0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 10:25 قظنقلقول از: Spirits در 16 بهمن 1392، 09:59 قظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظدر مورد آموزش لینوکس در مدارس چه فکر می کنید؟ به نظر خودم کار عالییه اما این همه معلم لینوکس باز از کجا میشه پیدا کرد؟ لطفا نظراتتون رو بگیدممکنه غیر دبیر کامپیوتر راجبش بدونه بشتر ریاضی و فیزیک بقیه رو نمیدونمخودت سعی کن مرجع بشی نه اینکه دنبال مرجع باشی اون که قطعا!بحث سر توسعه لینوکس بین کاربرای ایرانیه و این که این کار عملا ممکن هست یا نه همه چیز شدنیهاما در این مورد شخصه ترجیح میدم به کسی که علاقه داره و دوست داره تجربه کنه مشارکت داشته باشم تا کسی نپرسه راجبش دیگه صحبت نمیکنمشخص علاقهمند سیستمت رو ببینه خودش سیریش میشه و بقیه ماجرا...
نقلقول از: Spirits در 16 بهمن 1392، 09:59 قظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظدر مورد آموزش لینوکس در مدارس چه فکر می کنید؟ به نظر خودم کار عالییه اما این همه معلم لینوکس باز از کجا میشه پیدا کرد؟ لطفا نظراتتون رو بگیدممکنه غیر دبیر کامپیوتر راجبش بدونه بشتر ریاضی و فیزیک بقیه رو نمیدونمخودت سعی کن مرجع بشی نه اینکه دنبال مرجع باشی اون که قطعا!بحث سر توسعه لینوکس بین کاربرای ایرانیه و این که این کار عملا ممکن هست یا نه
نقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظدر مورد آموزش لینوکس در مدارس چه فکر می کنید؟ به نظر خودم کار عالییه اما این همه معلم لینوکس باز از کجا میشه پیدا کرد؟ لطفا نظراتتون رو بگیدممکنه غیر دبیر کامپیوتر راجبش بدونه بشتر ریاضی و فیزیک بقیه رو نمیدونمخودت سعی کن مرجع بشی نه اینکه دنبال مرجع باشی
در مورد آموزش لینوکس در مدارس چه فکر می کنید؟ به نظر خودم کار عالییه اما این همه معلم لینوکس باز از کجا میشه پیدا کرد؟ لطفا نظراتتون رو بگید
نقلقول از: mohammad kazemi در 15 بهمن 1392، 07:14 بظ همه فکر می کنند لینوکس یعنی یه سیستمی که همش باید باهاش برنامه بنیویسی. بعضی ها فکر میکنند لینوکس همون سیستم عامل داسه!
همه فکر می کنند لینوکس یعنی یه سیستمی که همش باید باهاش برنامه بنیویسی. بعضی ها فکر میکنند لینوکس همون سیستم عامل داسه!
نقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظدر مورد آموزش لینوکس در مدارس چه فکر می کنید؟ به نظر خودم کار عالییه اما این همه معلم لینوکس باز از کجا میشه پیدا کرد؟ لطفا نظراتتون رو بگیدمعلم کوچک چه طوره؟ می شه تو مدرسه مثلا بعد مدرسه به بچه ها لینوکس یاد داد. مگه معلم باید بزرگ باشه؟
نقلقول از: mohammad kazemi در 16 بهمن 1392، 01:22 بظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظدر مورد آموزش لینوکس در مدارس چه فکر می کنید؟ به نظر خودم کار عالییه اما این همه معلم لینوکس باز از کجا میشه پیدا کرد؟ لطفا نظراتتون رو بگیدمعلم کوچک چه طوره؟ می شه تو مدرسه مثلا بعد مدرسه به بچه ها لینوکس یاد داد. مگه معلم باید بزرگ باشه؟بهش فکر کردم. یه دانش آموز عمرا بتونه کلاس رو کنترل کنه.معلم با ۲۰ سال تجربه ذله میشه ما ها رو تحمل میکنه حالا درسی مثل لینوکس یه دانش آموز براش بیاد چیکار میتونه بکنه آخه؟
نقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 07:13 بظنقلقول از: mohammad kazemi در 16 بهمن 1392، 01:22 بظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظدر مورد آموزش لینوکس در مدارس چه فکر می کنید؟ به نظر خودم کار عالییه اما این همه معلم لینوکس باز از کجا میشه پیدا کرد؟ لطفا نظراتتون رو بگیدمعلم کوچک چه طوره؟ می شه تو مدرسه مثلا بعد مدرسه به بچه ها لینوکس یاد داد. مگه معلم باید بزرگ باشه؟بهش فکر کردم. یه دانش آموز عمرا بتونه کلاس رو کنترل کنه.معلم با ۲۰ سال تجربه ذله میشه ما ها رو تحمل میکنه حالا درسی مثل لینوکس یه دانش آموز براش بیاد چیکار میتونه بکنه آخه؟ حالا شاید توی مدرسه فقط خودت باشی و بقیه اصلا علاقهای بهش نداشته باشن
نقلقول از: mohammad kazemi در 16 بهمن 1392، 01:22 بظنقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظحالا شاید توی مدرسه فقط خودت باشی و بقیه اصلا علاقهای بهش نداشته باشن نه که عاشق کشته مرده این درسایی هستیم که بهمون میدن شوخی کردم.این دیگه به آموزش لینوکس تو مدارس ربطی نداره، بحث میره سمت نظام آموزشی گند ایران نه این طور که فکر می کنی نیست من همین الان در یک راهنمایی به عنوان مدرس لینوکس دارم تدریس میکنم هستند جاهایی که دارن یه علاقه هایی به این سیستم عامل نشون میدن
نقلقول از: Yasin.mehdizade در 16 بهمن 1392، 09:33 قظحالا شاید توی مدرسه فقط خودت باشی و بقیه اصلا علاقهای بهش نداشته باشن نه که عاشق کشته مرده این درسایی هستیم که بهمون میدن شوخی کردم.این دیگه به آموزش لینوکس تو مدارس ربطی نداره، بحث میره سمت نظام آموزشی گند ایران
حالا شاید توی مدرسه فقط خودت باشی و بقیه اصلا علاقهای بهش نداشته باشن