انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات ابتدایی من بعد از نصب ابونتو و مهاجرت از ویندوز  (دفعات بازدید: 1164 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین saeeddeeas

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
    • sarvit
سلام دویتای عزیزم
بعد از تا\یکی که برای مهاجرت از ویندوز زده بودم به لطف خدا و کمک دوستان دونستم ابونتو رو بدون ازهیچ گونه مشکلی نصب کنم
این تا\یک باز کردم برای خودم و هم اونایی که بعد من میخوان بیان ابونتو
رفته رقته که با ابونتو کار میکنم و به مشکلی سوالی میرسم اینجا می‍‍‍‍‍‍رسم
1-همون طور که متوجه شدید حرف p فارسی من نمیتونم تایب کنم چکار کنم ؟؟
2-موقع ورد و نصب هر نرم افزار ازم \سورد میخواد چیکار کنم که نخواد؟
3-معادل نرم افزارهای ویندوز برای ابونتو رو از کجا میتونم بفهمم مثلا ای دی ام لینوکس چی هست ؟
زیاد از فونت نمایش خوشم نمیاد میشه عوضش کرد ؟

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
داداش برای اینکه به جواب برسی بهت میگم این سوالاتی که پرسیدی ده ها بار در جاهای مختلف مطرح شده! فقط تو گوگل سرچ کن! فرقی هم نمیکنه به فارسی یا انگلیسی!
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
برای راحتی کار می‌تونی از جستجو در همین انجمن شروع کنی.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
1-حرف پ "m" کیبورد شما هستش.(میتونید از منوی زبان گزینه "keyboard layout chart" رو انتخاب کنید تا کارکتر های دیگه زبان مورد نظر شما نمایش داده بشه)
2-بهتره این مورد رو دستکاری نکنید,فقط به خاطر امنیت بیشتر شما هستش.(تو لینوکس شما میتونی همه چیز منظورم همه چیز رو دستکاری و مطابق میل تون تغییر بدین ولی بعضی موارد اصلا توصیه نمیشه)
3-برای نرم افزارهای مشابهه به لینک های زیر مراجعه کنید:
http://zebardast.ir/windows-software-alternatives-linux/
http://asklinux.ir/2054/نرم-افزار-هایی-معادل-نرم-افزار-های-ویندوز
http://wiki.ubuntu-ir.org/SoftwareEquivalents

چند تا پیشنهاد دوستانه دوست عزیز:
1-قبل از هر تاپیکی تو انجمن و یا ویکی جستجو کنید 80 90 ٪ مشکلات شما قبلا طرح و حل شده.(برای شروع می تونین از قسمت تازه کارها شروع کنید)
2-برای اینکه تو گنو/لینوکس موفق بشید دو تا قانون رو رعایت کنید:الف:اصلا با نگاه ویندوزی به لینوکس نگاه نکنید ب:از همه اطلاعات تون پشتیبان بگیرید و برای شنا یاد گرفتن باید پرید تو اب.

ویرایش:
برای اینکه دوستان بهتر کمک تون کنند و شما هم سریع تر به جواب برسید بهتره اطلاعات کامل و دقیق تری از مشکل,سیستم عامل و ورژن ,مشخصات سخت افزاری سیستم(البته در شرایط خاص) رو ارایه بدین.
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1392، 06:10 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین saeeddeeas

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
    • sarvit
بله درسته با سرچ خیلی چیزا میشه دست یافت اما الان از ظهر در مورد مشکل رزولیشنم سرچ میکنم هیچ کجا گفته نشده
تصویرم انقاری پر پر میزنه و این چشمای ادم به شدت عزیت میکنه دوستان برای این راه حلی هست

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
بله درسته با سرچ خیلی چیزا میشه دست یافت اما الان از ظهر در مورد مشکل رزولیشنم سرچ میکنم هیچ کجا گفته نشده
تصویرم انقاری پر پر میزنه و این چشمای ادم به شدت عزیت میکنه دوستان برای این راه حلی هست
برای هر سوال ، یک تاپیک جدید باز کن. اطلاعات لازم رو به سوالت اضافه کن و در توضیح سوال اضافه کن که کجاها رو گشتی و قبل از تاپیک باز کردن چه راه حل هایی رو امتحان کردی.