انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست عاجزانه کمک در نصب یک نرم افزار به یک تازه کار (( خواهشا کمک کنید ))  (دفعات بازدید: 6594 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
خدا حفظت کنه برادر
شما روی همون فایل nw  کلیک راست کن قسمت آخر منو باز شده زده پروپرتیس بزن بعد یه تبش زده که با جه برنامه ای اجرا شده
مثل ویندوز دقیقا اونم میتونی ببینی و تغیر بدی مث اوپن وید
دقت بکن که تیک گزینه‌ای که در تصویر زیر مشاهده می‌کنی زده شده باشه. :)
http://uplod.ir/593rs8w17f8g/2.jpg.htm

آفلاین soteddel

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
شرمنده دوستان تعداد پستها زیاد شد اما دوستان ازپیشکسوت انتظار بیش از اینه ...
افرادی مثل جادی سعی می‌کنند بجای ماهی دادن دست افراد، ماهیگیری یادشون بدن. من خودم یکی از افرادی هستم که به دلایلی که جادی گفت به این قبیل پست‌ها جواب نمی‌دم یا جوابی شبیه جادی خواهم داد.

دم شما گرم بنده ماهی گیری بعدا میکنم ... خواستم اینو سریع نصب و اجرا کنم واسم خیلی مهم بود... شما به خودت زحمت نده اگه کمکی نمیکنی عزیز لطفا سخنرانی نیز نکن ( با پوزش )

من از علی آقا واقعا ممنونم بخاطر کمک بی منت و مردونش و وقتی که بخاطر بنده حقیر گذاشت ... از جادی و دوستان هم سپاسگذارم ... انقد نصب کردم و خط فرمان و دستور جورواجور زدم که نمیدونم چی بنویسم اما خلاصه داستان اینه که هر دستوری بزنی چیزی به نام اجرای برنامه ندارم ...
فکر کنم باید دوباره اوبونتو را نصب کنم واسه این برنامه ...

توقع بیجای بنده را نیز ببخشید فعلا زوده کامل بیام روی اوبونتو به این مشکلات میخورم که واسه حل کردنش باید برم ماهی گیری و کوهنوردی و پرش از سخره یاد بگیرم و کارم لنگ میمونه بهتره به عنوان سیستم عامل دوم استفاده کنم ...تا به اندازه کافی مسلط بشم

بازم دم علی گرم و ممنون

یاحق