انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: من تازه مهاجرت کردم به لینوکس نمیدونم الان از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 4998 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sysadmin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام دوستان وقت بخیر . .

من در تایتل بالا توضیح دادم . . چیکار کنم الان از کجاش شروع کنم ؟ چی بخونم؟ از چه منبعیی؟

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
سلام دوستان وقت بخیر . .

من در تایتل بالا توضیح دادم . . چیکار کنم الان از کجاش شروع کنم ؟ چی بخونم؟ از چه منبعیی؟
توضیح بده! قراره با سیستم عاملت چیکار کنی؟ و چه مشکلی داری باهاش و چی می خوای یاد بگیری؟
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام و ارادت.
به انجمن خوش اومدین.
اول از همه از ویکی شروع کنین. wiki.ubintu.ir
ویکی خود اوبونتو هم اگر زبانتون خوبه،خوبه wiki.ubuntu.com
زیر انجمن نکات و ترفندها هم خوبه.
بسته به نسخه ای که نصب کردین، کارهایی که پس از نصب اوبونتو ... باید انجام دهید(به جای ... ورژن اوبونتو تون) هم خوبه.
یه کتابی هم هست تو azadrah.net که خوبه.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین sysadmin

• Newbie
  • *
میخوام مدیریت سرور رو شروع کنم اما نمیدوم باید از کجاش شروع کنم

آفلاین sysadmin

• Newbie
  • *
بعد میخوام ماشین مجازیم رو روشن کنم ازم لایسنس میخواد باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

http://up.ashiyane.org/images/14a5td87hs6f7r4hxks.png

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
sysadmin @

قبل از مهاجرت به هر سیستم عاملی راجع به نحوه نصب برنامه و کارهایی از این قبیل در اون سیستم عامل تحقیق کنید و یک اطلاعات پایه ای از سیستم عامل مورد نظر به دست بیاورید سپس اقدام به مهاجرت کنید!  شما که ظاهرا هیچی از لینوکس نمیدونید باید برای اینکه به اون حد برسید تا بتونید سرور راه بیندازید و ماشین مجازی اجرا کنید نیاز به چند ساعت مطالعه در مورد لینوکس دارید.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
بعد میخوام ماشین مجازیم رو روشن کنم ازم لایسنس میخواد باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

http://up.ashiyane.org/images/14a5td87hs6f7r4hxks.png

پیشنهاد میکنم از ویرچوال باکس استفاده کنید :)

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
با استفاده از کتاب http://ubuntu-book.org/download/ubuntu-book-1204-01.pdf که دوستان هم بالا تر گفتن، اوبونتو رو نصب کنید. اصلا عجله نداشته باشید. بعد یه ماه کار کردن با اوبونتو و این که در طول این یه ماه با سیستمتون ور رفتید و سوالاتتون رو اینجا پرسیدید، شروع به کار کردن با سرور و ... بکنید.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
چون از یک طرف اسم یوزرت sysadmin از طرفی هم سوالت اینه که «مدیریت سرور رو از کجا باید شروع کنم»، برام سوال ایجاد کرد، برای کار اومدی این طرف؟ یا برای فان؟ برای چی می خوای بری سراغ سرور؟!
اگر نه برای کاره نه برای فان، نه سراغ سرور برو و نه به توصیه های مضر دوستان در بالا عمل کن.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
چون از یک طرف اسم یوزرت sysadmin از طرفی هم سوالت اینه که «مدیریت سرور رو از کجا باید شروع کنم»، برام سوال ایجاد کرد، برای کار اومدی این طرف؟ یا برای فان؟ برای چی می خوای بری سراغ سرور؟!
اگر نه برای کاره نه برای فان، نه سراغ سرور برو و نه به توصیه های مضر دوستان در بالا عمل کن.
به.کیان عزیز.
آقا کجای توصیه های ما مضر بود؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
همه اش!
از این به بعد اگر کسی پرسید که «از کجاش شروع کنم ؟ چی بخونم؟ از چه منبعیی؟» بهش بگید:
از فایرفاکس شروع کن. سایتهای مورد علاقه اینترنتی ات رو بخون. از منبع بیکران اینترنت!

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
همه اش!
از این به بعد اگر کسی پرسید که «از کجاش شروع کنم ؟ چی بخونم؟ از چه منبعیی؟» بهش بگید:
از فایرفاکس شروع کن. سایتهای مورد علاقه اینترنتی ات رو بخون. از منبع بیکران اینترنت!
چی؟ جدی میگی؟ یعنی برای مطالب دیگه هم میشه اینکار رو کرد؟
مثلا من به کلی سایت کامپیوتری بیربط به لینوکس علاقه دارم از کجا مطلب پیدا کنم؟
بعد با وجود این نظر عجیب و -به قول خودت- مضرت نقش پرسش از کسی که کمی منابع رو مطالعه کرده چه به درد میخوره؟ بنظرت نمیتونه نظرش کمکش کنه؟
و اینکه ممکنه ۱۰۰ تا سایت خوب باشه بعد چجوری بینشون بهترینش رو انتخاب کنه؟ بد جوری حرفت عجیب بود برام پسر

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
منظورم رو نگرفتی آقا ;)
یه تازه کار اصلا و اصلا نباید بره سراغ «انجمن نکات و ترفندها»
یه تازه کار اصلا و اصلا نباید بره سراغ «کارهای که پس از نصب اوبونتو»
یه تازه کار نباید فلان کتاب و بهمان کتاب رو بخونه.
نه تنها یه تازه کار که یک حرفه ای هم نباید بره سراغ ویکی! ویکی ها برای این نیستند که از صفحه اول تا آخرشون رو بخونید. برای این هستند که اگر به چیزی نیاز پیدا کردید به سراغشون برید.

یه تازه کار، بعد از نصب اوبونتو هیچ کاری نباید انجام بده. باید فایرفاکسش رو باز کنه و بره توی دنیای اینترنت گشت و گذارش رو بکنه.

حالا این چه بحثیه که داریم می کنیم. رد شیم بریم.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
خب.
تازه کاره میره سراغ نکات و ترفندها تا چندتا شیرین کاری ببینه و ببینه چطوری RTL رو به ورد اضافه کنه و.. تا فردا نپرسه پ کجاس؟
یه تازه کار میره کارهای بعد نصب اوبونتو تا فردا سوال نکنه این چه سیستم بیخودیه که یه mp3 هم پخش نمیکنه
از قضا یه تازه کار باید بره سراغ کتاب. من تجربیات لینوکسی روی سعی و خطا و ویکی خوندن بوده ولی مسلما راه درستش همونه که ادم با کتاب و گام به گام جلو بره
و ویکی رو ببینه تا کلیت مباحثی رو که ممکنه باهاش دچار شه ببینه بعد یادش میاد اهان من یه چنین چیزی رو تو  ویکی دیده بودم برم سروقتش به وقت نیاز!
و اینکه از قضا تازه کار اول بعد بازکردن فایرفاکس باید بلافاصله بره flashblock addon رو نصب میکنه که سیستمش دقیقه اول نپکه با یه سایت ایرانی باز کردن.
اتفاقا این بحث نیست.نظرمونه که تازه کار چطور شروع کنه بهتره. راه شما راحت تره و دورتر.ولی بشخصه غیر کتاب باقی چیزها همونایی بود که طی کردم.البته کتاب آلن رو خوندم.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
خب.
تازه کاره میره سراغ نکات و ترفندها تا چندتا شیرین کاری ببینه و ببینه چطوری RTL رو به ورد اضافه کنه و.. تا فردا نپرسه پ کجاس؟
یه تازه کار میره کارهای بعد نصب اوبونتو تا فردا سوال نکنه این چه سیستم بیخودیه که یه mp3 هم پخش نمیکنه
از قضا یه تازه کار باید بره سراغ کتاب. من تجربیات لینوکسی روی سعی و خطا و ویکی خوندن بوده ولی مسلما راه درستش همونه که ادم با کتاب و گام به گام جلو بره
و ویکی رو ببینه تا کلیت مباحثی رو که ممکنه باهاش دچار شه ببینه بعد یادش میاد اهان من یه چنین چیزی رو تو  ویکی دیده بودم برم سروقتش به وقت نیاز!
و اینکه از قضا تازه کار اول بعد بازکردن فایرفاکس باید بلافاصله بره flashblock addon رو نصب میکنه که سیستمش دقیقه اول نپکه با یه سایت ایرانی باز کردن.
اتفاقا این بحث نیست.نظرمونه که تازه کار چطور شروع کنه بهتره. راه شما راحت تره و دورتر.ولی بشخصه غیر کتاب باقی چیزها همونایی بود که طی کردم.البته کتاب آلن رو خوندم.
با این که با اکثر نظرت موافقم ولی به نظرم راهنمایی مثل اوبونتو برای تازه واردها باید مرهم باشه نه درمان. درمان حرکت لینوکس دسکتاپ به سمت Out of the box شدن هست.
برای مثال LibreOffice Writer می‌تونه تنظیمات زبان میزکار رو بخونه و اگر یه زبان راست به چپ مثل پارسی یا عبری روی سیستم نصب بود آیکن RTL رو توی نوار ابزار نشون بده.
آخرین نسخه MP3 سال ۱۹۹۵ منتشر شده. این لعنتی رو باید Royalty Free اعلام کنن تا توزیع‌هایی مثل اوبونتو یا فدورا بتونن اون رو به صورت پیش‌فرض داخل ISO قرار بدن. آخرین نسخه فایرفاکس کار جالبی انجام میده در حالت پیش‌فرض فلش‌ها رو پخش نمیکنه.
این چیزهاست که لینوکس رو به سیستم عاملی قابل استفاده تبدیل می‌کنه؛ کاری که از پس هیچ راهنما یا wikiـی برنمیاد.
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1392، 09:31 ق‌ظ توسط ساسان »
برای تماس با من: hello [at] sasan.me