روی فارسی نباشه !

در ضمن ویکی آپدیت شد. نکته ۲ رو حتما انجام بدید.

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
مهم اینه که از محیط گرافیکی خارج و وارد محیط متنی بشید و اون دستورات رو اجرا کنید. مطمئنید که یزور و پسورد رو درست وارد می کنید ؟ کیبورد رو چک کنید که روی فارسی نباشه !

در ضمن ویکی آپدیت شد. نکته ۲ رو حتما انجام بدید.
ctrl+alt+F1 رو که میزنم و به محیط متن وارد میشم. وقتی username و password رو میزنم. یک متنی مینویسه به این مفهوم که مشکلی است و چون اوبونتو مجانیه! پس به ما ربطی نداره که ساپورتش کنیم!
بعد که اون ۲ خط دستور رو زدم و سیستم ریستارت شد بازم kde 4.1 بود!!
اگه لازمه از error عکس بگیرم و upload کنم

به کجا چنین شتابان....

آفلاین sudotux

• *
اگه لازمه از error عکس بگیرم و upload کنم

اگر این کار رو انجام بدید خیلی خوبه !

به جای کلید های ctrl + alt + f1 میتونید در حالت recovery mode سیستم رو بوت کنید و اون دستورات رو انجام بدید.

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
نقل‌قول
اگر این کار رو انجام بدید خیلی خوبه !

این هم عکس از عملیات!

پس از وارد کردن username و پسورد:
http://www.flickr.com/photos/14859965@N05/3318904758/

در حال وارد کردن کد ها:
http://www.flickr.com/photos/14859965@N05/3318905156/

پس از ریستارت سیستم:
http://www.flickr.com/photos/14859965@N05/3318078757/

حتی با ریکاوری هم انجام دادم ولی افاقه نکرد!
به کجا چنین شتابان....

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
شما مطمعنی مخزن kde 4.2 رو به مخازنت اظافه کردی  ???
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری