xfce خیلی انعطاف پذیره و یکی از خوبیهای xfce این هست که اگر از پنل خودش خوشت نیومد میتونی یه عکس براش طراحی کنی جایگزینش کنی!
به نظر من میشه پنلی زیباتر از پیش فرض xfce داشت(با اینکه در پنل پیش فرض هم میتونید رنگ و transparency مختلفی داشته باشید)
به پنل اسکرین شات من دقت کنید!
اگه خوشتون اومده به ادامه ماجرا توجه کنید
به قسمت setting برید و بعد به قسمت display برید و resolution تصویر خودتون رو بخونید
سیستم من 1366X768 هست. رقم width رو به خاطر بسپارید ( برای من 1366)
gimp رو باز کنید و از منوی file گزینه new رو انتخاب کنید و width روی همون رقم سیستمتون بزنید و height رو هم روی 24 بذارید مناسب هست( مگر اینکه پنل با ارتفاع بیشتری بخواید!)
بقیه تنظیمات رو مثل من انجام بدید
مرحله بعد انتخاب رنگ panel هست (من مشکی انتخاب کردم) خیلی راحت به وسیله bucket fill tool (همون سطل رنگ) رنگش کنید!
مرحله بعد در قسمت پایینی با paint brush یه خط سفید روش بکشید (برای خط راست کشیدن از کلید shift کمک بگیرید)
حالا به وسیله اون قسمتی که با فلش قرمز نشون دادم transparent کنید
از منوی filters وارد blur بشید و blur رو انتخاب کنید
از منوی filters وارد light and shadow بشید و drop shadow رو انتخاب کنید(تنظیمات من رو میتونید ببینید)
این هم نتیجه!
حالا از منوی file گزینه export رو انتخاب کنید و با فرمت png ذخیره کنید
خب! مرحله آخر! روی پنل xfce راست کلیک کنید و از قسمت panel گزینه panel preferences رو انتخاب کنید و روی سر برگ appearance کلیک کنید و در قسمت style گزینه background image رو انتخاب کنید و در قسمت file هم فایل عکستون رو انتخاب کنید
امیدوارم خوشتون اومده باشه