چیزی که متن باز رو متن باز کرده همینه یعنی انتخاب های زیاد نمی شه استاندارد تعیین کرد چون این به معنی محدود کردن انتخاب هاس ! deb , rpm,tar.gz.x همه خوبن ! اینطوری نمی شه توزیعی مثل arch رو با انتشار غلطان بوجود آورد مطمئن باشید اگر لازم نبود این مدیریت بسته ها بوجود نمی اومد پس شما هم سعی نکن دنبال استاندارد باشی ! من یه برنامه گرفتم که تمام پیش نیاز هاش توش بود اگر من ۱ گیگ دانلود کردم ۷۰۰ مگش مال پیش نیاز ها بود که حتی نسخه های بروز ترش رو داشتم ! فرمت .sh بود که اصلا خوشم نیومد. متن باز یعنی خلاصه و مفید !
چرا نشه استاندارد تعیین کرد. درسته استاندارسازی به سری محدودیت میاره ولی دلیل نمیشه بد باشه. به هر حال باید سبک سنگین کرد ببینیم میصرفه یا نه؟
مثلا همین استاندارد پازیکس اگه نبود و هر توزیعی ساز خودش رو میزد خوب بود؟
استانداردسازی بستهها، من نمیدونم قراره چه محدودیتی بیاره. فقط قراره همهی توزیعها به یک شکل کار بستهبندی رو انجام بدن.
نوع بستهبندی با نوع انتشار چه ربطی به هم دارن که شما گفتین دیگه آرچ نمیتونه غلطان بشه؟
کافیه ابونتو با اومدن هر برنامهای اون رو بستهبندی و وارد مخازن کنه تا بشه غلطان یا آرچ میتونه مخازنش رو تقریبا راکد نگهداره و مثلا سالی یه بار نسخه جدید بده تا دیگه غلطان نباشه.
باز هم میگه از این تنوع هم ناراضی نیستم چون به راحتی بستهها به هم تبدیل میشن ولی استانداردسازی بهتر هست به نظر من.
باز نظر شما ممکن چیز دیگهای باشه که واسه من قابل احترام هست.