و علیک سلام
خوب که درس عبرت شدی برای من که از xdman استفاده نکنم من از aria با رابط uget با استفاده از افزونه flash got از فایرفاکس استفاده می کنم
(واقعا یه همکاری کامل و دست به دست هم دادن خیلی جالب و کامل بود سرعتش هم خوبه ! تا ۲۰ تا اتصال هم قبول می کنه !)
اما شما ؟! یادم بود یه راهی واسه چسباندن فایل ها به هم بود اما ! آیا تو واقعا می دونی برنامه xdman چه جوری فایلت رو ذخیره کرده ! فکر کنم باید بری و سورس برنامه رو بخونی بدونی چه جوری این ها رو جدا و بعد به هم می چسبونه ! احتمال داره یه سری چیز اضافه به اول یا آخر هر قطعه اضافه کرده باشه ! اگر موفق شدی این فرآیند رو بفهمی خوب چسبوندنش هم با همون برنامه انجام بده چون سورس دستته ! باید احتمالا یه برنامه واسه اینکار بسازی و به توسعه دهنده های xdman هم بده تا تو سری های بعدی بگونجوننش !
اینو نمی گم نا امید بشی ولی یه کار در همین حده ! شاید هم با دستکاری پوشه xdman توی home و تغییردادن بتونی یه کار هایی بکنی.
اما اگر تونستی اونها رو به هم وصل کنی و فایلت ناقص بود ! متاسفانه بنده معادل آزادی سراغ ندارم یه برنامه سراغ دارم که با wine به خوبی اجرا می شه شما باید آدرس فایل ناقص و آدرس فایل سالم (در اینترنت و البته آنهم به صورت لینک مستقیم) داشته باشی ! اگر داری برو و برنامه seg manager رو دانلود کن و بعد باز کن بعد open broken file بعد هم scan file بعد هم یادم نیست درست از یه جایی آدرس لینک مستقیم بهش می دادم می گشت اونجاهایی که خراب بود خودش دانلود می کرد.
اینجا هم یه توضیحی دادم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,76517.0.html