انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب ابونتو سرور 8.10  (دفعات بازدید: 3304 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین yasser6431

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
مشکل در نصب ابونتو سرور 8.10
« : 14 بهمن 1387، 10:16 ق‌ظ »
با سلام
بعد از نصب اوبونتو سرور 8.10 فقط محیط متنی رو می بینم و از محیط گرافیکی خبری نیست دوستان راهنمایی می کنن مشکل از کجاست.
ممنون

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: مشکل در نصب ابونتو سرور 8.10
« پاسخ #1 : 14 بهمن 1387، 10:32 ق‌ظ »
با سلام
بعد از نصب اوبونتو سرور 8.10 فقط محیط متنی رو می بینم و از محیط گرافیکی خبری نیست دوستان راهنمایی می کنن مشکل از کجاست.
ممنون

سلام دوست عزیز خوش اومدی اوبونتو سرور پیشفرض محیط گرافیکی نداره خب طبیعیه باید سبک و پایدار کار کنه و بصورت ترمینالی اما اگه خیلی اصرار داری گرافیکی بشه میتونی محیط سبک  XFC  رو روش بسادگی نصب کنی و یا گنوم رو با یه دستور

با این دستورات برای ایکس اف سی

sudo apt-get install xfce4
و برای گنوم

sudo apt-get install gnome
موفق باشی

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #2 : 14 بهمن 1387، 12:38 ب‌ظ »
یه سوال هم از من:
در صورتی که پوسته گنوم رو نصب کنیم از پایداری سیستم عامل کم می‌شه یا نه؟
یکی دیگه: آیا ممکنه بدون نیاز به محیط گرافیکی به راحتی یه وب سرور (هاست پرووایدر) راه اندازی کرد. -من کتاب آقای باغومیان رو در همین زمینه خریدم ولی فرصت نکردم که بخونمش.
و آخریش: کار با اوبونتو سرور در این صورت که محیطش گرافیکی نیست، آسون هستش یا نه؟!
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 بهمن 1387، 12:51 ب‌ظ »
یه سوال هم از من:
در صورتی که پوسته گنوم رو نصب کنیم از پایداری سیستم عامل کم می‌شه یا نه؟
یکی دیگه: آیا ممکنه بدون نیاز به محیط گرافیکی به راحتی یه وب سرور (هاست پرووایدر) راه اندازی کرد. -من کتاب آقای باغومیان رو در همین زمینه خریدم ولی فرصت نکردم که بخونمش.
و آخریش: کار با اوبونتو سرور در این صورت که محیطش گرافیکی نیست، آسون هستش یا نه؟!

مطمئنا هیچ محیط گرافیکی رو سرور نباشه پایدارتره و بله خب این سوال نداره کار با محیط متنی طبیعتا مشگلتره ولی خب در صورتی که قلقش دست طرف بیاد دیگه عمرا محیط گرافیکی رو سرور نمیریزه اما برای شروع و .... خب موردی نداره ولی اگه بطور حرفه ای میخوایین بهتره خالص باشه بدون محیط سریع و سبک

موفق باشین

آفلاین yasser6431

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 14 بهمن 1387، 04:22 ب‌ظ »
با تشکر از پاسخگویی شما من این توزیع روی vmaware نصب کردم اما با اجرای این دستور پیامی مبنی بر پیدا نکردن این بسته داده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید و آیا این بسته در سی دی موجود هستش و یا باید جداگانه تهیه کنم.

ممنون

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 14 بهمن 1387، 06:50 ب‌ظ »
با تشکر از پاسخگویی شما من این توزیع روی vmaware نصب کردم اما با اجرای این دستور پیامی مبنی بر پیدا نکردن این بسته داده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید و آیا این بسته در سی دی موجود هستش و یا باید جداگانه تهیه کنم.

ممنون

اول باید لیست مخازنت رو اپدیت کنی خب هنوز فابریکه لیست دستش نیست اینجوری

sudo apt-get update
البته این دسکتاپ ها تو سی دی نیست حتما باید دانلود کنی اگه میخوای

موفق باشی

آفلاین yasser6431

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 15 بهمن 1387، 09:18 ق‌ظ »
سلام
آقای حبیبی ممنون از راهنمایی شما
میشه لینک دانلود رو هم بزارید و همچنین نحوه نصب اون در این محیط متنی رو ما تازه کاریم
ممنون

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 15 بهمن 1387، 09:42 ق‌ظ »
سلام
آقای حبیبی ممنون از راهنمایی شما
میشه لینک دانلود رو هم بزارید و همچنین نحوه نصب اون در این محیط متنی رو ما تازه کاریم
ممنون

گفتم که عزیز با ان دستورات تو همون محیط متنی
البته اینم بگم تو کل روند کار باید به اینترنت متصل باشی یعنی بعد از نصب نسخه سرور اول وصل شی به اینترنت سپس لیست مخازن رو با اون دستور اپدیت کنی و سپس متناسب علاقه میتونی دسکتاپ ایکس اف سی یا گنوم هم روش بریزی ولی چه کاریه خب چرا اول با نسخه عادی اوبنتو شروع نمیکنی که دسکتاپ هم داره وقتی قلق لینوکس تا حدی دستت اومد اونوقت میشه با نسخه سرور هم بعدا کار کنی ولی یه سری پایه ها رو خوبه با همین نسخه عادی اوبونتو یاد بگیری ولی به هر حال راه رو جلوت گذاشتم اگه اینترنت مناسب داری با اون دستورات اون نسخه سرور مثه نسخه عادی دارای یک واسط گرافیکی میشه

موفق باشی

آفلاین yasser6431

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 17 بهمن 1387، 01:01 ب‌ظ »
مشکل اینجاست در محیط متنی طور باید به اینترنت وصل شد دستورش رو می فرمایید دوستان

ممنون

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 17 بهمن 1387، 06:46 ب‌ظ »
مشکل اینجاست در محیط متنی طور باید به اینترنت وصل شد دستورش رو می فرمایید دوستان

ممنون

vmaware  که نیاز به دستوری نداره خودش اینترنت سیستمتون رو اتوماتیک شر میکنه با سیستم عامل مهمان این یکی از خواص اونه بله اگه اوبنتو رو مستقیما میریختین اونوقت متناسب نوع خط اینترنت شما دستوراتی داشت ولی وی ام وار همون اینترنت توی ویندوز رو اتوماتیک شر میکنه باید الان اینترنت داشته باشید تو اوبنتو مثلا اینجوری تست کنید که ایا دارید یا نه بزنید

ping yahoo.com

موفق باشید

آفلاین yasser6431

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 17 بهمن 1387، 09:38 ب‌ظ »
ممنون آقای حبیب از راهنمایی های ارزنده شما
دستور اتصال به اینترنت رو جهت اطلاعات خودم می خواستم

بهر حال ممنون

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 18 بهمن 1387، 12:53 ب‌ظ »
ممنون آقای حبیب از راهنمایی های ارزنده شما
دستور اتصال به اینترنت رو جهت اطلاعات خودم می خواستم

بهر حال ممنون

ها از اون لحاظ خب برای اطلاع شخصی اگه میخواید برای ADSL کافیه اتصال اینترنت یا یک Account جدید ایجاد کنید. از آنجایی که از پروتوکل PPPoE استفاده می‌کنیم برای ایجاد این حساب اینرتنت جدید نیز از دستور "pppoeconf" استفاده می‌کنیم. این دستور را در خط فرمان اجرا کنید و تمام اطلاعت مورد درخواست آن را که کاملا وابسته به ISP شما است وارد کنید. برای اتصال به اینترنت از دستور "pon dsl-provider" استفاده کنید. ممکن از برای اجرای این دستور نیاز به مجوز root که همان کاربر مدیر است داشته باشید. در این صورت در اوبونتو می‌توانید از دستور "sudo pon dsl-provider" و در توزیع های دیگر ابتدا دستور su و پس از وارد کردن کلمه عبور مدیر دسترو pon dsl-provider را اجرا کنید. برای قطع کردن اتصال نیز از دستور "poff" استفاده کنید

برای دایال اپ هم اینو ببین

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 03:09 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »