انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کامپایل کردن برای ویندوز در لینوکس با Lazarus  (دفعات بازدید: 2765 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
سلام دوستان!
در این مورد یه جست و جویی کردم هنوز به نتیجه ای نرسیدم...
چه طور می تونم با Lazarus در لینوکس برای ویندوز کامپایل کنم؟
Void Linux + XFCE

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
فکر نمی کنم شما بتونید همچین کاری بکنید. :o  هیچ کامپایلری روی یک سکو برای سکوی دیگه کامپایل نمیکنه یا اگه میکنه من هنوز درموردش نشنیدم ???.
شما باید لازاروس رو تو اون سکو نصب کنید پروژه رو توش باز کنید و برنامه خودتون رو کامپایل کنید تا برنامه مخصوص اون سکو رو ازش بگیرید.
البته میشه تو پروژکت آپشن نوع پلت فورم برنامه خروجی رو مشخص کرد ولی نه اینکه برای کامپایلر در گنو/لینوکس مشخص کنید که خروجی برنامه ویندوز بده  :o
یا حق

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
سلام!
نمی دونم چرا این error رو می گیرم:
نقل‌قول
Compiler "/usr/bin/fpc" does not support target i386-win32
Void Linux + XFCE

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
هیچ کامپایلری روی یک سکو برای سکوی دیگه کامپایل نمیکنه یا اگه میکنه من هنوز درموردش نشنیدم ???.
چرا، شدنی هستش و بهش می‌گن: Cross Compiling

ولی اینکه آیا Lazarus از Cross Compiling پشتیبانی می‌کنه یا نه، نمی‌دونم.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
فکر نمی کنم شما بتونید همچین کاری بکنید. :o  هیچ کامپایلری روی یک سکو برای سکوی دیگه کامپایل نمیکنه یا اگه میکنه من هنوز درموردش نشنیدم ???.
شما باید لازاروس رو تو اون سکو نصب کنید پروژه رو توش باز کنید و برنامه خودتون رو کامپایل کنید تا برنامه مخصوص اون سکو رو ازش بگیرید.
البته میشه تو پروژکت آپشن نوع پلت فورم برنامه خروجی رو مشخص کرد ولی نه اینکه برای کامپایلر در گنو/لینوکس مشخص کنید که خروجی برنامه ویندوز بده  :o
یا حق

بنظر من این حرف اشتباست ولی جملات اخرت درسته

بنظر من پروژه هارو اگه توی سیستم عامل خودشون کامپایل کنن سرعت بهتری خواهند داشت ( مربوط میشه به sse2 sse4 (

ولی خود gcc هم میتونه برای ویندوز کامپایل رو انجام بده
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
بنظر من پروژه هارو اگه توی سیستم عامل خودشون کامپایل کنن سرعت بهتری خواهند داشت ( مربوط میشه به sse2 sse4 (
خیر، ربطی نداره.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
سلام دوستان!
نمی دونم بی خیالش بشم فعلا یا نه... اما فکر کنم حداقل می شه پروژه ای رو که تو Ubuntu کامپایل کردم رو ببرم تو Windows و اون جا کامپایل کنم... درسته؟! VirtualBox و از این جور دردسرا؟! ...
Void Linux + XFCE

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
از لحاظ تئوری باید شدنی باشه، اگر از چیزی مختص گنو-لینوکس استفاده نکرده باشید.

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
هیچ کامپایلری روی یک سکو برای سکوی دیگه کامپایل نمیکنه یا اگه میکنه من هنوز درموردش نشنیدم ???.
چرا، شدنی هستش و بهش می‌گن: Cross Compiling

ولی اینکه آیا Lazarus از Cross Compiling پشتیبانی می‌کنه یا نه، نمی‌دونم.
سلام
حق با شما بود :-X
من در این مورد تحقیق نکرده بودم
وقتی این صفحه ویکی رو خوندم متوجه مطلب شدم
http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_compiler
فکر می کنم پاسکال رایگان که کامپایلر لازاروس هم هست میتونه همچین کاری بکنه
چیزی که بعد از خوندن قسمت پاسکال رایگان متوجه شدم این بود که باید کامپایلر مخصوص اون معماری رو ایجاد کنیم تا بعد از اینکه خواستیم از پروژه خروجی بگیریم کامپایلر خروجی برنامه اون معماری رو تولید کنه. هرچند PPC386 هم میتونه برای ویندوز ۳۲ بیتی و هم لینوکس ۳۲ بیتی خروجی بده.یه مقدار توضیح هم از نحوه تغییر معماری کامپایلر داده شده که من خوب نتونستم مطلب رو بگیرم.
با این حال یه چیزی امروز به داشته هام اضافه شد. ولی به دردسرش نمیرزه . من یه Virtualbox دارم که تو اونم لازاروس رو نصب کردم و برای خروجی ویندوزی از اون استفاده می کنم. اینجوری سریع تر به نتیجه می رسم و دردسر تغییر معماری کامپایلر رو ندارم.
یا حق

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
پاسکال رایگان
اگر منظورتون Free Pascal هست، بهتره ترجمه لغوی نکنیم، چون یک اسم هستش، در نتیجه فری‌پاسکال. اگر هم روی ترجمه لغوی اصرار دارید، لفظ پاسکال آزاد بهتره، چون توی Free Pascal طبق Wikipedia کلمه Free به Free Software اشاره داره.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
سلام دوستان!
خوب حالا اگه بخوام تو همین اوبنتو کامپایل کنم و خروجی رو بگیرم و روی یه سیستم دیگه (اوبونتو) اجرا کنم باید چی کار کنم؟!
اصلا برام جالبه بدونم این جا به جای exe. ویندوز چی هست؟!
Void Linux + XFCE

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
سلام دوستان!
خوب حالا اگه بخوام تو همین اوبنتو کامپایل کنم و خروجی رو بگیرم و روی یه سیستم دیگه (اوبونتو) اجرا کنم باید چی کار کنم؟!
اصلا برام جالبه بدونم این جا به جای exe. ویندوز چی هست؟!
برنامه اجرایی تو گنو/لینوکس یک فایل بدون پسوند هستش به اسم پروژه. وقتی پروژه رو کامپایل کنید ایجاد میشه. فقط اگه خواستید اون رو روی یک سیستم دیگه اجرا کنید باید بهش خاصیت اجرایی بدید.