انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود در اوبونتو ؟!!!  (دفعات بازدید: 1328 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ™SIAMAK

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
دانلود در اوبونتو ؟!!!
« : 13 بهمن 1387، 02:41 ب‌ظ »
سلام خدمت همه عزیزان
خدا رو شکر بعد از سالها تونستم با لینوکس به اینترنت وصل بشم  \\:D/
هنوز دنیای لینوکس خیلی خیلی برام ناشناخته هستش و اول راهم ولی خیلی خیلی برام جذابه و عاشق یادگیری ... :oops:
خب بریم سراغ سوالم ... فقط قبلش ازتون شدیدا عذر خواهی میکنم به علت سردرد ناشی از خوندن سوالم  :oops: :oops:

من همیشه کارم دانلود شبانه ( چون رایگانه ) با اینترنت پر سرعت هستش , سیستم رو تنظیم کردم که سرعت ساعت مشخصی روشن میشه (البته اینو تو بایوس تنظیم کردم که تو این مورد مشکلی نیست ) و بعد از اینکه سیستم بالا اومد سر ساعت مشخص با کانکشن شبانه به اینترنت وصل میشه و بعد هم سر ساعت مشخصی دانلودر کار خودش رو شروع کرده و لینکهایی رو که توش قرار دادم دانلود میکنه , اگر هم احیانا تو این وسط دیسکانکتی رخ بده خود کانکشن اوتوماتیک دوباره به اینترنت وصل میشه و بعد هم سر ساعت مسخصی سیستم خاموش میشه !

حالا من میخواستم ببینم چطور میتونم عین همین کار رو تو ابونتو انجام بدم , لازم به ذکره که اگه این مشکلم حل بشه بی برو برگرد ویندوز رو کامل از رو سیستمم پاک میکنم و دیگه هیچ نیازی بهش نخواهم داشت ;)

باز هم ازتون ممنونم و بسیار شرمنده بابت این سوالم  :oops:

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: دانلود در اوبونتو ؟!!!
« پاسخ #1 : 13 بهمن 1387، 02:52 ب‌ظ »
تبریک. کلید کار رو من بهتون میدم و اون هم استفاده از دستور‌های cron و at هست. برای این دستور‌ها رابط گرافیکی هم زیاد نوشته شده. شما میتونید تمام نیاز‌هاتون رو به اینصورت پشت سر هم در یک فایل اسکریپت بنویسید.
Godisnowhere

آفلاین ™SIAMAK

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 بهمن 1387، 05:23 ب‌ظ »
ممنونم فاراب عزیز
ولی مشکل من اینه که تازه کارم و از این دستورات چیزی سر در نمیارم  :oops:
اگر ممکنه یه راهی بهم بگید و توضیح بدین که بتونم با این بی تجربگی و بی اطلاعاتیم سر در بیارم , چون هنوز به اون صورت لینوکس برام جا نیفتاده و خیلی برام گنگه , من فقط میخوام یه جوری از سد این مشکل رد بشم بقیه مشکلاتم رو یواش یواش حل میکنم و زیاد مهم نیستن ولی این یکی برام حیاتیه :'(

آفلاین ™SIAMAK

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 15 بهمن 1387، 02:33 ق‌ظ »
 :'( :'( :'( کسی نمیتونه تو این زمینه کمکم کنه ؟ :'( :'( :'(

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #4 : 18 بهمن 1387، 12:51 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام
این به صورت کلی:
at [-q letter] [-f file][-mlv] TIME
at -c job
نکته این که با این دستور می تواند دستور داده شده را فقط یک بار اجرا کند
زمان بخشی اجباری در این دستور است. فرمت زمان به صورت 12 ساعته با فرمت hh:mm که پس از آن از pm   یا am  استفاده می شود.
این ها نمونه هایی از استفاده از این دستور:

ls -l | at 20:34
ls -l | at 4:20 pm November 12
ls -l | at now

این دستورات می گه  ls  چه زمانی اجرا بشه.
حالا cron:
در واقع شما با این دستور می توانید 24 ساعته دستورتان را اجرا کنید . این طور که شما یک فایل دارید در این مسیر  /etc/crontab که به محض روشن شدن سیستم می رود این دستور را دائما چک می کند.
کلا سه وظیفه رو این فایل چک می کند. کارهای روزانه هفتگی ماهانه.
اگه اون نصب کنی و بری داخل اون فایل به راحتی مشخص است که کجا باید اسکریپت رو بنویسی.
من پیشنهاد می کنم کمی هم سرچ کنی به راحتی مطالب زیادی در google پیدا می کنی.