0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
آقاي توروالدز از طريق يک ايميل خبر نوشتن سيستم عامل متن باز خود را اعلام کرد و در عرض مدت زمان بسيار کوتاهي، بيش از صدها نفر از سراسر جهان خواهان کار با اين سيستم عامل شده و ...
مقاله خوبی بود ولی هرجا آدم میره باید تذکر بده این غلط های رایج رو ! تعاریف اولیه :|آدم وقتی می خواد یه مقاله ی دست حسابی بنویسی وقتی یه چیزی رو معرفی می کنه ! باید درست معرفی کنه! مقاله درباره ی سیستم عامله! درحالی که از جای اشتباه شروع کرده!!! :نقلقولآقاي توروالدز از طريق يک ايميل خبر نوشتن سيستم عامل متن باز خود را اعلام کرد و در عرض مدت زمان بسيار کوتاهي، بيش از صدها نفر از سراسر جهان خواهان کار با اين سيستم عامل شده و ...یعنی چی ؟" در حال حاضر توزيع هاي فراواني از لينوکس وجود دارد که ... ... "" يشتر نرم افزارهاي استفاده شده در اين توزيع ها تحت مجوزهاي گنو انتشار پيدا کرده اند و ..." " باز بودن متن در مورد اين نرم افزارها به اين معناست که هر شخصي آزاد است تا از آن ها استفاده کرده، آن ها را تغيير داده يا ... "
نخونده میگم مقاله چرتیه. یه مشت متن کلیشهای و چندتا عکس که از گوگل پیدا کرده.تا وضعیت اینترنت مملکت این طوریه و کوچکترین آزادی وجود نداره لینوکس تو ایران به هیچجا نمیرسه. جرات دارن در این مورد بنویسن.
ما می توانیم ... تازه اونم 6 ماهه! اول برن این سیستم یوزر فرندلی گلستان دانشگاه هارو درست کنن ملت بتونن با غیر از ویندوز لاگین کنن : )) بیشتر از چند ثانیه نگاش کنم چشام ذوب میشه ( باب اسفنجی رو تصور کنید :دی )
در ثانی با افزونه IETab من بدون مشکل لاگین میکردماین که سامانه پر از مشکل ه شکی نیستولی الزاما نیازی به ویندوز نبودمیشه دورش زد
برای لاگین نیازی به ویندوز نیست
افزونه IETab رو روی فایرفاکس اوبونتو نصب کردم و کل سایت های این چنینی رو داره پوشش میده