انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میخوام به لینوکس مهاجرت کنم اما کدوم ؟؟؟؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 4254 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeeddeeas

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
    • sarvit
سلام دوستان میخوام به لینوکس مهاجرت کنم از ویندوز موندم کدومو انتخاب کنم
خیلی ها میگن مینت خوبه ؟
به نظرتون کدوم خوبه ؟ و نرم افزارهای ویندوز برا خودش داره؟

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 753
بهتره هم از ویندوز استفاده کنی و هم از لینوکس
چون مثلا لینوکس فوتوشاپ اتوکد آفیس .. نداره!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام دوستان میخوام به لینوکس مهاجرت کنم از ویندوز موندم کدومو انتخاب کنم
خیلی ها میگن مینت خوبه ؟
به نظرتون کدوم خوبه ؟ و نرم افزارهای ویندوز برا خودش داره؟
مینت برای تازه کار ها مناسب هست و خیلی چیزها رو به شکل پیش فرض نصب داره
ولی خب جدیدا خیلی درباره آپدیت نشدن بعضی پکیج هاش و پایین آمدن امنیتش صحبت شده
به هر حال از شاخصه های هر توزیع لینوکس امنیتش هست
با اوبونتو هم میتونی شروع کنی(همانطور که من و خیلیای دیگه شروع کردن) ، پیچیده نیست! نترس! فقط شروع کن ، روزای اول خیلی سوال برات پیش میات که با یه سرچ ساده توی فروم یا گوگل یا سوال کردن توی فروم حل میشه
اوبونتو هم مثل ویندوز نرم افزارهای مخصوص به خودش رو داره ، مثل لیبره آفیس به جای آفیس یا گیمپ به جای فتوشاپ و ... فقط محیطشون متفاوته و یه کم زمان میبره تا بهشون عادت کنی ، من شخصا مدت هاست که از لیبره آفیس دارم استفاده میکنم و همه پروژه های دانشگاه رو هم باهاش انجام دادم و هیچ کمبودی هم احساس نکردم! ولی باید وقتی به مشکلی بر میخوری پا عقب نکشی و سعی کنی حلش کنی
اولش اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کن
تجربه شخصی من هم همینطور بود ، اولش اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کردم و بعد چند ماه دیدم اصلا!! توی ویندوز لاگین نمیکنم برای همین با خیال راحت درایو ویندوزم رو فرمت کردم و از شرش! خلاص شدم
اگر آدم کنجکاوی باشی بعد از یه مدت کوتاه کار کردن با اوبونتو خیلی به دانشت اضافه میشه و همین باعث میشه بهش معتاد بشی! چون هر روز یه چیز جدید ازش یاد میگیری

برای اینکه بهتر بتونم راهنماییت کنم بگو استفادت از کامپیوتر بیشتر چی هست

آفلاین saeeddeeas

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
    • sarvit
ممنون از پاسخ همه دوستان
من الان کارم با کامپیتر همین برنامه نویسی تحت وب و گرافیک هست
دوم اینکه من حدودا 400 گیگ اطلاعات تو داریو های دیگه دارم و شنیدم وقتی از خانواده لینوکس بخوای نصب کنی همه هارد فرمت میشه حالا دوستان میگید کنار ویندوز چطوری نصب کنم ؟

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
مثل لیبره آفیس به جای آفیس یا گیمپ به جای فتوشاپ و ... فقط محیطشون متفاوته و یه کم زمان میبره تا بهشون عادت کنی ، من شخصا مدت هاست که از لیبره آفیس دارم استفاده میکنم و همه پروژه های دانشگاه رو هم باهاش انجام دادم و هیچ کمبودی هم احساس نکردم!
البته نسبت به فوتوشاپ و آفیس بسیار ضعیف تر هستند! فقط یه مورد نقطه ضعف گیمپ نسبت به فوتوشاپ عدم پشتیبانی از cmyk است، رابط کاربری لیبره آفیس بسیار ضعیف تر از آفیس است و موردهای دیگه! البته از نرم‌افزار رایگان به دلیل نداشتن پول کافی برای توسعه‌ی نرم افزار بیش از این هم نباید انتظار داشت!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
ممنون از پاسخ همه دوستان
من الان کارم با کامپیتر همین برنامه نویسی تحت وب و گرافیک هست
دوم اینکه من حدودا 400 گیگ اطلاعات تو داریو های دیگه دارم و شنیدم وقتی از خانواده لینوکس بخوای نصب کنی همه هارد فرمت میشه حالا دوستان میگید کنار ویندوز چطوری نصب کنم ؟
نه بابا شایعست ;) ;D
فقط کافیه که یه قسمت از هاردت که خالی هست رو جدا کنی!همین
این لینک رو ببین شیوه نصب و جدا کردن پارتیشن رو توضیح داده

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
نقل‌قول
مثل لیبره آفیس به جای آفیس یا گیمپ به جای فتوشاپ و ... فقط محیطشون متفاوته و یه کم زمان میبره تا بهشون عادت کنی ، من شخصا مدت هاست که از لیبره آفیس دارم استفاده میکنم و همه پروژه های دانشگاه رو هم باهاش انجام دادم و هیچ کمبودی هم احساس نکردم!
البته نسبت به فوتوشاپ و آفیس بسیار ضعیف تر هستند! فقط یه مورد نقطه ضعف گیمپ نسبت به فوتوشاپ عدم پشتیبانی از cmyk است، رابط کاربری لیبره آفیس بسیار ضعیف تر از آفیس است و موردهای دیگه! البته از نرم‌افزار رایگان به دلیل نداشتن پول کافی برای توسعه‌ی نرم افزار بیش از این هم نباید انتظار داشت!
اصلا با کلمه بسیار ضعیف موافق نیستم!خداییش کم لطفیه
لیبره آفیس چیز خوبیه والا!
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1392، 09:17 ق‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین zErOOn3

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • t7zEr0
سلام ...

اینا رو هم مظالعه کنین ... خوبه ...

آموزش نصب و Dual Boot اوبونتو در کنار ویندوز۸
فیلم آموزش نصب اوبونتو ۱۳.۰۴

اینم
حرفه ای ترش ...
تو این که آفیس سرتره شکی نیست ولی لیبره هم بسیار ضعیف نی ها ...
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1392، 10:23 ق‌ظ توسط zErOOn3 »
انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز

http://weekee.ir/

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
چون اول راهی حتما کنار دستت ی ویندوز هم بذار باشه
اگرم میخوای اول کاری با مشکلات و باگ های دوست داشتنی و بی انتها روبرو شی پیشنهادم اوبونتو است اگه دنبال ی سیستم واقعا پایدار و قوی هستی در عین حال خیلی کاربر پسند و راحت سوزه حرف نداره
ولی پیشنهاد من بهت اینه که اول اوبونتو رو بنصبی کلی سر و کله بزنی و  چم و خم لینوکس دستت بیاد بعد بری سراغ سوزه یا دیگر توزیع ها
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
بهتره هم از ویندوز استفاده کنی و هم از لینوکس
چون مثلا لینوکس فوتوشاپ اتوکد آفیس .. نداره!
کلا لینوکس تو جذب نرم‌افزار نسبت به ویندوز و مک ناموفق‌تر بوده، مثلا من الون فدورا نصب کردم خواستم برم فلش نصب کنم صفحه‌ی فدورا می‌گه چون فلش نرم‌افزار غیر آزاده پس نباید ازش استفاده کنید یا حتی همین فرومم نرم‌افزارهای غیر متن باز رو ممنوع کرده خب پس به‌خاطر همین لینوکس تعداد نرم‌افزارهاش کمه! باز هم دم مارک شاتلورث گرم استیم رو به لینوکس آورد و هیچ وقت از واژه آزاد software center استفاده نمی‌کنه

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
اسم نرم افزار هایی رو که باهاش کار میکنید رو بگید خیلی بهتر میشه.
برای یه مهندس برنامه نویس کامپیوتر فکر نکنم کار سختی باشه نصب لینوکس حتی نیازی به خوندن آموزش هم نداره به نظر من.همینطور موقع نصب ببینید چی نوشته کافیه.البته خوب آموزش ها رو نگاه کنید ضرر نداره.
پیشنهاد اولیه همون اوبونتو هستش و همونطور که دوستان توضیح دادن داول بوت با ویندوز.
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1392، 02:35 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین الهه.آتش

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
اوبونتو رو نصب کن در کنار ویندوزت من بعد از حدود ۱۰ سال کار با ویندوز ۱ ماهه که اصلا تو ویندوز لوگین نکردم \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه کارت برنامه‌نویسیه پیشنهاد من به شخصه آرچه، ولی خب چون هیچ تجریبه‌ای از سیستم‌عامل گنو نداشتی تا الآن بد نیست مدّتی رو با توزیع اوبونتو گنو/لینوکس سر کنی تا یه سری اولیه‌ها دستت بیاد. برای نصب اوبونتو قبل از هرچیز راهنمای پارتیشن‌بندی رو بخون و بعد یه فلش یا سی‌دی زنده‌ی اوبونتو رو بذار داخل دستگاه با اون سامانه رو راه‌اندازی کن. در مرحله اگه بخونی چی نوشته می‌تونی بدون مشکل نصبش کنی ;)

پ.ن: عنوان موضوع یه مقدار گیج‌کننده‌است، شما الآن نمی‌خوای به لینوکس مهاجرت کنی، می‌خوای به سیستم‌عامل گنو/لینوکس مهاجرت کنی. وقتی می‌گیم سیستم‌عامل گنو/لینوکس یعنی سیستم‌عامل گنو به همراه نرم‌افزار لینوکس به عنوان کرنل (به جای کرنل اصلی سیستم‌عامل گنو یعنی هرد). اگه از سیستم عامل گنو/هرد استفاده می کردی و می‌خواستی بیای روی گنو/لینوکس اسمش بود مهاجرت به لینوکس ;)
« آخرین ویرایش: 09 بهمن 1392، 02:33 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
وقتی می‌گیم سیستم‌عامل گنو/لینوکس یعنی سیستم‌عامل گنو به همراه نرم‌افزار لینوکس به عنوان کرنل (به جای کرنل اصلی سیستم‌عامل گنو یعنی هرد).
کرنل بخش اصلیه! وگرنه بش و gcc معادل دارن! هرد هم در حد و اندازه‌های لینوکس نیست، فری بی اس دی شاید!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
وگرنه بش و gcc معادل دارن! هرد هم در حد و اندازه‌های لینوکس نیست، فری بی اس دی شاید!
در حد و اندازه gcc هم نداریم :) Clang هم هنوز قابل استفاده برای خیلی از نرم‌افزارهای موجود نیست.