انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ابونتو به زودی ناتیلوس را دور انداخته و از مدیر پرونده‌ی خود می‌کند  (دفعات بازدید: 4144 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سرعتش فقط کمی برای من بیشتر بود.
خوب؟ منظور ما هم همینه دیگه! سرعتش بالاتره.
با ctrl+t , ctrl+w پیش فرض ناتیلوس بیشتر از F3 حال می‌کنم چون با بقیه هماهنگ تره.
چون شما به اونا عادت داری پس دلفین بده؟
خوب اگه عادت داری یا اونا هماهنگ تره شورت کات رو عوض کن.
دنبال فایلی خاص گشتم دلفین پیدا نمی‌کرد ولی ناتیلوس سریع می‌جست.
یه حرف می‌زنم و میره توی مغز پوشه‌ها، پوشه‌ی دلخواهم را میاره
۱- مگه میشه؟ جزییات بیشتری بدید
۲- به دلیل اینه که اطلاعات و جست و جو های شما به مرور کش شده، شما اگر یک ماه با دلفین کار کنید به همین شکل حتی شاید بهتر به شما کارایی بده
سریع تر و کاربردی تره خصوصا اگه دسته بندی و تعداد پرونده‌ها زیاد باشه.
دقیقا مشکل ناتیلوس همینه! وقتی دسته بندی ها و پرونده ها زیاد باشن کرش می کنه یا کنده، شما بخاطر کش شدن داده ها و جست و جو هاتون الان مشکلی ندارید. شما اولین بار که وارد usr/bin/ میشید کلی طول میکشه ولی وقتی دوباره واردش میشید میبینید که تقریبا سریع بارگزاری میشه خوب مشخصا این کار رو کش انجام میده
امکانات ناتیلوس کم نشده، فرق کرده.
برای کسی که به یک سری ویژگی ها عادت کرده (نمونش سرچش که تغییر کرد) خیلی بده.

در آخر محیط استفاده از مدیر بسته هم مهمه، همونطور که استفاده از ناتیلوس تو کی دی ای خنده داره، استفاده از دلفین تو جی تی کی ها هم خنده داره
در ضمن، اگه ناتیلوس عالیه اوبونتو مریض نیست که عوضش می کنه.

آنلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
نقل‌قول
در آخر محیط استفاده از مدیر بسته هم مهمه، همونطور که استفاده از ناتیلوس تو کی دی ای خنده داره، استفاده از دلفین تو جی تی کی ها هم خنده داره
البته منظور آقای مقدم مدیر پرونده است نه مدیر بسته.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
با تبلت و اینترنت همراه اول پست قبلی رو فرستادم. جای نادرست فرستادم. ببخشید

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
شما که از حرفای من معنی عادت برداشت کردید پس برعکسش هم میشه: دلیل نمیشه دلفین بهتر باشه.
شما که گفتید از بس با ناتیلوس کار کردم جستجو سریع شده: پس نمیشه گفت لود سریعتر ‎/usr/bin بعد از بار دوم بده.
یا اینکه میگید کلیدهای اون را عوض کنم: مرض نداشتم گفتم پیش فرض ناتیلوس (جدید).
از کجا میدونید شباهت مدیر پرونده‌ی جدید که قراره برای 14.10 بیاد، به دلفین بیشتره؟ اوبونتو مرض نداشت از ناتیلوس استفاده کنه و از دلفین یا بقیه (اسمشون را بلد نیستم) استفاده نکنه.
در مورد جستجو:
مثلا امروز برای اولین بار توی / حروف zakh را زدم و calendar.kazakhstan را بعد یکی دو ثانیه آورد اما هرچی نشستم دلفین این فایل را پیدا نکرد.
توسعه دهنده‌ها هم مرض ندارن از ctrl+t بجای f3 استفاده کنن.

ببخشید بد حرف زدم ولی همه را گفتم که فقط دو طرف گفته شده باشه تا اگه کسی خواست به مدیر پرونده‌ی دیگه مهاجرت کنه از قبل اینا را دیده باشه. نه اینکه فقط در مورد عذاب الهی و عقوبت استفاده از ناتیلوس خونده باشه.
:) :)

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
شما که از حرفای من معنی عادت برداشت کردید پس برعکسش هم میشه: دلیل نمیشه دلفین بهتر باشه.
شما که گفتید از بس با ناتیلوس کار کردم جستجو سریع شده: پس نمیشه گفت لود سریعتر ‎/usr/bin بعد از بار دوم بده.
یا اینکه میگید کلیدهای اون را عوض کنم: مرض نداشتم گفتم پیش فرض ناتیلوس (جدید).
از کجا میدونید شباهت مدیر پرونده‌ی جدید که قراره برای 14.10 بیاد، به دلفین بیشتره؟ اوبونتو مرض نداشت از ناتیلوس استفاده کنه و از دلفین یا بقیه (اسمشون را بلد نیستم) استفاده نکنه.
در مورد جستجو:
مثلا امروز برای اولین بار توی / حروف zakh را زدم و calendar.kazakhstan را بعد یکی دو ثانیه آورد اما هرچی نشستم دلفین این فایل را پیدا نکرد.
توسعه دهنده‌ها هم مرض ندارن از ctrl+t بجای f3 استفاده کنن.

ببخشید بد حرف زدم ولی همه را گفتم که فقط دو طرف گفته شده باشه تا اگه کسی خواست به مدیر پرونده‌ی دیگه مهاجرت کنه از قبل اینا را دیده باشه. نه اینکه فقط در مورد عذاب الهی و عقوبت استفاده از ناتیلوس خونده باشه.
;D
سرعت ناتیلوس از دلفین بیشتره؟ :D
اولین باره همچین چیزی میشنوم!
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
مدیر پرونده فقط Nemo هم سریعه هم کلی امکانات داره البته مزیت های دلفین هم کم نیست از جمله اینکه ترمینال رو تو خودش داره و این کلی به آدم کمک می کنه.
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1392، 10:35 ق‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ