انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطور میشه Firefox 24 LTS رو آپدیت کرد بدون اینکه به ورژن بالاتر آپگرید بشه؟  (دفعات بازدید: 919 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
امروز روی سیستم یکی از دوستان فایرفاکس 24 نصب کردم، از آنجایی که فایرفاکس 24، LTS هست و پشتیبانی بلند مدت داره و حالاحالاها هم پشتیبانیش ادامه خواهد داشت، انتظار داشتم که بعد از آپديت، ورژنش از 24.0 به 24.1 (یا چیزی شبیه به این) تغییر کنه، ولی متاسفانه بعد از آپديت طولانی و حجیم تبدیل به فایرفاکس 26 شد!
آیا راهی وجود داره که فایرفاکس 24 رو بشه فقط آپدیتش کرد طوری که آپگرید نشه؟
« آخرین ویرایش: 13 بهمن 1392، 11:41 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
در حال حاضر هیچ مخزنی برای اون وجود نداره و اینکار از طریق APT شدنی نیست.
راه حل موجود پاک کردن firefox از سیستم و نصب دستی Firefox ESR هستش و برای بروزرسانی اون هم باید اون رو با root اجرا کنید و از داخل خودش بروزرسانی رو انجام بدید.
اطلاعات بیشتر: لینک

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
شرمنده بابت تاخیر (اینترنتم قطع بود)،
بله همونطور که گفتید با دستور apt ، فایرفاکس آپگرید میشه، محض اطلاع عرض کنم که این فایرفاکس 24 رو روی یک سیستم ویندوزی نصب کرده بودم، و بعد از نصب هم از داخل خود فایرفاکس دستور آپدیت دادم که بعد از آپديت تبدیل شد به فایرفاکس 26. فایل سورس فایرفاکس 24 برای لینوکس رو هم قبلا دانلود کردم. بعد از این اتفاق فکر کردم شاید اگه همین کار رو با یک سیستم گنو/لینوکسی هم بکنم ممکنه همین اتفاق بیوفته، یعنی نصب فایرفاکس 24 از روی هارد و بعد دستور آپدیت از داخل فایرفاکس و تبدیل شدن به... ؟؟!
اگه برای گنو/لینوکس هم همین اتفاق بیوفته (که به احتمال زیاد می افته)، میشه نتیجه گرفت که پشتیبانی بلند مدت فایرفاکس جوکی بیش نیست!
« آخرین ویرایش: 15 بهمن 1392، 03:04 ب‌ظ توسط siavash_siavash »