انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اگاه رسانی در مورد جشن  (دفعات بازدید: 2619 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
اگاه رسانی در مورد جشن
« : 08 بهمن 1387، 11:50 ب‌ظ »
http://foss.ir/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2159   اقا این لینک رو بخونین من از این طریق فهمیدم جشن این موقع هست   بابا کی میخواید کمی پیشرفت کنید وبه ما کاربران سایت یک خدمتی بکنید و  یک قسمت  از بالای سایت رو مخصوص خبر دادن در مورد جشن بکنید  من در به در دنبال جشن بودم  حالاهم اینجوری ](*,) :o..ولا چی بگم ما خودمونم بکشیم این خواسته مارو شاید اجرا شاید نکنید  این رو به گروه راهبران سایت یا مدیر کل سایت میگم  تا کی ما همش از جشن ها  باز بمونیم  تاکی این یک انتقاد شدید نسبت به مدیر کل سایت  یا رهبران سایت هست...ونظرم میگم  در بالا ی سایت یک تبلیغ کوچک  با عکس فلش هر جور راهتن یک تبلیغ از زمان ومکان جشن بکنند...یا لینک بدن در بالای سایت  زمان جشن بعدی و....  من از7یا8  ابان بود که به یاد لینوکس افتادم واز اونموقع دارم مطالعه  و سعی در نصب مودم  ....میکنم نمیشه  دربه در دنبال جشن میگشتم که یکی کمکم کنه  حالا هم که  این  جوری...جالبه لینکی هم که داده مال همین سایت اما  میری تو جلسات ونصب مال اهد بوغ رو میاره1386  بابا ما الان 1387  http://wiki.ubuntu-ir.org/InstallFests   هر کی این رو ببینه  میگه اینارو باش  دو سال پیش جشن برگزار کردن تا حالا دیگه جشن برگزار نمیکنن...تو رو خدا این نظر و جدی بگیرین و به همه ما اذیت نکنین  تهران لاگ هم که خودتون میدونید....هر 1.2 ماه 1بار برگذار میکنه من که اینجوری دیدم...با این حال تشکر  باز این سایت نبود ماچیکار میکردیم  سعی کنید سایتتوت شبیه وبلاگ باشه یعنی سریع بروز بشه 1386  بره کنار1387بیاد  ...بعدشم  ما که نمی تونیم هر دفعه میایم تو سایت بریم تو ویکی و... بعد به 1386  برسیم یک لین ک مستقیم تو بالای سایت بذارید تا ما راهتر بریم ...من قبلاهم یک تا پیک شبیه این زده بودم یادم رفته کجا بود گفته بودم اگه جشن شد خبرمون کنید اما کی  مدیر سایت...بعد نظرتون رو میخواستم درباره این تاپیک  که من این تا پیک رو بجا زدم یا نه  انتقاد من به جا بود یانه  نظرم چطور بود  ایا مدیر سایت یا راهبران  به نظر من گوش میدن یانه
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1387، 12:16 ق‌ظ توسط abolfazl1.rahime »
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: اگاه رسانی در مورد جشن
« پاسخ #1 : 09 بهمن 1387، 03:03 ب‌ظ »
دوست عزیز هنوز جشنی صورت نگرفته که شما از جشن عقب مونده باشی ... لینک اولی که قرار دادی برای انتشار ۸.۱۰ بود و لینک دوم برای روز آزادی نرم‌افزار ...
جشن انتشار بعدی هم بعد از عید خواهد بود (یعنی سال آینده) چون اوبونتو ۹.۰۴ اون موقع منتشر میشه و مثل همیشه به همه اطلاع داده خواهد شد و بنر جشن تو انجمن، وبلاگ و وب‌سایت بچه‌های سایت قرار خواهد گرفت  :) شما از نظر مطلع شدن نگران نباش.  ;) اینجا هم مربوط می‌شه به جشن انتشار اوبونتو ۸.۱۰

فکر کنم این دومین تاپیک شما در این رابطه باشه که در تاپیک قبلی هم به پاسخ خود رسیده بودید  :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 بهمن 1387، 03:13 ب‌ظ »
mrببخشید  نارحت نشید  باید مینوشتم جلسه گپ و گفتگو و جشن انتشار  خوب از  زمان  این گونه جلسه ها چگونه مطلع بشیم ???

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #3 : 09 بهمن 1387، 03:42 ب‌ظ »
ببینید، اوبونتو 8.10 یعنی:
سال 2008 و ماه 10 ام اش، یعنی ماه October منتشر شده. اگه اول های ماه های 4 ام و 10 میلادی حضور داشته باشید، مطمئنا متوجه جشن انتشار می شوید.
پ.ن: نسخه های مختلف اوبونتو در ماه های 4 ام و 10 ام میلادی یعنی April و October منتشر می شوند. مثلا 8.04 و 8.10

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 10 بهمن 1387، 05:45 ب‌ظ »
ایا کسی هست جواب من رو بده  ???...mrببخشید  نارحت نشید  باید مینوشتم جلسه گپ و گفتگو و جشن انتشار  خوب از  زمان  این گونه جلسه ها چگونه مطلع بشیم Huh?...نمی خوام دوباره تاپیک بزنم

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #5 : 10 بهمن 1387، 09:46 ب‌ظ »
خوب جواب شما رو که دادن. جلسه‌های حضوری تا الان همون جشن‌های انتشار بوده که می‌شه هر ۶ ماه یکبار. معمولا دو هفته بعد از انتشار نسخه جدید اوبونتو. نزدیک زمان برگزاری هم تو همین فروم اطلاع می‌دن. هم خبرشو می‌ذارن هم اگه لازم باشه بنر. از الان که نمی‌شه واسه جلسه ۴-۳ ماه دیگه اطلاع‌رسانی کنن.
اگه به جلسات حضوری علاقه دارید هم که باید برید به لاگ شهرتون که فکر کنم اینم قبلا گفته شده بود. دیگه اینکه تهران لاگ جلسه‌اش دیر به دیر برگزار می‌شه به بچه‌های اینجا مربوط نمی‌شه که.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 10 بهمن 1387، 11:23 ب‌ظ »
مشتی ها من میگم  چطوری بفهمیم  زمان برگزاری اینگونه جلسات کیه گپ و گفتگو و جشن انتشار  ..و از کجاو از کی بفهمییم زمان برگزاری اینگونه جلسات
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1387، 11:36 ب‌ظ توسط hichks.ubntu »

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #7 : 11 بهمن 1387، 02:08 ق‌ظ »
خوب آقا منم جواب همین سوال رو دادم دیگه.
ببین در سال دو تا جشن انتشار برگزار می‌شه. یکی آبان ماه، یکیم اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت. که از ۳-۲ هفته قبل از برگزاری تو همین فروم خبرش داده می‌شه. بنرش رو هم بالای صفحات می‌ذارن. توی قسمت اخبار و اطلاعیه‌ها هم یه تاپیک واسش باز می‌کنن، یعنی اینجا: http://forum.ubuntu.ir/index.php/board,2.0.html
حتی تو صفحه اصلی سایت http://www.ubuntu.ir/ هم خبرشو می‌ذارن.
یعنی اگه در عرض اون ۳-۲ هفته وارد این سایت بشی حتما خبرشو می‌بینی.
غیر از این جشن‌های انتشار هم این سایت هیچ جلسه حضوری نداره. حداقل من بعد از این همه مدت تابحال چیزی ندیدم.

اگه احیانا منظورت از جلسه گپ و گفتگو اون چیزیه که اون بالا لینکشو می‌بینی(یعنی این: http://www.ubuntu-ir.org/irc) باید بگم که اون اصلا جلسه حضوری نیست. اون irc هستش و هر وقت بخوای می‌تونی واردش بشی تا اگه کسی آنلاین بود بهت کمک کنه. اینم یه راهنما برای irc
http://wiki.ubuntu-ir.org/IrcGuide

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
« پاسخ #8 : 11 بهمن 1387، 11:07 ق‌ظ »
شما اگه به طور مستمر در اینترنت و البته این انجمن حضور داشته باشید، اتوماتیک متوجه می شید! ;D

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #9 : 11 بهمن 1387، 11:40 ب‌ظ »
الان به این جلسه ای که23 ابان برگزارشد چی میگن  قریز جشن انتشار جشن انتشار رو که خودم میدونم.....یعنی  جلساتی که حضوری برگزار میشه  فقط جشن انتشار هست.
خدا  یزدان  هو

آفلاین M∂hmood

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • Free software is a matter of liberty, not price
    • رایت‌وب
« پاسخ #10 : 12 بهمن 1387، 01:19 ق‌ظ »
ای بابا اگه برای دیوار اتاق من اینقدر توضیح داده بودن الان گرفته بود چی به چیه دیگه.دقت کن به جواب ها دیگه برادر! اینقدر پست جفنگ تولید نکن تو فروم!

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 12 بهمن 1387، 06:46 ب‌ظ »
اقا ممنون  گرفیم  مشکل ما اینه که  نمیتونیم منظور رو خوب برسونیم یا نمی تونیم باهم ارتباط برقرار کنیم....بعد سلام منم به دیوار اتاقت برسون...راستش اتاق من دیوار داره  اما سقف نداره...خوش بحالت  غزه زندانی وحشتناک