](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)
با سلام قبلا از محبت همه شما عزیزان سپاسگذارم
بنده بعد از نصب کارت گرافیک از ظریق آپذیت کردن به ورژن کارخانه ای و ریبوت کردن اوبونتو بعد از لوگین کردن به اوبونتو با یه صفحه خالی و سیاه مواجه میشم ... نشانه گر موس را دارم اما هیچ آیکون و چیزی روی صفحه نیست ... درواقع یونیتی بالا نمیاد ...
حالا با دیسک زنده اومدم بالا و میخوام با کمک شما مشکلو حل کنم ... به دلیل اینکه کلی نرم افزار نصب کردم و سرعن نت کمی دارم واسم خیلی عذاب آوره نصب مجدد اوبونتو و نصب همه نرم افزارها...
از شما خواهش میکنم منو کمک کنید
عجیب اینجاست که اگه مشکل از راه انداز گرافیک هست چرا صفحه لوگین بدون کاستی بالا میاد و بعد از لوگین مشکل هست ...
اگه راهی نداره واسه حل مشکب سوالم اینه که چطور میشه نرم افزارها و آپدیتهارو از این اوبونتو برداشت و بعد از نصب مجدد بدون دانلود کردن نصب کرد ؟؟ نسخه نصب شده ۱۳٫۱۰ هست..
یک سوال خارج از محذوذه هم دارم و اون اینکه چه برنامه هایی معادل برنامه س ا ی ف و ن هست که بشه از اینترنت آزاد در لینوکس استفاده کرد ؟؟ و چگونه ؟؟ بنده سرج کردم اما همه جوابها قدیمی و برنامه ها منسوخ شده بود ...یا توانایی من کم بوده ...
واقعا از شما ممنونم
خیلی با اوبونتو حال کردم اما یک سوال کوچیک دیگه هم دارم و اون اینکه چرا با وجود اینکه لبتاب من قوی و جدید هست و مشخصات بسیار بالایی داره اما واکنش سیستم سریع و قابل توجه نیست در مقابل ویندوز ... حتی فریز کردنش بیشتره ... مثلا وقتی از مرکز نرم افزار دانلود میکنم و میخوام چند نرم افزار بزارم توی صف دانلود هنگ میکنه مرکز نرم افزار ...
شرمنده گفتم سوالاتمو همینجا بگم که از تکرار و شلوغی تاپیکهای دیگه جلوگیری بشه ...
در هرحال تمرکز اصلی سوال بنده روی مشکل اصلی و تعمیر اوبونتو هست که داستان شده...
سپاس