انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حضور ابونتو در یک فیلم هالیوودی (البته اگه اشتباه نکرده باشم)  (دفعات بازدید: 1709 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
داشتم فیلم Reasonable Doubt رو میدیدم..به این صحنه برخوردم. به نظرم یونیتی هست. آیکن لیبر آفیس هم مشخصه..شاید هم اشتباه کردم.. ;D

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
از این که آف تاپیک میزنم معذرت می خوام اما واقعا یه سری افراد هستن که میشه گفت تمام استفادشون از کامپیوتر چرخ زدن تو اینترنته و برای همین گنولینوکس میتونه براشون خیلی جالب تر از ویندوز و حتی او اس ایکس باشه چون با خیال راحت و بدون دغدغه های امنیتی می تونن وبگردی کنن.
فقط کافیه لینوکس بهشون معرفی و وقتی خواستن استفاده کنن کمک بشه.
خلاصه اگر مورد مشابه اطرافتون حتما با گنولینوکس آشناش کنید و از گفتن چیز های تخصصی و گیج کننده اجتناب کنید.
بهترین توزیع هم برای این اشخاص همین اوبونتو و مینته‌ (به خصوص ویرایش LTS) چون هم حجم زیادی محتوی دربارشون هست و هم امکان نصب و آپدیت نرم افزار ها رو به صورت گرافیکی دارن.
خلاصه هر کاری می تونید برای جا انداختن فرهنگ گنولینوکس بکنید :)

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
اتفاقا اصلا آف تاپیک نبود  :)...توی این فیلم هم طرف یک وکیل دادگستریه..یعنی بی تخصص در زمینه کامپیوتر..در صورت پایدار بودن توزیع و نبودن مشکل سرعت نت، کار با بعضی از توزیع های لینوکس به مراتب لذت بخش تر و ساده تر از ویندوز است برای کسایی که کار تخصصی نمیکنن. البته من تجربه کار با مک او اس ندارم :)

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
از این که آف تاپیک میزنم معذرت می خوام اما واقعا یه سری افراد هستن که میشه گفت تمام استفادشون از کامپیوتر چرخ زدن تو اینترنته و برای همین گنولینوکس میتونه براشون خیلی جالب تر از ویندوز و حتی او اس ایکس باشه چون با خیال راحت و بدون دغدغه های امنیتی می تونن وبگردی کنن.
فقط کافیه لینوکس بهشون معرفی و وقتی خواستن استفاده کنن کمک بشه.
خلاصه اگر مورد مشابه اطرافتون حتما با گنولینوکس آشناش کنید و از گفتن چیز های تخصصی و گیج کننده اجتناب کنید.
بهترین توزیع هم برای این اشخاص همین اوبونتو و مینته‌ (به خصوص ویرایش LTS) چون هم حجم زیادی محتوی دربارشون هست و هم امکان نصب و آپدیت نرم افزار ها رو به صورت گرافیکی دارن.
خلاصه هر کاری می تونید برای جا انداختن فرهنگ گنولینوکس بکنید :)
خدا خیرت بده جوون حرف حساب زدی...

آفلاین hosein.metro

• Full Member
  • *
  • ارسال: 154
خیلی ها هم حس خفن بودن بشون دست میده.... 8)
چون با ترمینال کار می کنن...البته اول کار  :D
ولی به نظر من کلا برای لب تاپ لینوکس بهترین گزینه هست
به خصوص برای کسایی مثل من که فقط باش فیلم می بینند و تو اینترنت گشت میزنن!
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد