انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب Ubuntu 13.10 به وسیله usb مموری  (دفعات بازدید: 1698 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
نصب Ubuntu 13.10 به وسیله usb مموری
« : 28 بهمن 1392، 01:50 ب‌ظ »
سلام .من سعی دارم Ubuntu 13.10 را به وسیله مموری نصب کنم اما هر کاری میکنم مموری بوت نمی شود .(مدتی است تلاش می کنم از شر ویندوز خلاص شوم اما dvd rw خراب است)    من حتی با انجام همه مراحل هرچی سعی میکنم Ubuntu 13.10 را از روی فلاش بوت کنم نمی شود . در bios سیستم
 usb-hdd را انتخاب می کنم وبعد از ان verify mdi pool data می اید و هیچ اتفاقی نمی افتد . حتی منوی بوت هم نمی اید . با هر دو نرم افزار یامی و رافوس هم امتحان کردم و نشد . لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر .
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
پاسخ : نصب Ubuntu 13.10 به وسیله usb مموری
« پاسخ #1 : 28 بهمن 1392، 01:56 ب‌ظ »
اگر از سالم بودن ایزو اوبونتو مطمعن هستی یک بار با برنامه زیر فلش را بوتیبل کن .
http://unetbootin.sourceforge.net
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 28 بهمن 1392، 04:50 ب‌ظ »
سلام unetbootin  هم فایده ای نداشت  :'(. تنظیمات بایوس من  frist cd rom   second usb-hdd
است . ایا ممکن است مشکل از دیگر تنظیمات بایوس باشد . مادر بورد من گیگابایت سری 3 می باشد سال ساخت 2008 . هیچ راه حل دیگه ای نیست . مثلا ممکن است از روی خود هارد سیستم linux
را بوت کرد و نصب کرد      ](*,)
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #3 : 28 بهمن 1392، 09:35 ب‌ظ »
سلام unetbootin  هم فایده ای نداشت  :'(. تنظیمات بایوس من  frist cd rom   second usb-hdd
است . ایا ممکن است مشکل از دیگر تنظیمات بایوس باشد . مادر بورد من گیگابایت سری 3 می باشد سال ساخت 2008 . هیچ راه حل دیگه ای نیست . مثلا ممکن است از روی خود هارد سیستم linux
را بوت کرد و نصب کرد      ](*,)
خب برادر بوت اول باید یواس‌بی باشه...

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 اسفند 1392، 02:00 ب‌ظ »
سلام . من ubuntu 64   13.10  نصب کردم . اما به نظرم مصرف منابعش زیاد هست .من فقط نرم افزار های
vlc   uget  steadyflow    wxmaxima   libercad    calmtk  gimp
را نصب کردم اما 576mb  رم  و  cpu  بین 14   24   در نوسان هست
من هفته ی \یش  روی  xp  sp3   تعداد زیادی نرم افزار نظیر solid work  ansys   abaqus   adams     matlam   corel draw 
catia  و... داشتم که همه اینها نرم افزارهای سنگین گرافیکی هست با این همه رم 500 mb  و cpu 5%  بود . چگونه می توان مصرف  منابع ابونتو را بهینه تر کرد .  چگونه می شود ابونتو وان را غیر فعل کرد ایکن ابری بالا سمت راست رو مخه .
لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر .

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #5 : 03 اسفند 1392، 02:07 ب‌ظ »
سلام . من ubuntu 64   13.10  نصب کردم . اما به نظرم مصرف منابعش زیاد هست .من فقط نرم افزار های
vlc   uget  steadyflow    wxmaxima   libercad    calmtk  gimp
را نصب کردم اما 576mb  رم  و  cpu  بین 14   24   در نوسان هست
من هفته ی \یش  روی  xp  sp3   تعداد زیادی نرم افزار نظیر solid work  ansys   abaqus   adams     matlam   corel draw 
catia  و... داشتم که همه اینها نرم افزارهای سنگین گرافیکی هست با این همه رم 500 mb  و cpu 5%  بود . چگونه می توان مصرف  منابع ابونتو را بهینه تر کرد .  چگونه می شود ابونتو وان را غیر فعل کرد ایکن ابری بالا سمت راست رو مخه .
لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر .

مشخصات دقیق سیستمتون چیه؟

اگه محدودیت رم دارید پیشنهاد میکنم از میز کار xfce یا lxde و یا از توزیع های زوبونتو یا لوبونتو استغاده کنید. ;)

میز کار پیش فرض اوبونتو ( یونیتی ) کمی سنگین هست :)

برای نحوه نصب میز کار هم میتونید در انجمن جست و جو کنید.