انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال:نحوه اتصال به اینترنت با کارت شبکه و adsl  (دفعات بازدید: 5398 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین asemaneahvaz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام
من میخوام با کارت شبکه ethernetfast 10/100m pci adapter sp2500 rsw و مودم زیمنس (adsl) به اینترنت وصل بشم .اما نمیدونم چه کار کنم . اصلا نمیدونم که اوبنتو کارت شبکه من رو شناخته یا نه .ضمنن من اوبنتو رو تحت ویندوز نصب کردم (همون گزینه ای که هنگام نصب اوبنتو هستش . نه با استفاده از vmware).اگه ممکنه در حد مبتدی توضیح بدیید. مرسی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام
من میخوام با کارت شبکه ethernetfast 10/100m pci adapter sp2500 rsw و مودم زیمنس (adsl) به اینترنت وصل بشم .اما نمیدونم چه کار کنم . اصلا نمیدونم که اوبنتو کارت شبکه من رو شناخته یا نه .ضمنن من اوبنتو رو تحت ویندوز نصب کردم (همون گزینه ای که هنگام نصب اوبنتو هستش . نه با استفاده از vmware).اگه ممکنه در حد مبتدی توضیح بدیید. مرسی

سلام دوست عزیز خوش اومدی

1- فرقی نداره شما با اون گزینه Wubi نصب کردی که واسه راحتی کار هست ولی نتیجه اوبونتویی که نصب میشه یکیه تقریبا

2- اینکه مودم رو حتما با همون پورت LAN متصل کن و سپس برای اتصال اینترنت یک Account جدید ایجاد کن. از آنجایی که از پروتوکل PPPoE استفاده می‌کنیم برای ایجاد این حساب اینترنت جدید نیز از دستور "pppoeconf" استفاده می‌کنیم. این دستور را در خط فرمان اجرا کنید و تمام اطلاعت مورد درخواست آن را که کاملا وابسته به ISP شما است وارد کنید. برای اتصال به اینترنت از دستور "pon dsl-provider" استفاده کنید. ممکن از برای اجرای این دستور نیاز به مجوز root که همان کاربر مدیر است داشته باشید. در این صورت در اوبونتو می‌توانید از دستور "sudo pon dsl-provider" و در توزیع های دیگر ابتدا دستور su و پس از وارد کردن کلمه عبور مدیر دسترو pon dsl-provider را اجرا کنید. پیش از اتصال به اینترنت در صورتی که چراغ دوم مودم روشن نباشد ابتدا eciadsl-start اجرا کنید و سپس pon dsl-provider را اجرا کنید. برای قطع کردن اتصال نیز از دستور "poff" استفاده کنید

کلا تو ویکی http://wiki.ubuntu-ir.org و این انجمن یه سیری بکن جواب بسیاری از سوالاتت هست :)