انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: امنیت در ابونتو  (دفعات بازدید: 1388 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین x7337x

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 57
امنیت در ابونتو
« : 12 بهمن 1387، 02:43 ب‌ظ »
سلام
دوستان عزیز من به لینوکس اوبونتو با موفقیت مهاجرت کردم.

چند تا سوال در مورد امنیت در لینوکس دارم، لطفا کامل راهنمایی کنید که هم من هم بقیه دوستان استفاده ببرند.

من در ویندوز مسائل امنیتی ای که راعایت میکردم به شرح زیر است

1) چک کردن برنامه ها از قسمت Process در Task Manager که خیلی کمک میکنه در امنیت و جلوگیری از spy ها
2) چک کردن برخی از مسیر های regedit برای جلوگیری از ثبت برنامه های بیخود
3) تغییرات در Folder Option باز هم برای امنیت
4) وقتی از طریق شبکه به اینترنت وصل میشم همه ی سرویس ها به جز پروتکل IPv4 رو غیر فعال میکنم (جهت امنیت در به اشتراک گذاشتن فایل ها)
و ...

این کار ها در لینوکس قابل انجام است؟ یا روش های امنیت در لینوکس چی هست؟

هر چند همینطوری لینوکس امنیت بالایی داره و من از اوبونتو خیلی خوشم اومده. ابونتو رو دوست دارم به خاطر این که راحت از سایت اصلیش میشه دانلودش کرد و اکثر نرم افزار هاش رایگانه و به نظر من این باعث امنیت بالاش شده.

لطفا راهنمایی های دقیق و کامل بفرمایید.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: امنیت در ابونتو
« پاسخ #1 : 13 بهمن 1387، 06:55 ب‌ظ »
آقا تبریک. خوش اومدی

لینوکس به دلیل اوپن سورس بودنش و اینکه خیلی ها رو اون کار می کنن همیشه در حال بروز رسانی است که خیلی از این پکها امنیتی هستند و جالب اینکه با بروز یه مشکل در زمانی خیلی کوتاه پک اون آماده میشه و خیلی از مشکلات امنیتی که در ویندوز با اون دست به گریبان هستی بر طرف شده ولی این باعث بیخیال بودن و عدم رعایت مسایل امنیتی نمیشه یه مثل هست که میگه سیستمی دارای امنیت کامل هست که نه ورودی داشته باشه و نه خروجی  :o که عملا غیر ممکنه.

خوب برای مسایلی که مطرح کردی :

۱) به این میسر برای دیدن process ها برو
نقل‌قول
System > Administrative > system monitor
۲) در اینجا ما چیزی بعنوان رجیستری نداریم.
۳) برای نمایش فایلهای پنهان کلیدهای  crtl+h رو بزن برای مخفی کردن هم همین کار رو انجام بده. پسوند فایلها هم همیشه نشان داده میشه
۴) در این مورد هم لینوکس یه فایروال داره که فقط باید فعالش کنی برای این کار هم رابط های گرافیکی هست مثل Firestater , gufw , ....
نقل‌قول
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4067.15.html

البته اگه کمی به جستجو در انجمن عادت کنی اطلاعات مفیدتر و کاملتری پیدا می کنی. موفق باشی  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )