انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خبر : راه اندازی یک سایت برای حمایت از پروژه ها ( حامی پاز )  (دفعات بازدید: 3185 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
سلام
راستش ما در حال راه اندازی یک سایت برای معرفی پروژه ها و حمایت مالی ازاون ها هستیم که ان شالله کمکی باشه به دوستانی که می خوان کاری رو راه بندازن و مشکل مالی دارن . شکل سایت مثل indiegogo هستش.یعنی اینکه یک سری پروژه هایی رو تعریف می کنن و مقدار پولی رو که نیاز دارن می گن و و هدایایی هم برای کمک کننده ها در نظر می گیرن و یک سری هم کمک مالی می کنن که خب اگه به حد نصاب می رسه و اگر هم نرسه تصمیم می گیرن چه کنن .

اگر نظر دارید و یا مایلید همکاری کنید خیلی خوشحال می شیم . ضمنا هیچ هزینه ای هم نمی گیریم یعنی رایگان ثبت نام می کنید رایگانپروژه خودتون رو می گذارید و تمام درآمد هم متعلق به شماست اگه دوست داشتید می تونید مبلغی هم به ما کمک کنید ! :)

hami.paaz.ir
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1392، 02:14 ب‌ظ توسط *mahdiar* »

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
بابا دمتون گرم حداقل یه نظری چیزی بگید !

آفلاین B

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 354
حرکت بسیار عالی‌هست
وقتی وارد سایت میشیم؛ یکم معلوم نیست باید چکار کنیم!
مثلا من چند دقیقه منتظر بودم که اون پروسس‌بار پر بشه! ولی مثل اینکه تا همون ۲۰ درصد باید بیاد؛ که معلوم نیست واسه چی
و اون ثانیه و ... اون بالا هم کلا Nan هستش و حرکتی انجام نمیشه!
فقط یدونه حا داره واسه ایمیل و ارسال و کسیکه باهاش مواجه بشه مثل من؛ اعتماد نمیکنه بهش!

در حالت کلی اگه یکم توضیحات به خود سایت اضافه بشه بنظرم بهتره
ولی حرکت زیباییه؛ دستتون درد نکنه

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
مثل اینکه سایت هنوز در دست ساخته
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
خوب من چیزی که اینجا می‌بینم یک ساخت ناقص هستش که حتی درست هم نمایش داده نمی‌شه.

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
خوب من چیزی که اینجا می‌بینم یک ساخت ناقص هستش که حتی درست هم نمایش داده نمی‌شه.
1+

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
بله در حال ساخت هستش .
 البته الان می تونید یه نگاهی بهش بندازید . خوشحال می شم نظرتون رو بدونم .

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پول کاربرای سرمایه گذار رو چجوری تضمین می کنید؟

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
پول کاربرای سرمایه گذار رو چجوری تضمین می کنید؟
راستش به این موضوع خیلی فکر کردم . چند تا بحث هستش . اول از همه اینکه صاحب پروژه باید به اعتماد کنه و دوم هم بازدید کننده باید به صاحب پروژه کمک کنه . چون ممکنه صاحب پروژه هدیه ای رو در ازای کمک مالی قراربده و ممکنه بعد از رسیدن به حد نصاب این کار رو نکنه .
 میشه این طور کرد که به طور خودکار به حساب صاحب پروژه ریخته بشه اما این باعث میشه تا بازدید کننده اعتماد نکنه . اما ما در اصل مبلغ رو به عنوان تضمین نگه می داریم که اگر صاحب پروژه به قول خودش عمل نکرد پول رو پس بدیم . از طرفی اطلاعات کامل شخصی صاحب پروژه هم پیش ما می مونه اما کاربران عادی نمی بینن . این باعث میشه هم از اطلاعاتشون سو استفاده نشه هم اینکه اگر مشکلی رخ داد بشه بهتر پیگیری کرد .
حالا چطور صاحب پروژه و بازدید کننده به ما اعتماد کنن ؟ اول اینکه خب سایت پاز با مجموعه خدماتش حدوده یک ساله فعاله و ما خدمات دیگه ای هم داریم . ضمنا به زودی تلفن گویای ما هم راه اندازی میشه که می تونن دوستان پیگیری کنن . هم چنین به امید خدا ان شاالله به زودی نماد الکترونیک هم می گیریم .
البته با تمام این وجود باز هم شاید نشه اعتماد کامل رو کسب کرد که انشالله با تجربه و گذشت زمان بیشتر خواهد شد . این رو هم بگم ما از درگاه بانک ملت استفاده می کنیم که خب اعتبارش از زرین پال و... که هرکسی می تونه داشته باشه بیشتره .البته اگر پیشنهادی دارید حتما بگید .
از طرفی بنده خودم هم به عنوان یکی از کاربران قدیمی اوبونتو و هم چنین علاقه مند به پروژه های متن باز خواستم کمکی هم تو این زمینه به دوستانم کرده باشم .
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1392، 06:54 ب‌ظ توسط *mahdiar* »

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
نماد اعتماد الکترونیک هم گرفته شده . تلفن گویا هم راه اندازی شد .