انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دو سوال:32 یا 64 بیتی و فرق cd و dvd اوبونتو  (دفعات بازدید: 3164 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین armahdian

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
    • سیب طلایی پردازش
سلام به همه اساتید محترم
من چند تا سوال داشتم که میرم سر اصل مطلب
1 -آیا میشود اوبونتوی 64 بیتی رو روی سیستم 32 بیتی (همون پنتیوم 4) نصب کرد ؟ اگر میشود چرا همه 64 بیتی استفاده نمیکنن ؟
2 -چه فرقی بین محتویات سی دی با محتویات دی وی دی اوبونتو هست ؟ منظور من اینه که دی وی دی اوبونتو چه چیزی بیشتر از سی دی داره؟
متشکرم

« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1387، 03:12 ب‌ظ توسط armahdian »

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ

http://irpga.ir

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ به: چند سوال ساده
« پاسخ #1 : 14 بهمن 1387، 10:34 ق‌ظ »
سلام به همه اساتید محترم
1 -آیا میشود اوبونتوی 64 بیتی رو روی سیستم 32 بیتی (همون پنتیوم 4) نصب کرد ؟ اگر میشود چرا همه 64 بیتی استفاده نمیکنن ؟
2 -چه فرقی بین محتویات سی دی با محتویات دی وی دی اوبونتو هست ؟ منظور من اینه که دی وی دی اوبونتو چه چیزی بیشتر از سی دی داره؟
متشکرم

درود

در مورد سوال اولت زیاد نمی دونم اما بیشتر احتمال می دم نمی شه(البته در حد یقین می گم نمی شه ها!!!)

در مورد سوال دوم هم بهت خوندن کل پرسش و پاسخهای رایج رو پیشنهاد می کنم اما اگر خیلی حال نداری بخونی فقط بخش جواب سوالت رو بخون تفاوت سی‌دی و DVD اوبونتو در چیست؟

موفق و پیروز باشی...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #2 : 14 بهمن 1387، 10:56 ق‌ظ »
سلام به همه اساتید محترم
متشکرم

اولا خوش اومدی

بعدش نه نمیشه نصب کنی چون ساختار پردازنده 32 بیتی متفاوته توزیع 64 بیتی ماله پردازنده ای که ساپورت کنه مثلا این دو و یا چهار هسته ای ها نه پنتیوم

در مورد دوم هم زمان نصب چه سی دی و چه دی وی دی یه چیز نصب میکنن ولی دی وی دی واسه این خوبه که از روش میشه یه چیزایی رو پس از نصب اوبونتو ویا کوبونتو اضافه کرد یه چیزای اضافه روشه

آفلاین armahdian

• Jr. Member
  • *
    • سیب طلایی پردازش
« پاسخ #3 : 14 بهمن 1387، 02:11 ب‌ظ »
ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید
در مورد سوال اول بگم که من چند بار تو همین فروم از بزرگان اهل فن (البته در قسمت دیسک هما)خوندم که بعضیها که قبلا نسخه 64 بیتی رو استفاده میکردند به دلیل اینکه همای 65 بیتی وجود نداشت ,نسخه 32بیتی رو جایگزین قبلی کردند ؛منم برام سوال پیش اومد که مگه میشه فقط واسه یک دیسک کل کامپیوتر رو عوض کرد ؟ ولی روم نشد اونجا بپرسم چون بحث مربوط به دیسک هما 8.10 بود. این شد که اینجا مطرح کردم

اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #4 : 14 بهمن 1387، 02:59 ب‌ظ »
دوست عزیز روی سیستم 64 بیتی می شه ی سیستم عامل 32 بیتی ریخت اما برعکس امکان نداره!

-----------

ضمنا لطف کنید یک عنوان مناسب برای ارسال هاتون داشته باشید که اگر دوستانی هم این سوال رو داشتند بهتر به جوابشون برسن ;)

هنوز هم دیر نشده می تونی عنوان پست اولت رو ویرایش کنی :)

...
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین armahdian

• Jr. Member
  • *
    • سیب طلایی پردازش
« پاسخ #5 : 14 بهمن 1387، 03:14 ب‌ظ »
دوست عزیز روی سیستم 64 بیتی می شه ی سیستم عامل 32 بیتی ریخت اما برعکس امکان نداره!

-----------

ضمنا لطف کنید یک عنوان مناسب برای ارسال هاتون داشته باشید که اگر دوستانی هم این سوال رو داشتند بهتر به جوابشون برسن ;)

هنوز هم دیر نشده می تونی عنوان پست اولت رو ویرایش کنی :)

...
چشم استاد

آفلاین محمد کازر

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
    • مــــــاورا - نــوشــــتـه های یک نــــــــــوجوان
من سی پی یو 64 بیتی دارم ، اگر اوبونتو 64 بیتی رو نصب کنم ، سیستم با نرم افزار ها و درایو ها مشکل نخواهد داشت ؟ یعنی نرم افزار های 32 بیتی رو میشه روش نصب کرد ؟

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
وقتی شما یه پردازنده 64 داری یعنی حتی می تونی نسخه 32 بیتی ابونتو روش نصب کنی و همینطور نرم افزارهاش ولی بالعکس شرمنده باید حسرتشو بخوری.
و انچه که 32 و 64 را از هم تفکیک می کنه به زبان ساده سرعت در پردازش داده ها می باشد که منجر به افزایش سرعت سیستم میشه.

آفلاین محمد کازر

• Newbie
  • *
وقتی شما یه پردازنده 64 داری یعنی حتی می تونی نسخه 32 بیتی ابونتو روش نصب کنی و همینطور نرم افزارهاش ولی بالعکس شرمنده باید حسرتشو بخوری.
و انچه که 32 و 64 را از هم تفکیک می کنه به زبان ساده سرعت در پردازش داده ها می باشد که منجر به افزایش سرعت سیستم میشه.
یعنی اگر من اوبونتوی 64 بیتی رو روی سیستمم نصب کنم ، برنامه های 32 بیتی روش نصب میشن ؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
یعنی اگر من اوبونتوی 64 بیتی رو روی سیستمم نصب کنم ، برنامه های 32 بیتی روش نصب میشن ؟

بله نصب میشن ...

آفلاین محمد کازر

• Newbie
  • *
پاسخ به: دو سوال:32 یا 64 بیتی و فرق cd و dvd اوبونتو
« پاسخ #10 : 18 بهمن 1387، 04:56 ب‌ظ »
حالا چطوری بفهمم اوبونتویی که دارم 32 بیتی است یا 64 بیتی ؟

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: دو سوال:32 یا 64 بیتی و فرق cd و dvd اوبونتو
« پاسخ #11 : 18 بهمن 1387، 05:40 ب‌ظ »
حالا چطوری بفهمم اوبونتویی که دارم 32 بیتی است یا 64 بیتی ؟

توی ترمینال دستور uname -m رو اجرا کنید. اگر خروجی عبارت i686 بود یعنی سیستم عامل شما ۳۲ بیتی هست و اگر x86_64 بود یعنی ۶۴ بیتی هست.

« آخرین ویرایش: 18 بهمن 1387، 05:44 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »