گام صفرم :
لینوکس رو در اطرافت بهشون نشون بده. از سرور سایتهای معروف تا مرکزرسانهی خانگی که میشه با یک بورد Raspberry Pi راه انداخت.
گام اول :
بازی اول شخص تیراندازی Assaultcube با حجم ۴۵ مگابایت روی لینوکس ، ویندوز و مک اجرا میشه.
به رفقات بگو لپتاپهاشونو بیارن.
بعد چندنفره بازی کنید!
آخر سر هم بهشون بگو « این یک بازی آزاده ، روی سیستمعاملهای مختلف اجرا میشه ، حجمش فوقالعاده کمه ، ویرایشگر نقشه داره ، حتی میشه تغییرش داد (مثلا نقشهها و اسلحههای جدید بهش اضافه کرد ) و دوباره منتشرش کرد. »
بعدش هم برید سراغ Warmux که حتی برای اندروید هم پورت شده!
یکی از جذابیتهای بازیهای آزاد اینه که برای سرگرمی و لذت بردن در کنار دوستان به وجود اومدن. حتی کوچیکترین بازیهای آزاد قابلیت چندنفره بازی کردن از طریق شبکه رو دارند.
با موتور شطرنج gnuchess ، شطرنجبازهای مدرسه رو به چالش بکش!
نرمافزارهای آزاد OpenOffice حتی برای اندروید هم پورت شدهاند.
گام دوم :
امنیت گنو/لینوکسیها رو به رخ بکش ! حتی امنیت ویندوز رو با هک ویندوز از طریق لینوکس زیر سؤال[تر] ببر.
فلشهای ویروسی رو به راحتی و بدون دغدغه در لینوکس استفاده کن.
گام سوم :
نرمافزارهای مختلف رو به هم ربط بده.
مثلا برای استفاده از ترافیک رایگان شبانه از ترکیب rtcwake , cron و axel استفاده کن!
گام چهارم:
بعضیها مثل من از KDE خوششون میاد ( با این که الآن به دلیل سیستم قدیمی که دارم ، از Awesome استفاده میکنم.) . KDE دریایی از ویجتها ، تمها ، کاغذدیواریها و ... رو داره.
گام پنجم :
نرمافزارهای ترمینالی مثل apt ، axel ، cron ، split ، join ، w3m ، nmap ، tor ، aircrack-ng ، youtlbe-dl رو با مثال نشون بده.
گام ششم :
گام ششمی در کار نیست !!
از قدم و گام گذشتیم ! الآن باید براشون یک گنو/لینوکس نصب کنی تا لحظهای توقف کنند! سپس شتابان پیش بروند!