0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام به همه. یه راهنمایی میخوام که کلا واین چه کار میکنه؟ (اگز میگیره با پسوند های لینوکس بازسازی می کنه؟ ???محیط مجازی می سازه؟ و ...)و این که چطور یه فایل اگز رو توش باز کنم. ور باهاش رفتم اما نفهمیدم. ممنون میشم اگه جواب بدید.
نقلقول از: Yasin.mehdizade در 09 بهمن 1392، 09:03 بظسلام به همه. یه راهنمایی میخوام که کلا واین چه کار میکنه؟ (اگز میگیره با پسوند های لینوکس بازسازی می کنه؟ ???محیط مجازی می سازه؟ و ...)و این که چطور یه فایل اگز رو توش باز کنم. ور باهاش رفتم اما نفهمیدم. ممنون میشم اگه جواب بدید.با اجازه استارتربا این وینه میشه یاهو مسنجر یا فتوشاپ و غیره رو راحت استفاده کرد؟
نقلقول از: الهه.آتش در 11 بهمن 1392، 03:30 بظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 09 بهمن 1392، 09:03 بظسلام به همه. یه راهنمایی میخوام که کلا واین چه کار میکنه؟ (اگز میگیره با پسوند های لینوکس بازسازی می کنه؟ ???محیط مجازی می سازه؟ و ...)و این که چطور یه فایل اگز رو توش باز کنم. ور باهاش رفتم اما نفهمیدم. ممنون میشم اگه جواب بدید.با اجازه استارتربا این وینه میشه یاهو مسنجر یا فتوشاپ و غیره رو راحت استفاده کرد؟نسخه به نسخه فرق میکنه. انگار که تو سایت خود واین توضیح داده اما همه چی رو نمیشه وا کرد باهاش.ادرس سایت رو باید ببینم برات میذارم.
پ.ن: ماشالا پست خوب میدیا تقریبا هم زمان با من اومدی اما دو سه هفته ای 140 تا پست
من یک مدت مجبور بودم کاری با فتوشاپ انجام بدم نصبش کردم وخوب جواب داد
نقلقول از: احمد حسن زاده در 11 بهمن 1392، 04:04 بظمن یک مدت مجبور بودم کاری با فتوشاپ انجام بدم نصبش کردم وخوب جواب دادتوی سایت سازنده هم فتوشاپ رو جز ۲۵ نرم افزاری گذاشته بود که خوب باهاش اجرا میشن اما خبری از اجرای یاهو منسجر نبود
فونت فارسی توش مشکل نداره ؟!!!