انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل سیاه شدن صفحه بعد از نصب گرافیک ( کمک فوری برای تعمیر اوبونتو )  (دفعات بازدید: 12206 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soteddel

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
 ](*,)
با سلام قبلا از محبت همه شما عزیزان سپاسگذارم
بنده بعد از نصب کارت گرافیک از ظریق آپذیت کردن به ورژن کارخانه ای و ریبوت کردن اوبونتو بعد از لوگین کردن به اوبونتو با یه صفحه خالی و سیاه مواجه میشم ... نشانه گر موس را دارم اما هیچ آیکون و چیزی روی صفحه نیست ... درواقع یونیتی بالا نمیاد ...
حالا با دیسک زنده اومدم بالا و میخوام با کمک شما مشکلو حل کنم ... به دلیل اینکه کلی نرم افزار نصب کردم و سرعن نت کمی دارم واسم خیلی عذاب آوره نصب مجدد اوبونتو و نصب همه نرم افزارها...
از شما خواهش میکنم منو کمک کنید
عجیب اینجاست که اگه مشکل از راه انداز گرافیک هست چرا صفحه لوگین بدون کاستی بالا میاد و بعد از لوگین مشکل هست ...
اگه راهی نداره واسه حل مشکب سوالم اینه که چطور میشه نرم افزارها و آپدیتهارو از این اوبونتو برداشت و بعد از نصب مجدد بدون دانلود کردن نصب کرد ؟؟ نسخه نصب شده ۱۳٫۱۰ هست..
یک سوال خارج از محذوذه هم دارم و اون اینکه چه برنامه هایی معادل برنامه س ا ی ف و ن هست که بشه از اینترنت آزاد در لینوکس استفاده کرد ؟؟ و چگونه ؟؟ بنده سرج کردم اما همه  جوابها قدیمی و برنامه ها منسوخ شده بود ...یا توانایی من کم بوده ...
واقعا از شما ممنونم
خیلی با اوبونتو حال کردم اما یک سوال کوچیک دیگه هم دارم و اون اینکه چرا با وجود اینکه لبتاب من قوی و جدید هست و مشخصات بسیار بالایی داره اما واکنش سیستم سریع و قابل توجه نیست در مقابل ویندوز ... حتی فریز کردنش بیشتره ... مثلا وقتی از مرکز نرم افزار دانلود میکنم و میخوام چند نرم افزار بزارم توی صف دانلود هنگ میکنه مرکز نرم افزار ...
شرمنده گفتم سوالاتمو همینجا بگم که از تکرار و شلوغی تاپیکهای دیگه جلوگیری بشه ...
در هرحال تمرکز اصلی سوال بنده روی مشکل اصلی و تعمیر اوبونتو هست که داستان شده...
سپاس

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام.
از چه نسخه‌ای از اوبونتو استفاده می‌کنی؟ کارت گرافتیکت چی هست؟ و چطوری نصبش کردی؟

آفلاین soteddel

• Newbie
  • *
سلام.
از چه نسخه‌ای از اوبونتو استفاده می‌کنی؟ کارت گرافتیکت چی هست؟ و چطوری نصبش کردی؟

سلام به شما و ممنون از توجه شما

جواب سوالاتتون توی متنم هست اما شاید به دلیل مفصل بودن عرایض بنده حوصله نکردید و کامل نخوندید در هر صورت بنده از ۱۳٫۱۰ آخرین نسخه استفاده میکنم و از طریق خود مرکز آپدیت یکی از درایورهارو انتخاب کردم و نصب شد کارتم ای تی آی رادیون هست و ۸۷۳۳ هست اگه اشتباه نکنم ...
لبتابم دل هست و سی پی یو آی ۷ هست و جدیده ... بعد از نصب و ریبوت مشکل ایجاد شد

آفلاین soteddel

• Newbie
  • *
بسیار خب ممنون از شما با توجه به اینکه یکی از دوستان انجمن هم همین مشکلو داشته .و کسی جوابی واسه تعمیر بهشون ندادن و مجدد نصب کردن اوبونتو را و با توجه به زمان ارسال جوابم که خیلی ها خواب هستند و با عنایت به این نکته که نمیتونم منتظر بمونم ... میرم سراغ نصب مجدد و با کپی فولدر آرشیو سعی میکنم بعد از نصب مجدد از ظریق فایلهای آرشیوی که دارم برنامه هارو نصب کنم .. و نتیجه را اعلام میکنم اینم خودش تجربه ای هست دوستان...

سوالات بعدی من در مورد اینترنت آزاد و ... را حداقل جواب بدین لطفا و اگه راهی واسه تعمیر هست بگید تا دیگران در آینده استفاده کنند
تشکر فراوان

آفلاین zErOOn3

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • t7zEr0
سلام ...

در جریونین کــ ...

مام درایور رو از AMD دانلود کردیم و نصبــش کردیم ...

بعد ــه Reboot شکلو شمایل لوگوی ابونتو و خظط و خطوط صفحه login درشت میشه ... رزولوشن تغییر می کنه ...

Login کــ می کنیم ... فقط شکلم Mouse میاد با بک گرانــد مشکلی ...

دو بار ابونتو رو از نو نصبدیم ولی مشکل پابرجا بود ... (32 و 64 بیت)

!!! ـــش اینحجاست کــ با مینت تست زدیم مشکلی نبود (اونم مینت 14) ... فقط نیاز به تغییر رزولوشن بود همین ...

ابونتوی مام 13.10 ...

اینم لینک تاپیک مورد نظر ... پست آخر و ... همراه با تصاویر ...

قلبون ــه همگی ...
انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز

http://weekee.ir/

آفلاین soteddel

• Newbie
  • *
درود
ممنون از همدردیتون
سری قبل هم که لینوکسو ترک گفتم واسه یسری مشکلات حل نشدنیش بود چند سال پیش ...
اما حالا خیلی پیشرفته شده هیج مشکلی نداره تقریبا
من لبتابم دوتا کارت گرافیک داره ... دیشب سیستمو مجدد نصب کردم و مثل قبل توی قسمت درایور آپدیت سه تا درایور هست که بطور پیشفرض روی اوپن سورس هست ...
توی مشخصات گرافیک سیستم که میرم فقط گرافیک اینتل را نوشته و خبری از amd نیست اما توی آپدیت هست ...
حالا منم وقتی لوگین میکنم چند لحظه صفحه مشکی میمونه و با تاخیر یونیتی میاد...
دیشب تا ساعت۶ صبح تلاش کردم که با اضافه کردن مخزن محلی و ... فایلهای دانلودی قبلی را نصب کنم که نتیجه نداد ... هرکاری که شد کردم مخزنم تعریف کردم اما توی مرکز نرم افزار نمیومد که اون مخزنو انتخاب کنم ... بیخیال شدم و الان دارم دوباره دانلود میکنم همه چیزو ...
حالا چاره چیست ؟؟؟
اگه نشدنیه دانلود نکنم و برم مینت ...
مینت واقعا از همه نظر خوبه ؟ پشتیبانیش بهتره از اوبونتو ؟ چطوریاست ؟؟
\من دوست دارم ورژن استاندارد اوبونتو را داشته باشم ... ولی اگه چاره ای نیست مجبورم برم یجا که مشکلاتم حل بشه ...
تورو خدا جواب بدین چرا کسی مشارکت و کمک نمیکنه ؟؟
سپاس

آفلاین zErOOn3

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • t7zEr0
سلام ملتـــ ...

اندر احوال ؟

آقا دیشب دوباره رفتیم سراغ گرافیک ...

Xserver Xorg  : ربطی به اینا داره ؟ مشکل ما ؟  (که دقیقا نمی دونیم چیه : یه چیزایی خوندیم ولی)

amd-catalyst-13.12-linux-x86.x86_64.run

پشتیبانی می شه ؟

دوباره همون مشکل (فوق) پیش اومــد ... !!!!!!!

هر چی تونستیم گشتیم : آفلاین و آنلاین ... فرجی نشــد ...

Aditional Driverـــم قربونــش بریم چیزی نمی یاره ... قبلا میاورد ولی ...

دوباره اویونتو نصبدیم ... (پکیج ــا داشتیم خداروشکر)

آقا کسی نمی دونه به چه روشی باید درایور گرافیک فوق رو آنیستال کرد ؟

هر چی می زنیم نمیشه ... نتونسیم در واقع ...

(تاپیک کــ بالا اومــد ... نیم نگاه ؟ )
انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز

http://weekee.ir/

آفلاین soteddel

• Newbie
  • *
درود
ای بابا
من که فکر میکنم بهتره کاری به \رافیک نداشته باشیم ... چیزی هم نداریم توی اوبونتو که گرافیک بکشه ... من که داغ نمیکنه لبتابم و باتری هم خوبه ... پس بیخیالش شدم ... نخواستیم ...
دوستان ممنون

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
واسه من همین مشکل شما پیش اومده(ابونتو 13.10 ati radeon).اقا این بسته نصب کن اون یکی رو پاک کن سیو مود بیا بالا و... کلا بیخیال کارت گرافیک شدم.یه بار هم که خود ابونتو به صورت رسمی کارت گرافیک رو برای ati معرفی کرده بود(فکر کنم 12.04 بود)موقع اپگرید از نت به 12.10 همه مراحل با موفقیت طی شد اخر سر موقع ریستارت پیغام داد که کارت گرافیکی رو نشناخته(نه 12.04 بود نه 13.10 و همه منوها پریده بود.)
« آخرین ویرایش: 12 بهمن 1392، 09:20 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین soteddel

• Newbie
  • *
درود
بعله!!! شما بیخیال آپدیت خودش پیشفرض نصب داره گرافیکو...
گرافیک نمیخواد اوبونتو همه چیز ساده و روونه
موفق باشی