۱- با خواهش و التماس احتمال جواب گرفتن می یاد پایین. اینجوری فقط سوالت برای خواننده ها زننده به نظر می یاد. آدم های فنی تر دوست دارن به یک نفر آدم معقول و تکنیکی جواب بدن تا به یک نفر که در حال عجز است (:
۲- باید سوال درست بپرسی تا بشه جواب داد. الان جواب اینه «نخیر! قابل نصب است». اگر دقیق بگی چیکار می کنی و چه اروری می گیری و چی می شه که نصب نمی شه ممکنه یک نفر بتونه نظر درستی بده.
سلام به آقای جادی
ممنون از توجه شما
البته نظر شما محترمه اما این عجز بخاظر تلاش زیاد یک تازه کاره نه یه تنبل که کارهاشو گردن دیگران میزاره ... شما توجه به صورت سطجی مسله کردین من در متنم توضیح دادم که یک برنامه هست به این آدرس و توی همون سایت دستورات نصبشو گفته و من همه را انجام دادم و به علت تازه کار بودن بنده و تعدد دستورات و روشها من سردرگم شده ام ... حالا که این دوستمان بدون نصب اجرا کردن ازشون میخوام برن روی فایل اجرایی قسمت مشخصال یا پروپرتیسو بزنن ببینن با جه برنامه ای احرا میشه اون فایل که بنده ندارم ...
والا توی سایت دستوراتی داده گفته فایلو بازش کن بریز یجا بعد یه فایل دیگه دانلود که که لینک دوم هست و بریز توش و بعد چنتا دستور را توی فایل اجرا کن و چنتا فایل کانفیگ کن و بعد توی کمند لاید اپنارو اجرا کن و ...
اما این دوستمون راحت ران زده که توی ویندوز هم همینطوره و این برنامه پرتابل هست ...
حالا شما یا دوستمون فکر کنید بنده معلول ذهنی هستم و بخاطر خدا بگید بنده دقیقا چه اقداماتی بکنم که بتونم اینو ران کنم و کانکت بشم بنده هم قول میدهم بخوبی از پایه این سیستم عاملو یاد بگیرم سر فرست دوست خوبم ...
شما استاد بنده هستید صد البته ...
سپاس