انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چیدمان عمودی و افقی پنجره ها Tile Vertically & Horizontally  (دفعات بازدید: 2582 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
فکر کنم همه این امکان رو توی ویندوز یادشون باشه چند تا پنجره رو انتخاب می‌ کردیم و بعد یکی از این گزینه ها رو انتخاب می‌کردیم و پنجره ها به صورت کاشی کاری شده روی صفحه نشون داده می‌شد . الان میخوایم با یکم محدودیت دو تا لانچر درست کنیم که همون بلا رو سر پنجره های باز شده بیارن. محدودیت هم اینه که روی پنجره‌های maximize و minimize شده این عمل اعمال نمیشه , و بعضی وقتا پنجره ها "کمی" هم پوشانی دارن یا کاملا صفحه رو نمیپوشونن ولی در کل راحتی استفاده به این مشکلات می‌چربه.

اول یک برنامه رو از این مسیر دریافت و نصب کنین تا بریم سراغ تنظیماتش :

tile_0.7.1_i386.deb

تنظیم[ات] :
sudo gedit /usr/share/tile/rc
این خط رو پیدا کنین :

multi-desktop off
و به این تغییرش بدین :

multi-desktop netwm
حالا روی یکی از پنل ها یه لانچر درست کنین و توی قسمت command اینو بنویسین :

tile -v -w -pGnome2
اسمش هم بذارین Vertical . بعد یه لانچر دیگه درست کنین و توی command اینو بنویسین :

tile -h -w -pGnome2اسمش رو بذارین Horizontal ...

حالا پنجره هایی که می‌خواین مرتب کنین رو باز کنین توجه کنین که در حالت minimize یا maximize نباشن . پنجره هایی که نمیخواین روشون کاری انجام بدین رو میتونین minimize کنین و یکی از این لانچرها رو کلیک کنین .
اگر مشکل دیگه ای پیش نیاد اصولا باید جواب بده.

دوتا آیکون زشت! برای لانچرها  هم ضمیمه کردم.(به سازندش فحش بدین من نساختمشون  :D )

منبع: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=470160

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
درود و 2  صد تشکر

مرسی عالی بود. من مجبور بودم و قتی لازم دارم دستی پنجره ها رو درست کنم.

باز ممنون ;)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
خواهش می‌‌کنم ، منم همینطور ، دست نویسندش درد نکنه خیلی وقت بود دنبالش بودم.

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
آقا بهنام بسیار ممنون، برنامه‌ای بسیار کاربردی و خفنی است! :)

واسه کاربران Xfce اگه میخوان از این برنامه استفاده کنند متاسفانه پنل‌ها به هم میریزه واسه حل مشکل:
۱. دستور زیر رو بزنند:
echo "avoid WM_NAME xfce4-panel 4.5.93" >> /usr/share/tile/rc
چون من از Xfce 4.5.93 استفاده میکنم. اگه شما از 4.4.2 یا نگارش دیگه‌ای استفاده میکنین بجاش اون ورژن رو بگذارین. اگه نمیدونین دقیقا چه نگارشی هست، بهتره بجای دستور فوق از دستور زیر استفاده کنین:
echo avoid WM_NAME $(tile -h | grep xfce4-panel | awk '{print $3 " " $4}' | uniq) >> /usr/share/tile/rc
البته با اجرای دستور فوق، یکبار پنجره‌ها بطور افقی tile میشن و پنل‌ها هم بهم میریزه ولی اگه یکبار logout کنین و دوباره login بشین دوباره درست میشه.

۲. پس از اینکه یکی از دستورات بالا رو زدین، اگه یکی از دستورات زیر رو بزنین میبینین که دیگه پنل‌ها بهم نمیریزه :)
tile -h
tile -v

۳.واسه مشکل همپوشانی تا بهتر پنجره‌ها کنار هم قرار بگیرند. اگه میخواید که پنجره‌ها حسابی side by side کنار هم قرار بگیرن و روی همدیگه همپوشانی نداشته باشند باید فایل wmprofiles تو مسیر usr/share/tile/ رو تغییر بدید و خط زیر رو بهش اضافه کنین:
Xfce4 32 0 32 0
چون تو xfce ای که دارم ارتفاع پنل‌هام ۳۰ هست پس عدد ۳۲ رو بهش دادم. چون فکر کنم ارتفاع پنل روی این موضوع تاثیر گذار باشه. شما هم بهتره بر اساس ارتفاع پنل‌هاتون اینکار رو انجام بدید. برای اینکه تاثیر ناشی از ویرایش فایل فوق رو با چشم ببینین باید با سوئیچ p پروفایل Xfce4 رو مشخص کنین یعنی مثلا اگه بخواین پنجره‌ها بصورت افقی مرتب بشند دستور زیر:
tile -h -pXfce4
و اگه عمودی میخواین:
tile -v -pXfce4
اگه یکی از دستورات بالا رو زدین و فهمیدین که هنوز خوب کنار هم جفت نمیشن بهتره برید و یکبار دیگه فایل wmprofiles رو ویرایش کنین و عدد ۳۲ رو (خط آخر) تغییر بدین.

۴. نحوه افزودن کلید میانبر از صفحه کلید تا با یک کلید همه پنجره‌ها افقی یا عمودی بشن (در Xfce):
از منوها به مسیر Settings -> Keyboard -> Application Shortcuts بروید و بعدش رو Add کلیک کنید و دستور زیر رو بهش بدید:
tile -h -pXfce4
این واسه چیدمان افقی بود بعدش یک کلید رو بهش اختصاص بدین (من کلید پنجره+H رو بهش دادم).
بازم رو Add کلیک کنین و ایندفعه این دستور:
tile -v -pXfce4
این واسه چیدمان عمودی هست. بعدش یک کلید رو بهش اختصاص بدین (من کلید پنجره+V رو بهش دادم).
« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1387، 12:47 ب‌ظ توسط PC2st.ir »

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
PC2st.ir  جان دستت درد نکنه  ;D