سلام منم همچین مشکلی دارم
واسه حل مشکل دمای بالا درایو گرافیک رو از سایتش دان کردمو اومدم نصب کنم با ترمینال نتونستم رفتم از طریق addition driveنصب کنم اونم رفت و رفت تو وسط ها گفت به خاطر نمیدونم چه ایرادی تو فایل log نمیشه نصب کرد
گشتم دستور sh رو واسه نصب فایل دانلود کرده ام که پسوندrunداره رو پیدا و اجرا کردم
برنامه اجرا شد ولی طی فرایند نصب ارور داد و ریستارت خواست منم کردم
وقتی ابونتو بالا اومد سایز ایکونهای لانچر بزرگتر شد-قسمت تنطیم سایز لانچر از قسمت تغییرات بکگراند دسکتاپ حذف شد.
تنظیماتی که با ubuntu tweakانجام داده بودم بهم خورد درمورد زیباسازی و ازینجا هم تنطیمات منو و لانچر ناپدید شد.
پارتیشن / تو لانچر دیگه ثابت نمیمونه و کلی مشکلات دیگه
حتی دیگه فیلم هم باز نمیشد که رفتم جستجو کردم دوستان گفته بودن بعضی قسمت ها باید حذف شه منم دستوراتی که تو جواب ها گفته بودن و اعمال کردم و الان میتونم فایل تصویری ببینم. اما بقیه مشکلات موندن
اینم بگم که تو دیدن پنجره ها و نوشته ها یا تواینترنتم مشکلی ندارم
خلاصه گند زدم اونم اساسی تو این 80 روزی که اومدم ابونتو
راستی من قبل این کارهام یه بک آپ گرفتم از ارچیو توسطaptoncd فک کنم اگه بدونم چجوری میتونم فایل ایزویی که واسم ایجاد کرده رو اجرا و نصب کنم مشکلاتم حل شن که نمیدونم راهشو
از دوباره نصب کردن ابونتو حراسی ندارم چون بکاپم شامل کرنل و اپدیتها هست فقط نمیدونم چجوری کامل کامل این بک اپ رو اجراکنم تو ابونتوی جدیدم
ابونتوم 12.04 هست.
حروجی دستور lspci |grep VGA هم اینه:
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Madison [Mobility Radeon HD 5650/5750 / 6530M/6550M]
دمای سیستمم حل نشد که هیچ
سیستمم هم خراب شده
دما توسط psensor به این شرحه:
temp 1:56
temp 2:67
deva/sada:44
cpu usage 5%
لپ تاپم dell n5010
cor i5
گرافیکم intel و amd هستش که هر بلایی سرم اورد تو نصبamdاومد
دیگه نمیدونم چه اطلاعاتی بزارم
ممنون از جوابهای ایندتون